Culiță Sterp, despre relația dintre Iancu și Jador, la Survivor All Stars: "Mă bucur că nu sunt în aceeași echipă, la cum îl știu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Culiță Sterp, după ce Iancu și Jador au revenit în jungla dominicană, pentru Survivor All Stars. Culiță Sterp speră ca fratele său Iancu, care face parte din tribul Războinicilor, să iasă câștigător în marea competiție de aventură. Artistul consideră că este mai bine că Jador și Iancu nu sunt coechipieri, deoarece Iancu își pierde cumpătul cam repede.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fratele lui Culiță Sterp a acceptat provocarea show-ului de aventură din jungla dominicană, revenind în echipa „Războinicilor”, la Survivor All Stars. Unul dintre rivalii săi este Jador, concurent în echipa „Faimoșilor”. Iancu Sterp îl susține pe fratele său și consideră că are toate atuurile necesare pentru a câștiga competiția. Artisul recunoaște că Iancu are un caracter puțin cam recalcitrant și e de părere că e mai bine că nu se află în aceeași echipă cu Jador.

ella-si-iancu-sterp-de-la-puterea-dragosteiella-si-iancu-sterp-de-la-puterea-dragostei

Culiță Sterp, despre relația dintre Iancu și Jador, la Survivor All Stars

Culiță Sterp are mari emoții pentru fratele său, Iancu, care se confruntă cu cea mai mare provocare a vieții sale, la show-ul de aventură „Survivor All Stars”. Artistul spune că e mai bine că Jador și Iancu fac parte din echipe diferite, întrucât ar fi ajuns să se certe.

Citește și: Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp: „Să nu mă înțeleagă greșit. E fată harnică, nu e fițoasă’. Nunta lor are loc în toamnă

Citește și: Ce planuri are Maria Lungu pentru Survivor All Stars: „Simt că data trecută nu a fost suficient. Vreau să…’. A fost implicată în ample scandaluri, în sezonul 4

Citește și: Ce regretă Mihaela Bilic din relația de 13 ani cu medicul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu: „Nici măcar o dată nu am…'

Citește și: Marius Manole a ținut o dietă extremă și susține că se simte foarte bine: „40 de ore fără mâncare. Dacă nu leșin diseară la spectacol…”

Pe de o parte, mă bucur că Iancu și Jador nu sunt în aceeași echipă. La cum îl știu eu pe Iancu, el este răbdător, dar, la un moment dat, îi sare țandăra și sigur ieșea o ceartă între el și Jador. Mai bine că sunt separați'¸a spus Culiță, în cadrul unui interviu acordat pentru Playtech.

Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie

Anul trecut, la gala RFX, Iancu Sterp s-a duelat cu George Zănoagă, iar după un meci intens și extrem de dinamic, a fost învins de adversarul său. După lupta în cușcă a urmat, însă, un moment extrem de emoționant și neașteptat, căci fostul concurent de la „Puterea Dragostei’ a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa. Două buchete de trandafiri au fost aduse pe ringul de luptă, unde și-a făcut apariția și mama Geta, care a ținut să-i felicite și să-i îmbrățișeze pe cei doi logodnici. Pe rețelele de socializare, Culiță Sterp a ținut să-i transmită un mesaj emoționant fratelui său și partenerei sale.

„Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?’, a ținut să spună Iancu.

„A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el! Viitoarea lui familie!’, a scris Culiță Sterp, pe rețelele de socializare.

Iancu Sterp despre relația cu actuala logodnică

Povestea de dragoste dintre Iancu Sterp și Denisa a început în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când erau elevi la liceu. Chiar dacă neînțelegerile și-au făcut loc în relația lor și au fost despărțiți o perioadă, destinul i-a adus din nou împreună, iar astăzi îi leagă sentimente puternice și experiențe frumoase.

„Eu dacă nu simt, nu pot să îmi fac o relație numai așa… și să fac pe cineva să sufere. Tot timpul m-am ferit de chestia asta, de aia nu prea am avut multe relații oficiale. (…) Aveam un regret dacă nu se întâmpla să fiu cu Denisa, că știam că trebuia să fim', a povestit Iancu Sterp de la Survivor All Stars, mai demult, în podcastul lui Cătălin Măruță.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton