Cum a afectat-o concediul de maternitate pe Laura Cosoi: "E un pericol, lipsește profund socializarea" / Își dorește și al patrulea copil

 Radulescu Ruxandra
.

Laura Cosoi, pregătită să devină din nou mamă. Laura Coșoi și Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți de 11 ani și împreună trăiesc o iubire ca-n povești. Cei doi au trei fiice împreună, iar Laura Cosoi tocmai a deszvăluit că ea și soțul ei și-ar dori și al patrulea copil. Vedeta nu a ezitat să abordeze și subiectul depresiei postanatale și modul în care femeile sunt afectate de schimbarea stilului de viață, odată ce devin mame.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi, pregătită să devină din nou mamă. Laura Cosoi este actriță, dar și mamă și soție. De-a lungul a 11 ani, vedeta și-a construit o familie superbă alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, cei doi fiind fericiții părinți a trei fetițe. Laura Cosoi a recunoscut că se simte pregătită să devină din nou mamă, chiar dacă concediul postnatal a afectat-o, din cauza lipsei de socializare, pe care a perceput-o ca pe o izolare.

2822203945469804001301917814949129172027240n2822203945469804001301917814949129172027240n

Laura Cosoi, pregătită să devină din nou mamă. Cum a afectat-o concediul de maternitate

Laura Cosoi a mărturisit că se simte pregătită să fie din nou mamă, chiar dacă momentan nu are planuri concrete în acest sens. Vedeta a recunoscut că perioada postnatală a afectat-o destul de mult, din cauza lipsei de socializare și a faptului că a fost nevoită să iau o pauză de la cariera de actriță.

Citește și: Laura Cosoi, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea tatălui: „Întotdeauna spun că mi-a lăsat moștenire…’. Ce relație are actrița cu mama ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae la 20 de ani de la apariția serialului ‘La bloc’: ‘Indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie…’

Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult
Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini. E doar părerea mea. Eu cred că acest concediu de doi ani este un pericol. Lipsește profund socializarea care să nu fie neapărat în parc cu alte mămici în care să discuți numai despre copii. Ca femei, avem nevoie și de alte lucruri pe care să le facem. Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult', a mai explicat Laura Cosoi, la FRESH by Unica.

Laura Cosoi, susținută de soțul ei, în carieră și viața personală

În cei 11 ani de când este împreună cu soțul ei, Laura Cosoi spune că a fost susținută necondiționat și a putut să se dedice atât familiei, cât și carierei în actorie și televiziune.

„Cred că prin echilibru, prin alimentație, pentru că aveam și ceva probleme cu fierea și, de acolo, eu aveam stări nasoale, după care am început să mă odihnesc, am început să spun ‘nu și asta a contat foarte mult, să am un om lângă mine care să mă susțină, să mă pot baza pe el.

A contat enorm, enorm de mult în cei unsprezece ani de când sunt cu Cosmin, faptul că mie mi se pare că sunt imbatabilă, nemuritoare pentru că-l am pe Cosmin alături. Îmi dă această forță și această libertate, inclusiv faptul că pot să fac ce-mi place. Că nu-și pune niciodată problema în ceea ce mă privește, că ar trebui să stau acasă cu copiii în loc să lucrez. Atunci am găsit acest echilibru frumos în doi, evident copiii și, iarăși, mintea, că ți se ocupă mintea cu lucruri cu adevărat importante’, a spus actrița, potrivit unica.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton