Cum a ajuns Nadir să locuiască în România. S-a născut în Libia, dar a plecat de acolo când era copil: "După Revoluție..."

 Raiciu Adriana
.

Cum a ajuns Nadir să locuiască în România. Nadir, fostul concurent de la X Factor, a fost invitat recent la un podcast, unde a vorbit deschis despre viața sa. Printre altele, acesta a dezvăluit și cum a ajuns să locuiască în România, dar și care au fost primii pași pe care i-a făcut în drumul său spre succes. Iată declarațiile făcute de artist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nadir s-a făcut remarcat odată cu participarea la concursul muzical X Factor, difuzat pe Antena 1. La momentul respectiv, acesta a făcut parte din echipa lui Dan Bittman și, deși nu a reușit să câștige marele premiu, a rămas în atenția publicului. Ulterior, a cunoscut celebritatea, a început să scoată piese solo, dar și alături de artiști importanți din țara noastră, iar astăzi este unul dintre cei mai ascultați cântăreți de la noi.

download-12download-12

Invitat recent la podcastul moderat de Nasrin, artistul a vorbit deschis despre viața sa și mutarea în România. Iată și ce declarații a făcut despre începuturile sale în muzică!

Citește și: Nadir va fi tată pentru a doua oară. Ce sex va avea bebelușul

Citește și: Lidia Buble a fost jefuită în vacanță, chiar de ziua ei: „Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux’

Citește și: Ce semnificație au florile din buchetul Cristinei Spătar de la nunta cu Vicențiu Mocanu. De ce se spune că aduc ghinion

Cum a ajuns Nadir să locuiască în România

Nadir s-a născut la Tripoli, în Libia, în 1988, iar la doar câțiva ani după s-a mutat în România. Decizia a fost luată de părinții acestuia, mama lui fiind românca și-a dorit să se întoarcă acasă la familie, după Revoluție.

Pentru mine a fost o experiență mișto și îi mulțumesc. A acceptat din prima (n.r – Loredana Groza). E ceva nativ, nu am făcut școală de muzică. M-am născut în Libia. Din ce știu din familie, la un moment dat, mama a vrut să se întoarcă. Tata a venit aici în 72, cu facultatea, s-a îndrăgostit, a terminat-o și a prins un contract în Libia la centra nucleară. El e din Irak. În Libia m-am născut eu și fratele meu. După Revoluție, mama a vrut să se întoarcă la familie. Eram mic. Ne-am întors și am rămas aici.„, a spus Nadir.

Timpul a trecut, tânărul s-a acomodat foarte bine în țara noastră și a decis să-și încerce norocul în muzică. Astfel, s-a înscris la Crina Mardare pentru cursuri de canto, iar apoi a participat la emisiunea X Factor, unde a făcut parte din echipa lui Dan Bittman.

Tot în cadrul podcastului, Nadir a mărturisit că i s-a schimbat viața după participarea la emisiune și o vede ca pe cea mai bună decizie pe care a luat-o până la acest moment.

Am zis că plec din țară să fac masterul în Elveția, în 2010, aveam vreo 22 de ani. Eu cântam, dar nu m-am luat în serios. Acolo mi-am dat seama cu adevărat că-mi place muzică. Mi-am dat seama că-mi lipsește muzica. M-am înscris la Crina Mardare, îngerul meu păzitor, m-am dus la ea direct. Mi-a zis: vezi, te-am înscris la X Factor. Am fost distrus, îmi tremura… X Factor a fost cea mai buna decizie, a fost mișto. Mi-a plăcut foarte mult Dan Bittman.„, a mai spus acesta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton