Cum a ajuns Adrian Nartea actor, pe vremea când era model: "Mă vedeam corporatist, de la ora 9 la ora 18"

 Dumba Gabriela
.

Adrian Nartea a cochetat cu lumea modei încă din anii 2000 și a fost în centrul atenției la prezentările de modă susținute de Cătălin Botezatu. Nu s-a gândit niciodată la actorie, până când a fost pus în fața faptului împlinit, și era convins că va fi un corporatist cu program 9-18. Iată că viața avea alte planuri pentru el și Adrian Nartea este un actor apreciat astăzi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Notorietatea lui Adrian Nartea a crescut după ce a primit rolul principal în serialul Vlad' (PRO TV), însă îl surprinde și acum traiectoria vieții sale pentru că nu și-a imaginat că va fi actor. Adrian Nartea a povestit cum a ajuns să joace în seriale.

316124802_675359750628796_7108485721798787790_n316124802_675359750628796_7108485721798787790_n

Cum a ajuns Adrian Nartea actor și care a fost primul său rol

În urmă cu 23 de ani, Adrian Nartea era model în prezentările lui Cătălin Botezatu și nu avea nici cel mai mic gând legat de actorie.

A venit actoria peste mine, nu eu peste ea. S-a întâmplat, efectiv, pentru că eu nu am vrut să mă fac actor. Pur și simplu, mi s-a propus și eu am zis „da' . Uite, așa, din model, în actor de reclamă, apoi actor de serial, de film, acum, de teatru. A dat buzna, eu nu eram în zona asta. Mă vedeam corporatist, de la ora 9 la ora 18, eventual pe la Brașov, poate lucram în domeniul publicitate, sport„, a declarat Adrian Nartea pentru impact.ro.

În 2002 a primit primul său rol într-o reclamă, iar de aici la seriale a fost doar un pas.

A fost în 2002, era o reclamă regizată de un spaniol. Venisem direct de la Brașov, tot setul se întâlnea pe la ora 19 la Piața Unirii, iar eu venisem de la Brașov și era ora 18.30, nu era nimeni, așteptam să vină lumea. Apoi, au început să vină toți, iar eu eram, deja, gazda. Atunci a fost un semn, când mi-a zis regizorul că ar trebui să mă duc la actorie.

I-am spus: Ce să fac la actorie? Eu sunt la facultate în Brașov, nu am bani…' Nu vedeam drumul ăsta. Mă gândeam: Ce să fac la actorie? Eu rămân cu sportul, psiho-socio-pedagogia mea și îmi văd de treburile mele. Eu voiam să mă fac spion. Nu am forțat destinul. Mai bine că nu a ieșit, acum pot să mă fac spion în filme„, își amintește Adi Nartea.

Citește și: Cum se simte Ramona Păuleanu, după ce a născut prematur gemeni: „Vreau să revin, la tv, cu un corp cât de cât slab’

Citește și: Mircea Dinescu își face debutul în actorie, la 72 de ani. În ce spectacol va juca și când are loc premiera: „Nu voi şti ce am de făcut în avans’

Adrian Nartea a fost operat de tumoră craniană

La doar 35 de ani, Adrian a aflat că are o tumoră lungă de 4 cm, lată de 3 cm și groasă de aproape 2 cm. Tumora se afla în spatele ochiului stâng și intrase în cutia craniană. Vestea a venit ca un glonț, chiar de la mama sa, după ce aceasta i-a recomandat să meargă să facă un RMN.

Până atunci, actorul a încercat să obțină un diagnostic clar pentru ureche înfundată constant, însă medicii spuneau că este din cauza deviației de sept.

„Am început să sun și să merg la neurologi, neurochirurgi, am consultat vreo patru. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm, grosime vreo 1 și ceva 2 cm, mare, foarte mare. Se numește schwannom Nerv 5. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc. Unele nu se opresc din creștere. Asta s-a întâmplat la mine. A fost o creștere lentă', a declarat Adrian Nartea în cadrul podcastului Acasă la Măruță'.

Cu puțin timp înainte de a juca în serialul care l-a consacrat, Adrian a plecat la Lyon să facă prima operație de extirpare. A doua a fost la câteva luni, timp în care el călătorea între București și Lyon, pentru interviurile la serial și intervențiile medicale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton