Culiță Sterp, mesaj pentru mama Geta și pentru iubita lui, Daniela Iliescu, după conflictul dintre ele: "Încercați și voi, din respect pentru mine, că acum...". Ce a spus artistul despre socrii lui

 Oana Pantazi
.

Culiță Sterp, mesaj pentru mama Geta și pentru partenera lui, Daniela Iliescu, după disputa aprinsă dintre ele. Artistul le-a rugat pe cele mai importante femei din viața lui să încerce să îngroape securea războiului, după ce între ele au avut loc mai multe conflicte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În familia lui Culiță Sterp apele s-au agitat după ce mama Geta a dezvăluit, în direct, la PRO TV, că fiul ei își înșală viitoarea soție. Logodnica artistului s-a arătat deranjată de spusele viitoarei sale soacre, lăsând de înțeles că ea și mama Geta nu au avut niciodată extrem de apropiată. Invitat în podcastul Fiță cu Adiță, artistul le-a transmis un mesaj mamei Geta și Danielei Iliescu.

daniela-si-culita-sterp-2-2daniela-si-culita-sterp-2-2

Culiță Sterp, mesaj pentru mama Geta și pentru partenera lui, Daniela Iliescu, după scandalul dintre ele

După afirmațiile făcute de mama Geta, relația dintre logodnica lui Culiță și viitoarea ei soacră s-a deteriorat și mai mult. De altfel, mama Geta a spus și cu alte ocazii că Daniela își dă aere și că se crede superioară familiei în care a intrat. Culiță Sterp le-a transmis o rugăminte celor două, după ce scandalul dintre ele a escaladat. Nu în ultimul rând, artistul a vorbit despre relația pe care o are cu părinții Danielei, una total diferită de cea dintre mama și logodnica sa…

Citește și: Daniela Iliescu recunoaște că a fost afectată de valul de hate primit când ea și Culiță Sterp au început să formeze un cuplu: „Devine frustrant, mă întrebau cum rezist și însărcinată. Târziu am înțeles…’

Citește și: Cum s-a înțeles Carmen de la Sălciua cu mama Geta pe vremea când era măritată cu fiul ei, Culiță Sterp: „Pe parcursul căsniciei noastre chiar am…’

Citește și: Irina Columbeanu îl ajută cu bani pe Irinel Columbeanu, chiar din munca ei: „Îmi place să lucrez! Sunt hostess la un restaurant italian. Tatăl meu mi-a zis mereu să…'

„Încercați voi, din respect pentru mine, că acum vedeți: Mamă, eu sunt copilul tău, Daniela, eu sunt bărbatul tău. Încercați, din respect pentru mine, să vă înțelegeți cât se poate. Dacă nu, să ținem o relație cât de cât OK.

Vreau să spun ceva, în 5 ani de când stau cu Daniela, o dată nu m-au deranjat cu o vorbă (n.r despre socrii lui). Este un lucru mare ăsta, să te înțelegi atât de bine cu socrii tăi. Nu m-au deranjat o dată cu o vorbă. Nu cu fapta, să spui că au făcut ceva ce nu mi-a convenit. O vorbă nu mi-au spus să mă deranjeze. Nimic. Nici măcar o dată', a spus Culiță pentru sursa citată.

De la ce a pornit conflictul dintre mama Geta și Daniela Iliescu

Cu ceva timp în urmă, mama Geta a dezvăluit, în direct, la PRO TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Atunci, Daniela Iliescu a reacționat dur și între cele două femei a izbucnit apoi un conflict.

„Culiță cam repede și-a luat zborul și eu m-am bucurat pentru el. Chiar m-am bucurat. Pentru că umbla din pasăre în pasăre și e mai bine să ai pasărea ta. Iancu e trup și suflet doar pentru o femeie. Bag mâna în foc la orice oră. Pentru Culiță nu bag mâna… Dar eu îmi doresc. Și tot timpul am lucrat la chestia asta și l-am rugat foarte mult dintotdeauna. Pentru că i-am spus că nu duce, te duce la…, a spus mama Geta, în direct la PRO TV.

„Nu băgați mâna în foc în trecut. Acuma e altfel!”, a intervenit Cătălin Măruță.

„Nu bag nici acum mâna în foc…”, a răspuns rapid mama lui Culiță Sterp, astfel că prezentatorul s-a lăsat păgubaș: Am încercat să-l scot!”.

Daniela nu s-a mai abținut de la nimic și a dat un răspuns care cu siguranță nu a fost pe placul familiei manelistului. „De la unii oameni nici Dumnezeu nu cere. Ce pretenții să avem noi restul oamenilor?”, a fost răspunsul oferit de tânără.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton