Cum a aflat Mihai Onilă că fiica lui mai are doar 6 luni de trăit: "Era stadiul 4 direct. Noi nu am știut, nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic" / Fetița s-a stins răpusă de cancer, la 10 ani

 Dumba Gabriela
.

Mihai Onilă a dezvăluit cum a aflat că fiica lui mai avea 6 luni de trăit, deși Oana Emily Hope nu avea simptome care să le dea de bănuit că este grav bolnavă. Fetița lui Mihai Onilă a fost răpusă de cancer, în anul 2015, la vârsta de 10 ani, iar artistul rememorează cu emoție momentul în care medicul l-a anunțat că trebuie să se pregătească de înmormântare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 8 ani, fiica lui Mihai Onilă s-a stins din viață din cauza cancerului, iar acela a fost momentul în care artistul a vrut să moară. Durerea pierderii copilului a fost imensă, însă între timp l-a mai liniștit gândul că se află într-o legătură specială cu Oana, dincolo de lumea aceasta.

fetita lui Mihai Onila a muritfetita lui Mihai Onila a murit

Cum a primit Mihai Onilă vestea că fiica lui va muri peste 6 luni, de cancer

Mihai Onilă  și-a deschis sufletul și a făcut confesiuni dureroase, în cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, atunci când a aflat pentru prima dată cu ce problemă de sănătate se confruntă fiica lui, Oana.

„Doctorul m-a luat pe mine deoparte, n-a vrut să vorbească cu fosta mea soție și mi-a zis „pentru că ești bărbat, am să-ți spun în față adevărul. Copilul tău în 6 luni va muri!' Am întrebat: „Nu înțeleg, de ce? Pe ce bază?' „În baza unui glaucom, cancer în mijlocul creierului, unde noi nu putem face absolut nimic'.

Era stadiul 4 direct. Noi nu am știut. Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic. În schimb, dacă mă întrebi din punctul de vedere al terapeutului, un fapt era, dar pe care nu l-am luat în seamă. După ce o născuse pe Ioana, făcuse cezariană, iar doctorul cususe cezariana cu tot cu stomac.

Acolo se făcuse o creștere între pielea respectivă și stomac care arăta ca și o sarcină. A mers, s-a constatat că nu era niciun fel de sarcină, ci malpraxis. Nu am luat în seamă problema aia, dar, de fapt, era o problemă sufletească', a povestit Mihai Onilă.

Citește și: Mihai Onilă se însoară, la un an de la divorț!Cum și-a cerut iubita de soție

Citește și: Mihai Onilă, totul despre iubita care l-a făcut să-și revină după drama pierderii fetiței:„Lucrăm și la un copil

Mihai Onilă și fosta lui soție au trebuit să înfrunte durerea și nici chimioterapia nu i-ar fi adus decât trei săptămâni în plus de viață fiicei lor.

Inclusiv doctorul ne-a spus că nu se poate face nimic. Când ne-am dus în ultima lună, mai era un pic și copilul ieșea, acolo în spital am văzut cazuri de copii extrem de afectați. Dar Ioana nu era foarte afectată, decât slăbită. Adică avea din ce în ce mai puțină energie. Doctorul a spus că dacă ar intra în chimioterapie, ar mai trăi 3 săptămâni în plus„, a mai declarat Mihai Onilă.

Mihai Onilă s-a îmbolnăvit după moartea fiicei sale

Mihai Onilă a povestit, în cadrul podcastului Povești de Film, cu Mara Bănică,  despre cel mai greu moment din viața lui, atunci când fiica sa și-a pierdut viața și medicii s-au chinuit ore să o resusciteze. Ajuns acasă, acesta a făcut o declarație cutremurătoare despre ce anume a văzut și auzit în baia lui. 

„Am dus-o la spital pentru că ne-a luat la spital. La spital era caldă, ca și cum era vie. Ne-am luat adio de la ea. Niște tineri s-au luptat cu viața ei să o resusciteze, au pus toată puterea lor, doar că ea își dăduse deja ultima suflare. Am ajuns acasă și am început să plâng, mi se rupea sufletul.

M-am băgat în cadă, am zis să fac o baie și să mă liniștesc. Acolo a venit ea, lângă mine. A zis „Tati’, cu vocea ei, normal că nu era fizic, era spiritul. „Tu simți că mă mai doare ceva?’ M-am pus să simt. Și am zis „da, nu mai ai nimic.’ Și atunci de ce joci rolul victimei?’, a spus Mihai Onilă.

Mihai Onilă a  vorbit și despre faptul că s-a îmbolnăvit la o perioadă de șase luni de după pierderea fiicei sale, iar mintea lui a fost înconjurată inclusiv de gânduri negre care îi puneau în pericol viața.

„Poți să înțelegi asta? În momentul acela am zis: „Ce fac, către unde mă duc?’ Uman m-am dus hotărât pe raza aia, am zis că nu accept. A trecut un timp de 6 luni și toată partea asta am albit, m-am dus la medic și mi-a zis că am un prediabet și să fac ceva. Pe stres. După, s-a făcut un diabet definitiv. După, mi-am dorit să mor. „Copilul meu, creația mea, a ieșit de aici, atunci vreau să ies și eu’, a mai povestit Mihai Onilă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton