Culiță Sterp, jefuit în Cluj, chiar în fața hotelului unde urma să se cazeze: "A venit un domn, cu o dubă, ne-a luat bagajele din mers și a plecat"

 Oana Pantazi
.

Culiță Sterp, jefuit în Cluj, chiar în fața hotelului unde urma să se cazeze. În timp ce se îndrepta spre hotelul unde urma să se cazeze, artistul a fost jefuit în plină stradă, de un individ care s-a făcut nevăzut rapid cu două dintre bagajele sale. În cele din urmă, a găsit hoțul, dar a luat o decizie neașteptată…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Artistul a fost recent victima unui jaf demn de un film de acțiune. Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, iar Culiță Sterp nu a putut decât să privească neputincios spre duba care se îndepărta cu bagajele lui. Artistul a sunat la Poliție, dar tot el, datorită unui prieten, a reușit să dea de hoț și ulterior și-a retras plângerea.

116920430_188532546000663_4508472414908995975_n116920430_188532546000663_4508472414908995975_n

Culiță Sterp, jefuit în Cluj, chiar în fața hotelului unde urma să se cazeze

Artistul venea de la Suceava și s-a oprit la Cluj, unde urma să cânte la o nuntă, însă fix înainte de a se caza la hotel a avut parte de un eveniment neplăcut, pe care, paradoxal, ulterior l-a tratat cu umor. Un individ care se afla la volanul unei dube, a oprit mașina și într-o fracțiune de secundă a înhățat două dintre bagajele artistului și dus a fost. Culiță a anunțat inițial Poliția, însă ulterior l-a găsit pe hot și a decis să renunțe la plângere, dar și-a anunțat fanii că va face o postare cu filmulețul în care apare acesta…

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Florin Zamfirescu după pensionare: „A fost un șoc. A venit un pic brusc din cauza acelei persoane…. Actorul nu mai lucrează nici ca profesor / EXCLUSIV

Citește și: Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poză cu fiica lui: „Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea…’. Ce a replicat artista

„Haideți să vă povestesc cum ni s-au furat astăzi două bagaje din Cluj-Napoca, chiar din fața cazării. Am ajuns de la cealaltă cântare de la Suceava, aveam vreo 5-6 bagaje. Băieții nu le puteau lua pe toate în mână. Au lăsat două chiar în fața cazării, doar un minut, până au intrat cu celelalte. A venit un domn, cu o dubă, le-a luat așa din mers, și a plecat.

Am sunat la Poliție, a sunat Vlad. A venit Poliția acolo, să dați declarații, să nu știu ce… Vlad zice: ‘Stați că mă duc eu să îl caut!’. După o oră jumate, l-a căutat și l-a găsit după 20 de minute. Nu l-am mai dat la Poliție, ne-am retras plângerea. Îl punem pe story să vadă lumea', le-a povestit Culiță fanilor.

@fanpage.com123 #foryoupage #viral ♬ sunet original - Fanpage

Culiță Sterp a fost jefuit și în Italia

Anul acesta, în luna martie, Culiță Sterp a trecut printr-o experiență similară, de data aceasta în Italia, unde avea programate concerte. Duba cu care se deplasau artistul și trupa lui a fost spartă, iar paguba s-a ridicat la peste 5.000 de euro. Hoții au plecat atunci și cu două bagaje, pe care artistul nu le-a mai recuperat.

Artistul a mărturisit ulterior, pe contul său de socializare, că nu înțelege de ce hoții au ales să fure doar două microfoane și haine, de vreme ce în dubă se aflau și alte instrumente muzicale mai scumpe. La scurt timp după aceea, artistul a făcut apel la hoți să-i restituie microfoanele pentru a-și putea onora contractele, însă, în cele din urmă a reușit să se descurce.

„Am rezolvat toate problemele, am făcut rost și de microfoane, nu vă faceți griji, este totul ok (…) Nu vă faceți griji, că am înțeles că au fost niște probleme, după ce ați văzut videoclipul. Am făcut rost de microfoane, nu le-am recuperat pe ale noastre, dar este totul OK', a anunțat Culiță, după ce fanii au crezut că nu va mai susține concertele programate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton