Cum a afectat-o pe Theo Rose despărțirea de Alex Leonte: "M-au durut lucruri atunci. Separarea a fost benefică pentru amândoi..."

 Dumitrache Laura
.

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Anul acesta, artista a devenit mamă pentru prima oară, după ce l-a adus pe lume pe Sasha. De asemenea, actrița formează un cuplu cu regizorul Anghel Damian și trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Recent, Theo Rose a dezvăluit cum a afectat-o perioada despărțirii de fostul ei iubit, Alex Leonte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose formează un cuplu cu Anghel Damian, iar în urmă cu câteva luni au devenit părinți pentru prima oară. Relația lor a fost o surpriză pentru multă lume, mai ales că artista avea o relație de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

theo rosetheo rose

Theo Rose a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici și a vorbit despre despărțirea de fostul ei iubit. Separarea lor a avut loc în mare secret, iar după ce Theo Rose a fost surprinsă alături de Anghel Damian, vedeta a primit multe reacții negative.

Citește și: Mihai Bendeac a filmat-o pe ascuns pe mama lui, în timp ce vorbea despre Theo Rose: „Eu n-am vârsta ei, dar…”. Ce a spus despre ea și cum a reacționat artista

Citește și:„M-­a ținut de mână tot timpul, m-­am temut foarte tare de…'. Anghel Damian a asistat la nașterea fiului său și a lui Theo Rose. Ce a pățit artista după naștere și ce crede despre alăptatul în public / EXCLUSIV

Citește și:Cât costă un prânz cu fructe de mare în restaurantul lui Pescobar, din Herăstrău. Nota uriașă plătită de un grup de tineri

Citește și:„Vă rog frumos… un medic psihiatru…”. Ce mesaj disperat a transmis mama artistei DJ Lalla, cu o săptămână înainte de moartea fiicei sale

Cum a afectat-o pe Theo Rose despărțirea de Alex Leonte

Theo Rose se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes, dar și o familie minunată, alături de iubitul ei, Anghel Damian. În luna iunie, artista a adus pe lume primul ei copil și este foarte fericită. Invitată în podcastul moderat de Ilinca Vandici, Theo Rose a vorbit despre carieră, familie, dar și despre despărțirea de Alex Leonte. Înainte de a forma un cuplu cu Anghel Damian, vedeta a fost împreună cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte.

Fanii lui Theo Rose au fost luati prin surprindere după ce artista a fost surprinsă sărutându-se cu Anghel. Cântăreața și Alex Leonte s-au despărțit în secret, iar artista și-a oficializat ulterior relația cu Anghel Damian. Extrem de multe voci au speculat că Theo Rose i-ar fi fost infidelă lui Alex Leonte, iar aceste zvonuri au afectat-o pe artistă. „Cu Anghel a plecat totul de la admirație, după care m-a tras curentul. A fost de parcă l-am așteptat, am încercat eu să fug de situația asta, pentru că e straniu la început, încerci să negi că se întâmplă asta, din frica de a nu ți distorsiona imaginea. Dar nu a fost așa, nu mi-a venit să cred că merit asta. Chiar și fosta relație, a fost un lucru foarte frumos care mi s-a întâmplat. Noi nu am avut niciun fel de problemă, suntem ok în continuare, despărțirea a fost benefică pentru amândoi. Și el e fericit, și eu sunt fericită și bine, care-i treaba?', a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului „Te ascult' cu Ilinca Vandici.

Actrița din serialul Clanul a recunoscut că au durut-o foarte mult reacțiile oamenilor care au criticat-o. „Dacă ajungi să fii ok cu tine, oamenii care vor să fie acolo, vor fi. Am reușit să trec peste toate reacțiile care spuneau că eu nu sunt așa cum sunt. M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că nu aș fi corectă într-un aspect atât de important al vieții mele. Faptul că eu le-am dat acces la cine sunt cu adevărat și unii dintre ei s-au îndoit de faptul că eu am acționat diferit față de cum eu mă arăt a fi. M-au durut lucruri atunci.', mai spune Theo Rose.

Theo Rose: „M-am simțit nedreptățită”

La acea vreme s-au scris multe lucruri negative despre Theo Rose, însă artista susține că a încercat să nu pună la suflet toate reacțiile negative, mai ales că știa cum s-au desfășurat lucrurile. Cu toate acestea, jurata de la Vocea României s-a simțit nedreptățită.

Am reuști să despart lucrurile și mi-am dat seama că fiecare om poate crede ce vrea. Pe lângă asta, mi-am dat seama că sunt datoare cu explicații doar mie. Cu cât încerc să explic mai mult, cu atât intru într-un joc. M-am simțit neîndreptățită, s-au scris neadevăruri, iar eu sunt genul care luptă pentru adevăr, știu că nu am făcut nimic extraordinar. Nu s-au mai despărțit oameni? Eu am dovada faptului că lucrurile s-au întâmplat așa cum trebuie și poate că dacă n-ar fi fost Anghel m-aș fi avântat într-o dispută. E un joc pe care nu ai cum să-l câștigi. Lucrurile trec de la sine.', a mai spus Theo Rose.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton