Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților. Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

 Lupescu Anca
.

Diana Enache este o tânăra inteligentă și frumoasă. A trecut prin multe încercări, dar nu și-a pierdut veselia și zâmbetul. Ea a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, Adrian Enache, dar și cu Iuliana Marciuc, iubita acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tânăra are o relație specială cu tatăl ei, Adrian Enache. Ea spune că el îi este confident, prieten și tată. A moștenit de la el doza de perfecționist și este mândră de faptul că are un tată ca el.

„Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi dicutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel', a spus Diana Enache.

Diana Enache spune că seamănă mult cu tatăl ei. Îi place să zâmbească și este genul de om care face tot ce îi stă în putință, astfel încât lucrurile să iasă perfect.

images-38images-38

„Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat. Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi. Anul acesta voi lansa cel puţin două piese, una dintre ele cu băieţii de la Alb Negru. Şi chiar mă gândeam la un proiect cu tatăl meu. Cred că ar fi ceva interesant, dar nu în ideea de clasic, vechi. În ideea de modern, dar să păstrăm esenţialul', a spus el.

Cum se înțelege Diana Enache cu Iuliana Marciuc

Diana Enache a vorbit despre divorțul dintre părinții ei, dar și despre relația ei cu Iuliana Marciuc, partenera actuală a tatălui său.

Citește și: Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19. A avut boala anul trecut: „Sper să nu am reacții adverse'

Citește și: Cum a ajuns Dan Negru de la Antena 1 la alt post TV concurent: „Nimeni nu știe că am filmat la Kanal D'

Citește și: Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei: „S-a căţărat pe umerii mei!'

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…'/ EXCLUSIV

„Sunt o femeie aproape în toată puterea cuvântului, pentru că anul acesta împlinesc 25 de ani, şi îţi pot spune că avem o relaţie civilizată.

N-am fost nici primul, nici ultimul copil ai cărui părinţi au divorţat. Mai ales că ai mei se înţeleg mai bine de când s-au despărţit. Nu a fost un final cu scandal, cu bătai, cu lucruri din astea odioase. Nu pot spune că nu m-a marcat, dar asta s-a întâmplat mai mult din cauza presiunii mediatice. Jurnaliştii stăteau în faţa blocului, aşa că nu a fost un moment tocmai uşor. Dar am învăţat şi de aici ceva', a spus ea, într-un interviu acordat OkMagazine.

Tânăra a mai precizat că preferă să își țină departe viața personală de cea profesională. A lăsat de înțeles că are o relație, însă își dorește să țină totul pentru ea.

„Sunt un om foarte discret cu viaţa mea privată. Crescând în mediul asta, al televiziunii, şi având în jurul meu diverse relaţii puse pe tapet şi oameni a căror viaţă s-a transformat într-un scenariu viu, îmi doresc să rămân cât mai rezervată la acest subiect. Dar tot ce pot spune este că sunt foarte fericită!', a spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton