Cum a aflat regretata Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, că suferă de cancer. Alina Radi: „Am început să plângem amândouă. Nu știa mai nimeni. O durea capul și la control..."

 Calin Maria Bianca
.

Cum a aflat regretata Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, că suferă de cancer. Vestea că Anca Molnar a murit, după ce a pierdut lupta cu cancerul, a întristat foartă multă lume. Avea doar 34 de ani, toată viața înainte, carieră de succes, dar mai ales o familie foarte frumoasă alături de soțul ei, însă totul s-a năruit, iar acum cei dragi se pregătesc pentru ziua în care o vor conduce pe ultimul drum. Iată cum a aflat, de fapt, că suferă de cancer regretata make-up artistă a vedetelor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Destinul a fost unul crunt pentru Anca Molnar! Se bucura din plin de viața pe care o avea, asta până într-o zi, când de la o simplă durere de cap, așa cum o numesc mulți, medicii i-au dat cel mai dur diagnostic. A luptat și sperat până în ultima clipă că o să fie bine, însă la un moment dat corpul ei nu a mai putut face față și a cedat.

299331320_5333007573401310_4901124595859775785_n-1299331320_5333007573401310_4901124595859775785_n-1

Citește și: Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 34 de ani, bolnavă de cancer: „Am plecat! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele…” / Alina Radi și Olguța Berbec i-au scris mesaje de adio

Citește și: Ce mare și frumos este băiatul adoptiv al lui Horia Brenciu! Toma a împlinit 10 ani: „Cel mai frumos dintre pământeni. Iubirea lu tata…'

Citește și: Cum își menține Lora silueta, la 41 de ani: 'Efectiv nu mai mănânc seara, după ora 19. Nu reușesc mereu, dar…' Care sunt alimentele la care a renunțat complet / EXCLUSIV

Citește și: Ștefania Ivănescu se căsătorește religios cu Laurențiu Niro. Nunta are loc la un restaurant de lux din Capitală / Nadd Hu, prietena miresei, i-a dat de gol

Cum a aflat regretata Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, că suferă de cancer

Cea care a povestit cum a aflat Anca Molnar că suferă de cancer este chiar Alina Radi, cu care regretata make-up artistă a vedetelor legase o frumoasă relație de prietenie încă din 2012-2013, când s-au cunoscut. Fiindcă petreceau mult timp împreună, Alina Radi o tot auzea când se văita de dureri de cap, moment în care a îndemnat-o să meargă la un control. Diagnosticul a fost unul extrem de dureros, asta fiindcă medicii i-au spus că are o tumoare pe creier.

„Îmi spunea de mult timp că o doare capul, i-am spus să se ducă la un control, iar când a ajuns la București, m-a sunat și mi-a spus că are tumoare pe creier, nu știa mai nimeni. Tot ea mă încuraja pe mine, era foarte încrezătoare. Ne-am mobilizat cu toții, am strâns bani, dar așa a fost să fie. Era o femeie foarte pozitivă!', a declarat Alina Radi pentru Playtech-Știri.

Alina Radi: „Mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă'

Din momentul în care medicii i-au spus că are o tumoare pe creier și suferă de cancer, viața Ancăi Molnar s-a schimbat radical. A început numeroase tratamente, s-au strâns bani pentru ea, a mers în Turcia pentru a se face bine, însă în ciuda tuturor încercărilor a încetat din viață mai devreme decât oricine se aștepta, lăsând în urma ei multă durere și suferință.

Am vorbit ultima dată cu ea acum două luni și s-a uitat lung la mine și mi-a spus că va fi bine. Am început să plângem amândouă. Avea un soț și o familie atât de frumoasă. Claudiu o diviniza, o idolatriza, fiul ei, la fel. Luna viitoare trebuia să facă 35 de ani. Să ai o familie așa de unită, un soț care te divinizează și un copil sănătos, când să te bucuri de toate astea, să vină o problemă de genul… Doamne!„, a continuat Alina Radi.

Cum s-a cunoscut Alina Radi cu regretata Anca Molnar

Cu inima distrusă de durere că și-a pierdut buna prietenă, care a lăsat în urma ei doar suferință, Alina Radi a povestit cum au ajuns să se cunoască, dar și ce relație frumoasă aveau. Totul a început în urmă cu mai bine de un deceniu, când ea a făcut primul curs de make-up, iar între ele s-a legat o prietenie frumoasă. Au păstrat legătura și se vedeau des, astfel că Alina Radi a ajuns să o cunoască foarte bine. Are numai cuvinte de laudă la adresa ei, cât și a familiei pe care o avea, însă acum tot ce se mai poate face este să-i aducă un ultim omagiu și să fie condusă pe ultimul drum cum se cuvine.

 „Ne cunoșteam de mulți ani. Ne-am cunoscut în 2012-2013 , când a făcut primul ei curs de make-up. M-a contactat și de atunci s-a legat o prietenie frumoasă între noi. Ulterior, chiar ea mi-a recomandat să fac un curs, apoi am colaborat în diverse proiecte. Era o femeie sociabilă, prietenoasă, nu aveai cum să nu legi o prietenie cu ea. Rămâne de neînlocuit. Era o femeie atât de bună…', a concluzionat Alina Radi pentru sursa menționată mai sus.

Reamintim că trupul neînsuflețit al Ancăi Molnar va fi depus la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic), începând de astăzi, ora 18, iar înmormântare va avea loc joi, 13 iunie, la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, a anunțat soțul ei, Claudiu Molnar, pe rețelele sociale, cu profundă durere.

Sursă foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton