Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu"

 Tudorache Simona
.

Augusta Lazarov a ajuns să stea la cârma multor emisiuni de divertisment, deși în copilărie visa să devină farmacistă. Parcursul ei nu a fost ușor, dar succesul nu s-a lăsat prea mult așteptat. Augusta Lazarov a intrat în televiziune după un casting la care au participat peste 600 de persoane.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

S-a aflat printre cei 20 de câștigători și de atunci a început pentru ea o poveste frumoasă. Tot în televiziune avea să îl cunoască și pe primul ei soț, Valeriu Lazarov, care a făcut istorie în lumea divertismentului și i-a fost un adevărat mentor. Astăzi, Augusta Lazarov este căsătorită cu actorul Andreas Petrescu, cu care are un fiu.

augusta lazarov 11augusta lazarov 11

Cum a ajuns Augusta Lazarov să lucreze în televiziune

Augusta Petrescu are multe amintiri din momentul în care a descoperit mirajul televiziunii. A început să lucreze la radio, apoi a mers la un casting pentru prezentatori de televiziune la sfatul mamei ei.

Îmi amintesc primul material scris despre lansarea unui film unde făceam un mic rezumat astfel încât să îi atrag pe oameni să vină la film, era ziua Independenţei, pentru ziua Independenţei care s-a lansat la Sala Palatului. Acolo am fost şi am luat afişul, caietul de presă şi toate cele. Acolo erau vizionările, acolo am cunoscut-o pe doamna Irina Margareta Nistor. A fost o perioadă foarte interesantă pentru mine. Şi uşor, uşor de acolo… Un coleg mergea cu materiale, era un parteneriat cu un radio, cei de la radio Europa Nova, prezentau câteva titluri ale ziarului „Ultima oră', iar noi includeam în rubrica de divertisment şi programul radioului. Şi aveau şi televiziune, „Super Nova'.

Într-o zi, colegul care trebuia să ducă materialele, nu se transmiteau la momentul acela pe email, trebuiau duse fizic nişte articole. Din nefericire în iarna respectivă colegul şi-a rupt piciorul, era în concediu medical acasă şi trebuia să ajungă urgent materialul la radio. Şi am zis: „Mă duc eu!'… Am ajuns acolo şi odată intrată în redacţia radioului mi-a plăcut foarte tare cum transmiteau ei ştirile şi văzându-l pe directorul radioului i-am spus: „Dacă aveţi nevoie la un moment dat să faceţi ceva probe pentru prezentatori de ştiri, să mă chemaţi'.

Şi m-au chemat câteva zile mai târziu. Şi de acolo am trecut la radio. După un timp petrecut la radio a venit mama să-mi spună, de fapt eu eram la mare şi mi-a spus: „Au spus la TV că vor face un casting, vor face un concurs'. Era un concurs la TVR. Asta era în vara lui 99, am ajuns acolo eram vreo 600, 700 de oameni. O nebunie, se relansa TVR2. Şi atunci aveau nevoie de mulţi tineri să vadă cum şi în ce fel îi pregătesc pentru diverse emisiuni. După acel concurs, vreo 20 dintre noi au fost anunţaţi că au luat concursul şi am început să facem pregătire pentru dicţie, pentru toate cele cu domnul Ciurescu şi aşa a început povestea cu televiziunea', a declarat Augusta Lazarov, în podcastul lui Adrian Artene, Altceva.

Citește și: Tudor Chirilă, discurs-manifest despre corupția din România pe scena de la UNTOLD 2024: „Țara noastră are parte de două chestii: sclavii și barosanii. Fiecare român se naște cu 300 de euro în minus. După 20 de ani de…'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună”

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Augusta Lazarov a dat castingul cu Cătălin Măruță și Mădălin Ionescu

Augusta Lazarov a mers la casting cu Cătălin Măruță, care îi era coleg la radio. Își amintește că a venit și Alexandra Dinu, dar și Mădălin Ionescu.

Nici nu ştiam care sunt probele la care ne vor supune într-o primă fază fiind atât de mulţi, era o mare de oameni. Am mers cu doi colegi de la radio. Cu Cătălin Măruţă şi încă un coleg. Pe Cătălin l-am cunoscut la radio. În acel grup, 20 şi ceva de oameni, atunci a venit şi Alexandra Dinu, Mădălin Ionescu a fost împreună cu noi atunci, Lucian Ghimiş, Andrei Coman…', a mai dezvăluit „mama vedetelor'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton