Cum a aflat Theo Rose că a rămas însărcinată și cum a reacționat Anghel Damian când i-a dat vestea: "I-a fost teamă de reacția mea. Eu l-am văzut, îi încolțise o lacrimă în colțul ochiului"

 Oana Pantazi
.

Cum a aflat Theo Rose că a rămas însărcinată și cum a reacționat Anghel Damian când i-a dat vestea. În luna iunie, Sasha, adorabilul băiețel al lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a împlinit un an, dar mama lui își amintește și acum cu emoție cum a aflat că este însărcinată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Theo Rose și Anghel Damian sunt parteneri atât în viața personală, cât și în cea profesională… De fapt, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, unde artista a avut și primul ei rol. La scurt timp după debutul relației lor, cei doi au aflat că vor deveni părinți, iar despre această provocare a povestit, cu emoție și umor, chiar artista, în cadrul podcasului Magic Life.

anghel-damiananghel-damian

Cum a aflat Theo Rose că a rămas însărcinată și cum a reacționat Anghel Damian când i-a dat vestea

Theo Rose a spus de mai multe ori în interviuri că își dorește să devină mamă, dar cu siguranță acest lucru nu se afla pe lista ei de priorități atunci când a rămas însărcinată. Artista era la începutul relației cu Anghel Damian și, în plus, în afara concertelor, era angrenată și în filmările la serialul „Clanul”, unde ulterior nu avea să-i fie ușor, mai ales la începutul sarcinii. De altfel, artista a povestit că a aflat întâmplător că este însărcinată, pofta de mâncare nespecifică fiind primul semn…

Citește și: Theo Rose vrea să își dea fiul la școala de la țară, unde a învățat și ea. Care este motivul: „Cunosc lumea de acolo, oamenii…’

Citește și: Ce tradiție a refuzat să respecte Theo Rose când Sahsa, fiul ei, a îmlinit un an: „Nu ne mai vine să facem tămbălău. Important e să ne adunăm cu familia, el atunci se bucură'

„Eram într-o vacanță când am aflat, și asta pentru că prietena mea făcea mișto de mine că mâncam mult. Eu nu mănânc de obicei, dar atunci mâncam mult. Aveam impresia că se întâmplă asta pentru că m-am relaxat, sunt departe de orice muncă și orice formă de stres și mâncam. Eram foarte sensibilă la mirosuri. La asiatici miroase urât tot timpul. Nu mi se părea ceva extraordinar.

Prietena mea tot făcea mișto de mine, până când m-am enervat atât de tare într-o zi. Am fost pe o insulă, unde am stat o zi întreagă, mi-am făcut niște poze în costum de baie și ea se tot uita și îmi zicea că am altă formă la bazin. Atunci am zis că oprim să luăm teste de sarcină. L-am luat pe primul, în trei secunde au ieșit două linii', a povestit Theo Rose.

Cât despre reacția iubitului ei, artista a mărturisit că Anghel a fost foarte fericit când a aflat că va deveni tată, însă a încercat să nu se exteriorizeze prea mult la început, de teamă că Theo Rose ar putea reacționa diferit.

„Anghel a avut o reacție foarte frumoasă, dar și-a interiorizat-o, pentru că și-a dorit să fiu și eu OK și relaxată cu asta. I-a fost teamă de reacția mea. Eu l-am văzut, îi încolțise o lacrimă în colțul ochiului. La mine era mai multă groază. Am avut nevoie de puțin timp în care să mă gândesc cum sunt eu în legătură cu asta, cum mă simt că urmează să mi se întâmple asta', a mai spus Theo Rose pentru sursa citată.

Cum a gestionat Anghel Damian începutul relației cu Theo Rose, când s-au trezit peste noapte cele mai „vânate” vedete din România

Povestea lor de dragoste este una emoționantă, însă încpeuturile nu au fost deloc ușoare pentru Theo Rose și Anghel Damian, veniți amândoi din relații de notorietate. Ea fusese într-o relație de aproape 5 ani cu alex Leonte, în timp ce el avusese, de asemenea, o poveste de dragoste longevivă cu actrița Lia Bugnar. Presa, dar și social media au luat foc în momentul în care s-a aflat că Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu și au apărut tot felul de speculații neadevărate. Cei doi îndrăgostiți au încercat să se protejeze de acest linșaj mediatic, iar, în cel edin urmă, apele s-au clamat și și-au putut trăi în liniște povestea de dragoste.

„Poate că sună dur, dar presa mondenă este, din punctul meu de vedere, ceva extrem de nociv, lipsit de morală. Nu face altceva decât să creeze o ficțiune pe care o speculează grotesc în scopuri pur pecuniare. Denaturează adevăruri, inventează, agresează, face orice ca să atraga atenția și, prin asta, să dezorienteze publicul cititor. Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni.

Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru. Mă doare însă atunci când niște oameni sunt reduși la un subiect pus pe tarabă, când se instigă prin asta la jigniri și bullying social mediatic. Dar, indiferent ce a fost și ce va fi, am învățat să ignor orice nu are legătură reală cu adevărul vieții mele și al familiei mele„, a spus Anghel Damian într-un interviu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton