Culiță Sterp face topul concurenților de la Survivor All Stars: "Eu pe Iancu îl văd cel mai bun de acolo, urmat de...". Cine consideră artistul că sunt cei mai slabi Faimoși și Războinici

 Oana Pantazi
.

Recent, într-o postare în social media, Culiță Sterp a făcut topul concurenților de la Survivor All Stars și contrazice toate statisticile făcute, punându-l pe primul loc pe fratele său, Iancu. Artistul explică și de ce statisticile arată altceva și, mai mult, face un top 3 și pentru echipa Faimoșilor, nu doar pentru Războinici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-o postare pe contul de socializare al fratelui său, Culiță Sterp face topul concurenților de la Survivor All Stars și conchide că fratele său, Iancu, este cel mai bun. Artistul combate statisticile, spunând că sunt irelevante atât timp cât se joacă după strategii. Iată cine consideră Culiță Sterp că sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și de la Războinici.

412847615_18405187036046754_8578115131088225251_n-copy-copy-copy412847615_18405187036046754_8578115131088225251_n-copy-copy-copy

Culiță Sterp face topul concurenților de la Survivor All Stars

Deși poate părea părtinitor în ceea ce privește acest subiect, dat fiind că fratele lui este concurent la Survivor All Stars, Culiță Sterp este convins că Iancu este cel mai bun și face chiar și un top trei al concurenților din ambele tabere. Iată cine sunt pentru el concurenții cei mai buni din competiție, între care ar trebui să se ducă, de fapt, lupta în finală.

Citește și: Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp: „Să nu mă înțeleagă greșit. E fată harnică, nu e fițoasă’. Nunta lor are loc în toamnă

Citește și: Ce planuri are Maria Lungu pentru Survivor All Stars: „Simt că data trecută nu a fost suficient. Vreau să…’. A fost implicată în ample scandaluri, în sezonul 4

Citește și: Ce spune Vali Vijelie despre rolul lui din filmul ‘Băieți deștepți’: ‘Am fost invitat să joc, nu am dat casting…’ Olimpia Melinte l-a lăudat/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Tufaru crede că tatăl ei, regretatul Dan Tufaru, i-a falsificat diagnosticul de retard mintal, la 18 ani: „A încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta. Nu m-a vrut’

„Statisticile despre care vorbiți voi, gen care are mai multe puncte, sunt irelevante. Una e când aduci punct cu Zanni, de exemplu, care e printre cei mai buni de la Faimoși, și alta e când aduci cu Moroșanu sau Zmărăndescu. La fel și fetele, una e când aduci punct cu Roxana Nemeș, care e printre cele mai slabe, și alta e când aduci cu Ștefania sau Ana! Așa că sunt irelevante statisticile astea, atâta timp cât se joacă după strategii (ceea ce e foarte bine că merg la puncte sigure unii care joacă cei mai buni cu cei mai slabi)!

Dar, ca idee, Iancu dacă îl bate pe Zani sau pe Jador o dată e ca și cum l-ar bate pe Zmărăndescu sau Moroșanu de două ori! Nu e același lucru! E simplu de înțeles doar că unii vă faceți că nu vedeți! Eu pe Iancu (nu că e fratele meu) dar îl văd cel mai bun de acolo urmat de Delea și Andrei, iar la Faimoși îi văd cei mai buni pe Zanni, Jador și TJ Miles! No, ăstia 6 dacă ar juca doar ei între ei, atunci ar fi relevante statisticile voastre!”, a scris Culiță Sterp pe pagina de Instagram a fratelui său.

Iancu Sterp și Maria Lungu s-au certat la Survivor All Stars încă din prima săptămână

În prima săptămână, tensiunile la Survivor All Stars au început să-și facă apariția și în tabăra albastră, nu doar în cea roșie. De data aceasta, protagoniștii scandalului au fost Iancu Sterp și Maria Lung. Cei doi au avut un conflict dur, după ce luptătorul MMA a acuzat-o pe colega lui că nu participă la activitățile din tabără. Iancu Sterp a răbufnit și a ținut să-i reamintească Mariei Lungu că nu are voie să aibă gura mare, atât timp cât nu demonstrează suficient în cadrul competiției.

„Dacă vezi că te evit de ce te bagi în seamă cu mine? Am tăcut o dată, am tăcut de două ori. Dar cât pot să tac?’, a spus Maria Lungu.

„Nu caut să mă cert, dar Maria mi-a ajuns până aici. Nu vreau să o jignesc, dar are și gura mare. E o combinație d-asta devastatoare. Nu pot tolera așa ceva. Tu nu ai voie să ai gura mare dacă nu demonstrezi nimic.’, a spus pe un ton vehement Iancu Sterp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton