Cum a aflat Eugenia Șerban, acum 14 ani, că fiul ei este consumator de droguri: "Mi-a furat toate bijuteriile din casă. Bijuterii cu care puteam să-mi cumpăr și în ziua de astăzi două apartamente într-o zonă de lux. M-a amenințat cu supradoza"

 Dumba Gabriela
.

Eugenia Șerban trăiește un coșmar de 14 ani, de când a aflat că fiul său este consumator de droguri. Actrița a cerut un ordin din restricție împotriva lui Lorans Bataineh și spune că nu mai poate duce această luptă, mai cu seamă că tânărul i-a furat de nenumărate ori din casă pentru a face rost de bani pentru droguri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De anul trecut, Lorans Bataineh, care are 30 de ani în prezent, trebuie să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de mama lui, Eugenia Șerban. Actrița a dat detalii, recent, despre calvarul pe care îl trăiește de 14 ani, de când a aflat că fiul ei a început să consume droguri.

3453434534

Cum a aflat Eugenia Șerban că fiul ei consumă droguri

Problemele au început în familia Eugeniei Șerban când a observat că fiul ei s-a distanțat de ea, are un comportament diferit, dar mai ales când au început să îi lipsească lucruri din casă. Actrița a declarat, într-o emisiune TV, că fiul ei a furat din casă bijuterii în valoare de două apartamente de lux în București.

Eugenia Șerban dezvăluit că l-a internat pe fiul ei la o clinică când a văzut că problemele se agravează și a făcut tot ce a putut pentru a-l ajuta să scape de această dependență.

'În ultimii ani de liceu, cu influența prietenilor. Am simțit că ceva nu e în regilă. Bineînțeles că ei nu acceptă și nu recunosc. După care am început să simt că lipsesc lucruri din casă, sau mai bine spus bani. După care lucruri valoroase. L-am internat când a fost cazul și când l-am prins cu adevărat. Era schimbare, în primul rând, de comportament', a declarat Eugenia Șerban.

Actrița a fost nevoită inclusiv să cheme Poliția la ea acasă, iar astfel fiul ei a primit ordinul de protecție. Vestea bună este că reușește să comunice cu fiul ei și să faci pași spre vindecare.

'Este o explozie pe care eu nu o mai pot controla și nu vreau să o mai duc. El nu e conștient, nu vreau să dau foarte multe și să spun foarte multe lucruri despre el, pentru că nu vreau să îl expun și mai tare. Ei sunt oricum foarte vulnerabili și foarte expuși, vreau doar să trag un semnal de alarmă că avem nevoie de ajutor noi, părinții. (…) De multe ori (n.r. a chemat poliția), ca să ajung un ordin de protecție a trebuit să sun la 112. Prima dată mi-a dat poliția ordinul de protecție, după care mi-a dat judectoria un an', a mărturisit Eugenia Șerban, pentru o emisiune de la Antena 3 CNN.

Citește și: Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut! Prima imagine cu cel de-al patrulea băiat al antrenorului: „Iubirea mea este…’

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

Citește și: Daniela Nane a plecat cu Octavian Ene în Israel. Ce spune actrița despre succesul iubitul ei

Pentru cei care o consideră vinovată pentru că i-a oferit bani de droguri, Eugenia Șerban a dezvăluit că fiul ei fie a furat din casă, fie a primit sume mari de la tatăl său din care și-a cumpărat droguri.

„Mie acum 12 ani mi-a furat toate bijuteriile din casă. Bijuterii cu care puteam să-mi cumpăr și în ziua de astăzi două apartamente într-o zonă de lux. M-am trezit că nu mai am nimic în casă. Nu te duci la muncă cu bijuterii. Acum 14 ani încă nu eram pregătiți pentru lumea asta. Nu știam cum se observă schimbările.

Că vrem sau nu vrem, sunt aproape 1 milion de dependenți în această țară. Oameni peste 50 de ani, care consumă și care sunt în funcții de conducere și care nu fac nimic. (….) Bani pe ascuns i-a dat tatăl lui, care a murit înainte de a face el 18 ani. Taică-su prefera să-i dea bani mulți și pe ascuns', a explicat Eugenia Șerban la Pro TV.

Totodată, actrița consideră că tinerii nu ar mai trebui internați cu persoane care suferă de probleme psihice. „Nu mai trebuie internați la secții din psihiatrie din spitale. Pentru ei trebuie construite niște centre speciale. Ei se pot recupera, oamenii cu schizofrenie nu', a completat actrița.

Eugenia Șerban a suferit un preinfarct anul trecut din cauza problemelor cu fiul ei

Nu demult, Eugenia Șerban și-a deschis sufletul în podcastul găzduit de Mara Bănică și a dezvăluit că a suferit un preinfarct din cauza problemelor pe care le are din cauza fiului ei, consumator de droguri.

‘Este un moment de neputință. Nu mai știi ce să faci și alegi să trăiești. Probabil că azi nu mai eram, nu pentru că el mi-ar fi făcut ceva, ci pentru că nu mai puteam să duc. Ca de exemplu, anul trecut – în august-  am făcut un preinfarct. Îți vine să-ți iei viața, să nu mai vezi și nu voiam să ajung acolo.

M-am gândit să ajung acolo (n.r. să-și ia viața), orice mamă se gândește. Am ales să iau ordinul de protecție – tocmai ca să nu ajung acolo. Statul nu îi ajută cu nimic, nu le oferă nicio șansă acestor oameni, nu există centre unde pot fi ajutați, te vezi neputincios’, a spus Eugenia Șerban.

De anul trecut, bărbatul trebuie să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de celebra lui mamă.

Începi să-ți cauți vină, te gândești, ca părinte, unde ai greșit, uneori nu o găsești, alteori ajungi te învinovățești de niște lucruri care nu au nicio treabă cu realitate. Este foarte complicat. M-aș fi dat și pe mine numai să știu că va fi bine. Am trecut prin toate stările posibile și imposibile până în ziua în care am ajuns să sun la 112 – după 14 ani de chin. În primii ani a fost foarte greu – în perioada aia l-am și internat, imediat după ce a împlinit 18 ani, iar anul 2023 a fost cel mai greu’, a mai spus Eugenia Șerban.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton