Culiță Sterp a avut o copilărie grea, marcată de lipsuri și sărăcie: "Mergeam cu papucii rupți la școală... Țin minte și acum o chestie care m-a traumatizat"

 Dumba Gabriela
.

Culiță Sterp și frații săi au crescut într-o familie modestă, în care posibilitățile financiare erau foarte reduse. Și dacă acum au tot ceea ce-și doresc, în copilărie dormeau toți cei patru frați, împreună cu părinții, în aceeași cameră și mergeau la școală cu încălțări rupte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Culiță Sterp a avut o copilărie pe care mulți tineri nu ar avea cum să o înțeleagă, mai ales dintre cei care astăzi îl invidiază pentru ceea ce are în prezent. Când era mic, tatăl său îi trezea, pe el și pe Iancu Sterp, cu noaptea-n cap pentru a merge la târg, ca să aducă bani în casă.

710b3327ac04697e639b772b916465c5710b3327ac04697e639b772b916465c5

Culiță Sterp, traumatizat de greutățile și sărăcia din copilărie

Culiță Sterp provine dintr-o familie cu 4 copii, iar mama Geta l-a crescut pe el, pe Getuța, Iancu și pe Ileana cât de bine a putut, oferindu-le acestora tot ce a putut ea mai bun. Cu toate acestea, la vremea respectivă, posibilitățile materiale ale familiei Sterp erau limitate, iar frații Sterp au fost nevoiți să se descurce cu puținul pe care îl aveau.

Acest lucru a lăsat răni adânci în sufletul lor, deoarece, atât Culiță, cât și ceilalți frați au fost implicați în treburile gospodărești, în afacerea cu oi, iar acest lucru a stârnit amuzamentul celorlalți copii răutăcioși.

Invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță', de pe Kanal D2, Culiță Sterp a povestit o întâmplare traumatizantă din copilărie.

Au fost perioade, într-adevăr, în care poate nu aveam ce să îmbrăcăm, poate mergeam cu papucii rupți la școală. Țin minte și am o chestie care m-a traumatizat. Mergeam cu niște papuci roșii la școală de iarnă, un fel de bocanci. Când venise primăvara spre vară, nu a mai avut mama bani să mi schimbe și a zis să merg tot cu ăia. Mă duceam cu ăia roșii în picioare, niște bocanci, venise căldura și râdeau copiii de mine prin microbuz, spuneau că umblu cu papucii ăia în picioare de astă-iarnă', a povestit Culiță Sterp.

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Zanni la Survivor:„M-am certat cu Jador din cauza lui…’

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:'Am plâns, l-am pus să…'

Citește și: Cum l-a cucerit iubita pe Culiță Sterp de la Survivor:'Am primit sute de cereri în căsătorie'/ EXCLUSIV

Culiță Sterp și frații lui, crescuți cu mari sacrificii de Mama Geta

Culiță Sterp povestea în trecut cum era viața lui și a familiei sale atunci când erau mici, iar mama lor îi întreținea din produsele lactate vândute la piață. Acum, au o situație financiară foarte bună, însă nu au uitat când mama lor îi creștea din banii făcuți la piață din vânzarea produselor

Mama așa ne-a crescut. Mergea cu brânză la piață, cu lapte, cu toate produsele astea de le făcea din lapte și făcea un milion, două pe zi. Făcea și mai mult ‘Vai, azi am făcut trei milioane, cinci milioane. Îi spuneam ‘Vai de capul meu! Cinci milioane ai făcut? Ce tare!

Așteptam cu sufletul la gură: ‘Vai! Vine mama de la piață! Vine mama de la piață!. Așteptam toți patru să vină și cum venea ea, săraca, cu plasele, ziceam ‘Sigur ne-a adus ceva! Hai să vedem ce ne-a adus!. Începeam toți să cotrobăim, să vedem ce ne-a adus.', a povestit Culiță Sterp.

Cântărețul povestea și despre momentele în care mama lor i-a învățat să fie aproape de rugăciune, să nu existe seară înainte de culcare fără să nu se roage și să mulțumească pentru tot ce au.

Chiar dacă nu mergeam noi atât de des la biserică, ne-a învățat să ne rugăm acasă. ‘Măi, dragii mamii, să nu vă culcați până nu spuneți un Tatăl Nostru, până nu mulțumiți. Și chiar dacă nu ziceți, dar să mulțumiți tot timpul pentru ce aveți, pentru că ești sănătos. Și îi mulțumesc pentru ce am, pentru că sunt sănătos, iar la final îl mai și rog să-mi dea tot lucrurile astea', a povestit Culiță Sterp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton