Cum a ajuns Lidia Fecioru să facă parte din Masonerie: "Te sperie atunci când vezi lucruri pe care nu poți să ți le explici"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a ajuns Lidia Fecioru să facă parte din Masonerie. Lidia Fecioru, de profesie bioenergoterapeut, a devenit cunoscută pentru sfaturile ei cu privire la sănătate sau starea materială. Astroloaga a oferit câteva detalii surprinzătoare despre statutul ei de membru al Masoneriei, o organizație controversată, despre care gurile rele spun că ar controla cele mai importante aspecte din societate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lidia Fecioru este bioenergoterapeut, dar și astrolog, iar previziunile ei sunt urmărite cu mare atenție de către public. Ea vorbește adesea și despre remedii naturiste pentru anumite probleme de sănătate, dar și despre cum emoțiile sunt răspunzătoare pentru anumite probleme de ale organismului. Lidia Fecioru a discutat apartenența ei la Masonerie, făcând parte din aceeași Lojă cu mama Dianei Șoșoacă. Iată cum a ajuns Lidia Fecioru să lucreze pentru Masonerie și ce rol îndeplinește mai exact!

lidia-fecioru_38677800lidia-fecioru_38677800

Cum a ajuns Lidia Fecioru să facă parte din Masonerie

Lidia Fecioru este unul dintre membrii Masoneriei și a explicat câteva aspecte cu privire la această organizație controversată. Vedeta a menționat că nu este un membru activ al Masoneriei și că zvonurile cu privire la această organizație nu sunt adevărate.

Citește și: Lidia Fecioru și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții: „A venit o femeie însărcinată și…'

Citește și: Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 kg. Motivul trist din spatele deciziei: „A zis că arăt ca o vacă!'

Citește și: Cine este Cătălin Bucur de la Power Couple. E căsătorit cu Roxana Blenche și au o fetiță împreună

Citește și: Irinel Columbeanu a fost învoit de la azil de un prieten și au petrecut câteva zile la Poiana Brașov: „A greșit mult în viață și e conștient de asta. E singur, nu mai are pe nimeni…'

„Sunt un simplu membru al masoneriei, am fost în aceeași Lojă, mama Dianei Șoșoacă este plecată în Franța definitiv. Eu sunt în adormire, așa se numește. Masoneria este o organizație discretă, nu am niciun rol foarte important, pentru că nu îmi doresc un loc foarte important. Nu am văzut nimic grav în ceea ce privește această organizație.

Mă țin departe de politică, nu vreau să mă complic în politică. Și atunci politizându-se într-un fel Masoneria, sunt în retragere. Doar că masoneria este foarte strâns legată de parapsihologie, dacă nu cunoști din interior, din afară ți se pare ceva mistic, dar nu e. Sunt ritualuri, de intrare, de ieșire, par a fi într-un fel sperietoare.

Dar dacă nu le cunoști din interior, ar fi bine să se abțină cei care spun că știu ei ce înseamnă masoneria. Masoneria nu a României e cea care hotărăște lucruri, ci, voi știți, grupul Bilderberg sunt masonii supremi care acolo se fac cărțile, nu în România. În România este așa..doar că oamenii au o ocupație', a dezvăluit Lidia Fecioru, în emisiunea lui Denise Rifai.

Lidia Fecioru: „Am greșit oamenilor când am dat a doua șansă”

Lidia Fecioru mărturisește că există anumite elemente, în domeniul în care activează, care o înspăimântă. De asemenea, e de părere că a oferit oamenilor prea multe șanse, ca într-un sfârșit să o dezamăgească.

Cel mai tare puterile te sperie atunci când vezi lucruri pe care nu poți să ți le explici, lucruri pe care nu le poți controla. Oamenii te trag în jos plângându-se, iar ție să îți fie milă de ei. Eu am greșit oamenilor când am dat a doua șansă', a mai spus specialista în terapie.

De ce a divorțat Lidia Fecioru de fostul soț

Lidia Fecioru a vorbit despre motivele care au determinat-o să încheie mariajul cu fostul soț. Astrologul a spus că nu a putut tolera jignirile și reproșurile legate de aspectul ei fizic. Aceasta s-a ambiționat și a slăbit 30 de kilograme, apoi a decis să divorțeze.  

„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții. Am avut foarte mult de luptat cu mine ca să-mi dau seama că nu trebuie să trăiesc pentru alții și nici să nu-mi pese ce spun alții. Se spune că pe invidios nu trebuie să fii supărat pentru că invidiosul, doar pentru că te invidiază știe că ești mai bun ca el. (…)

Soțul meu a zis că arăt ca o vacă, deși nu arătam. Eu când mă îngraș, mă îngraș proporțional și când slăbesc, slăbesc la fel. Am slăbit 30 de kilograme și a zis: Acum, da. Am mers la el și i-am spus:  acum nu mai vreau eu să trăiesc cu tine. Și el mi-a răspuns: Dar eu nu am nevastă de lăsat. Tu nu înțelegi: eu te alung’, a explicat aceasta, la Antena 1.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton