Cum a ajuns Cornelia Rednic să se tundă singură: „Nu am găsit foarfecă, am luat forfecuța de la unghii. Dacă ai puțină îndemânare, te descurci"

 Tudorache Simona
.

Cornelia Rednic a fost întotdeauna o fire cochetă, iar atunci când își dorește o schimbare de look face totul ca să o obțină. În urmă cu câțiva ani a vrut să aibă părul scurt, dar pentru că cea care o tunde de 20 de ani nu s-a îndurat să îi taie buclele, Cornelia Rednic a luat o decizie radicală și nu a mai ținut cont de nimic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Solista a mers acasă și recurs la marea schimbare. Cornelia Rednic și-a tăiat singură părul cu forfecuța pentru unghii, iar rezultatul nu a fost deloc rău. Artista a știut întotdeauna cum să se pună în valoare, iar de ceva vreme are și o cu totul altă imagine, asta după ce a slăbit câteva kilograme cu ajutorul unui nutriționist.

cornelia-rednic-2cornelia-rednic-2

Cornelia Rednic s-a tuns singură cu forfecuța pentru unghii

Cornelia Rednic a învățat să se coafeze singură, chiar dacă de 20 de ani are pe cineva care se ocupă de părul ei.

„Am învățat să mă coafez. În momentul în care mi-am tăiat părul, m-am tuns singură. Am coafeza mea de 20 de ani și i-am spus că vreau să mă tund. Au zis că nu. Aveam păr frumos, cu bucle și nu voia să mă tundă. Am mers acasă și am căutat o foarfecă.
Nu am găsit foarfecă, am găsit forfecuța de la unghii. Am luat forfecuța de la unghii și m-am tuns. Dacă ai puțină îndemânare, te descurci. Ce e așa mare lucru?',
a povestit artista la Prima TV, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Citește și: Cum își împart Dinu și Deea Maxer, vara aceasta, timpul cu cei doi copii: 'Eu, alături de Andreas, vom fi din nou la Mamaia…' Artistul stă două luni pe litoralul românesc / EXCLUSIV

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…”/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Cum se menține în formă Lavinia Pîrva, la aproape 40 de ani, deși nu ține dietă: „Nu îmi este ușor. Nu accept ideea ‘grasă și frumoasă’, am mereu în minte…” Ce spune acum despre operațiile estetice și ritualurile de frumusețe / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a câștigat Daniel Buzdugan primul salariu: „Mama a trebuit să renunțe la serviciu ca să aibă grijă de mine, m-am născut cu probleme. Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce a rămas Adriana Bamuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană: „Am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație”

Cornelia Rednic a decis în adolescență că vrea o familie cu Lupu

Cornelia și Lupu Rednic sunt împreună pe scenă, dar și dincolo de ea. Artista a decis să se căsătorească cu cel alături de care păstrează ritmul și astăzi când avea doar 17 ani, în timp ce Lupu avea 23 de ani. Părinții au considerat că nu e momentul pentru un mariaj, dar cei doi au simțit că nu mai pot aștepta.

Au făcut pasul, dar nu au regretat niciodată. Cornelia și Lupu Rednic formează un cuplu de 32 de ani și povestea lor continuă să curgă la fel de lin și fără turbulențe. Cu toate astea, solista nu a fost protagonista unui episod romantic atunci când a decis, în adolescență, că e vremea să își lege destinul de cel pe care îl adora. 

Mama a zis că nu e momentul. Fiind și singură la părinți și un copil bun, părinții mei avea cu totul alte visuri pentru mine. Își doreau să nu mă căsătoresc. Dacă te-ai căsătorit, asta presupunea griji, probleme, necazuri. Cam așa știa lumea că poate să fie o căsnicie. Să te căsătorești atât de tânără, fată de la oraș, era chiar o ciudățenie. Părinții mi-au zis să discutăm, să fim prieteni, ne întâlnim, mai stăm un pic, dar terminăm școala. „Nu, Lupu vrea să se însoare. Gata, ne căsătorim! Dacă Lupu vrea să ne căsătorim, ne căsătorim.’ Nu a trebuit să mă convingă. Am stabilit că ne căsătorim și gata, ne-am căsători‘, a povestit Cornelia Rednic, în podcastul Cu ai mei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton