"Nici acum nu pot să-i șterg numărul de telefon". Cum a aflat Puya că fratele lui a murit și ce regret are

 Dumitrache Laura
.

Puya este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. De-a lungul anilor, membrul trupei La Familia a fost discret cu viața personală. În urmă cu mulți ani, fratele lui Puya a încetat din viață. Cântărețul a dezvăluit cum a aflat că fratele său a murit, dar și ce regret are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2012, Puya a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că fratele lui care locuia de mulți ani în Italia, s-a stins din viață. Alexandru a fost descoperit fără suflare, în propria locuință. Puya a vorbit deschis despre moartea fratelui și a spus care este cel mai mare regret al său.

puya si fratele saupuya si fratele sau

Puya a fost șocat când a aflat că fratele său a încetat din viață. Bărbatul se afla în Italia, unde muncea ca mecanis la un service auto. Artistul a mărturisit că moartea fratelui său l-a făcut să realizeze că viața este scurtă și că trebuie să te bucuri de ea din plin.

Citește și;Cum arată cele 3 fete ale lui Puya.Melissa și Iuliana apar în videoclipurile lui

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Puya.Artistul și Melinda au trei copii împreună

Citește și:Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis și a Priscillei Presley avea 54 de ani:„Cu inima plină de durere, trebuie să…'

Citește și:Ce relație are Bianca Drăgușanu cu părinții lui Gabi Bădălău:„Acești oameni…'. Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a jignit

Cum a aflat Puya că fratele său a murit

Puya se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Dincolo de cariera sa de succes, cântărețul a trecut printr-o dramă în urmă cu mai bine de 10 ani. Fratele său, Alexandru, s-a stins din viață, lăsând în urmă multă durere. Bărbatul locuia în Italia, iar Puya a primit un telefon în care a fost anunțat că fratele său a plecat dintre noi. Alexandru avea doar 34 de ani când a fost găsit fără suflare în locuința lui din Marittima. În podcastul lui Măruță, Puya a vorbit despre moartea fratelui său.

„El era în Italia, lucra acolo, și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce… Mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund. Totul e degeaba dacă nu putem să stăm unul cu altul, cu familia. Noi nu ne vedeam cu anii, pentru că el era în Italia.', i-a mărturisit Puya lui Cătălin Măruță.

Care este regretul lui Puya, după moartea fratelui său

Puya a mărturisit că după moartea fratelui său și-a dat seama că nu a petrecut timp suficient lângă el, iar de fiecare dată când îl suna, el era prea ocupat. De atunci, Puya nu îi poate șterge numărul de telefon fratelui său.

Mi-a părut rău de momentele pe care le-am pierdut. Poate avea omul probleme și nu avea cui să le spună. Era acolo să facă bani. Mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună. De atunci, am luat asta ca pe o lecție și nu mai fac așa.

Am chestia asta, nu pot să șterg numărul din telefon. Eu nu aș vrea să mi se întâmple mie așa ceva, să îmi moară copilul. E frica mea cea mai mare. Eu nu știu dacă aș putea să trec peste, așa cum au reușit ai mei', a mai spus Puya.

Puya: „Eu acum trăiesc prezentul”

Celebrul artistul a dezvăluit că moartea fratelui său l-a ajutat să realizeze că viața este prea scurtă, motiv pentru care a decis să se bucure cât mai mult de ea. Puya are o familie frumoasă alături de soția sa, Melinda, și au trei fiice împreună.

„Eu acum trăiesc prezentul, nu vreau să mă uit nici în trecut și nici în viitor foarte mult, ca să nu mai pierd ocazii. Pe oameni îi îmbătrânesc supărările, rutina, dar dacă tu ești o fire optimistă, e foarte ok. Frumusețea vine din tine', a mai dezvăluit membrul trupei La Familia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton