Cum a ajuns Bianca Drăgușanu să deschidă proces Poliției. Vedeta susține că a fost sancționată, fără să încalce legea

 Calin Maria Bianca
.

Cum a ajuns Bianca Drăgușanu să deschidă proces Poliției. Recent, s-a aflat că iubita lui Gabi Bădălău are probleme cu Poliția. Mai concret, vedeta le-a deschis dosar unor polițiști, care ar fi oprit-o în trafic și ar fi acuzat-o pe nedrept că a încălcat legea, primind sancțiunile necesare! Iată cum s-a întâmplat totul, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum a ajuns Bianca Drăgușanu să deschidă proces Poliției. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că încă de la începutul anului, Bianca Drăgușanu a tot mers pe la Tribunal, asta după ce între ea și fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, a ieșit un mare scandal. Și-au aruncat numeroase vorbe urâte, s-au jignit, astfel că totul a ajuns în Instanță. Din fericire, problemele dintre ele s-au rezolvat acum, însă se pare că vedeta încă are probleme cu legea!

dragusanu-princip-1dragusanu-princip-1

Citește și: Cum se menține Bianca Drăgușanu în formă: „Dacă găsești un echilibru în aceste lucruri, nu ai voie să trăiești toată viața ta într-o dietă'

Citește și: De ce Bianca Drăgușanu nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine'. Ce probleme de sănătate are

Citește și: De ce s-au certat Dinu Maxer și Cătălin Măruță, după apariția Deei în emisiunea prezentatorului TV: „I-am și trimis screenshot-uri…

Citește și: Dorina Florea, prezentatoarea de la TVR 1, este însărcinată și renunță la televiziune: „Burtica începuse să se vadă și la TV”

Cum a ajuns Bianca Drăgușanu să deschidă proces Poliției

Ei bine, de această dată însă numele Biancăi Drăgușanu apare într-un nou proces, însă nu cu o persoană oarecare și cu oamenii legii. După o căutare pe Portalul Instanțelor de Judecată aflăm de faptul că Bianca Drăgușanu, în calitate de petent, a deschis un proces pentru Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Sectorul 1, conform SpyNews.ro. După cum se arată pe portal, obiectul procesului este reprezentat de anularea unui proces verbal de contravenție.

Vedeta ar fi fost sancționată fără să încalce legea

Potrivit sursei menționate mai sus, Bianca Drăgușanu ar fi fost oprită de către polițiști pentru un control de rutină, iar apoi, aceștia ar fi constatat că vedeta ar fi stat cu telefonul în mână la volan. Prin urmare, drept sancționare, i-ar fi dat câteva puncte de penalizare și bineînțeles o amendă.

Revoltată fiindcă consideră că nu a încălcat absolut deloc legea, Bianca Drăgușanu se pare că nu a lăsat lucrurile așa. Conform SpyNews.ro, vedeta nu ar fi încălcat în niciun fel legea, folosindu-se mereu de sistemul de handsfree al mașinii, pentru a nu se pune în pericol pe ea și pe cei din jurul său. Mai mult, apropiații blondinei susțin că mai degrabă oamenii legii ar fi oprit-o doar pentru că au văzut că e vorba despre ea.

Bianca Drăgușanu a contestat amenda și sancțiunile primite

Bianca Drăgușanu a declarat în nenumărate rânduri că este foarte atentă la volan, tocmai pentru a nu face accidente și a-și pune viața în pericol. Mai mult decât atât, a susținut mai demult că nu consumă absolut deloc alcool. Prin urmare, nemulțumită de amenda pe care ar fi primit-o fără să încalce lege, Bianca Drăgușanu a contestat această amendă contravențională și așteaptă să se facă dreptate.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton