Cum a ajuns Silvia Dumitrescu să formeze un cuplu cu Florin Ochescu. Solista nu a crezut în această poveste de dragoste, la început: „Toată seara a fost cu ochii pe mine, mi-au spus și ceilalți prieteni că voia să știe dacă am pe cineva"

 Tudorache Simona
.

Silvia Dumitrescu nu și-a imaginat că va rămâne peste 30 de ani cu Florin Ochescu atunci când l-a cunoscut. Ea avea încă niște răni dintr-o altă căsătorie. E trecuse, de asemenea, printr-o relație de durată cu Dida Drăgan. Amici la început, cei doi au descoperit pe parcurs că au sentimente unul pentru celălalt. Silvia Dumitrescu recunoaște că s-a lăsat curtată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Solista a fost rebelă doar pe scenă, în viața de familie a ales cumpătarea. Florin Ochescu a știut cum să îi fie aproape, să o răsfețe, așa cum face și azi. Povestea lor nu a fost niciodată dominată de jumătăți de măsură. S-au căsătorit în anul 1993, apoi au devenit părinții unui băiat. Iulian Ochescu le-a moștenit pasiunea pentru muzică, dar a ales pianul.

silvia dumitrescu 55silvia dumitrescu 55

Cum o tratează Florin Ochescu pe Silvia Dumitrescu

Gesturile mici fac și acum diferența în mariajul lor. Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu se înconjoară cu aceeași dragoste de peste 30 de ani, pentru că legătura lor nu a dat niciodată semne de monotonie.

„El în fiecare zi mă întreabă dacă îmi e foame, dacă vreau să mănânc ceva, dacă sunt obosită are grijă de mine. Și când e 8 martie are grijă, când mă trezesc eu din somn sunt deja florile lângă mine și pupicul, îmbrățișarea', menționa Silvia Dumitrescu.

Cum a ajuns Silvia Dumitrescu să formeze un cuplu cu Florin Ochescu

Solista nu poate uita nici acum momentul în care și-a legat viața de Florin Ochescu. A existat un schimb de priviri la o petrecere, apoi totul s-a transformat în ceva mai mult.

„Noi ne-am cunoscut la o petrecere. În seara aceea, cineva mi-a făcut cunoştinţă cu Florin. Toată seara a fost cu ochii pe mine, mi-au spus și ceilalți prieteni că voia să știe dacă am pe cineva, cu cine dansez, dar să știi că nu a fost dragoste la prima vedere, însă noi am rămas foarte buni prieteni. Mă căuta tot timpul la telefon, mama mereu răspundea la telefon și când ajungeam acasă îmi spunea: Te-a căuta un tip Ochescu. Era o amiciție la început.

El era îndrăgostit, dar eu cumva profesional am fost mai mult legată, pentru că mi-a cerut un videoclip, pleca la Londra, cânta la Holograf și voia să vorbească cu producătorul, era un videoclip cu o piesă în limba engleză compusă de Adrian Enescu Love me baby', care în perioada aceea a fost o idee șocantă pentru români, era chiar imediat după revoluție. Șocant în sensul în care era totul foarte sexy', povestea Silivia Dumitrescu, în emisiunea Răi da Buni'.

Silvia Dumitrescu a mai avut un mariaj

Silvia Dumitrescu lăsa în urmă o poveste dureroasă de viață. Mariajul cu Mircea Dumitrescu fusese un coșmar pentru ea. Presărat cu acte de violență, acel episod a lăsat urmări în sufletul solistei.

„L-am iertat pentru felul în care s-a purtat cu mine. L-am iertat de mult', susținea Silvia Dumitrescu.

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Cezara Dafinescu, prinsă între două mari iubiri. S-a îndrăgostit de Gelu Fronea, deși era căsătorită cu George Motoi, dar a rămas văduvă la 55 de ani: „A fost un șoc. Știu că voiam să mor”

Citește și: Daniela Crudu, imagine emoționantă alături de fiica ei, Daiana: „Este o nebunatică. Are o personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea”

Citește și: Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: 'Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult…'. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

Citește și: Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Călin Goia: au fost împreună 7 ani și au existat zvonuri legate de infidelitate / Fosta solistă de la Hi-Q: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică zilnic'

Cum l-a cunoscut Silvia pe Mircea Dumitrescu

Mircea Dumitrescu a intrat în viața Silviei prin intermediul Mihaelei Runceanu, cu care era prieten. Povestea frumoasă de la început nu a fost, însă, nici pe departe cea la care visa.

„Mihaela Runceanu mi l-a prezentat (n.r Mircea Dumitrescu) ca fiind o voce foarte bună și m-am îndrăgostit de el. În două săptămâni ne-am căsătorit. Practic nu ne cunoșteam prea bine și nici nu știam dacă ne potrivim unul cu celălalt. Eu eram virgină. Intram într-o relație total necunoscută. M-am aruncat cu capul înainte și era prima dată când mă îndrăgosteam așa, mai serios. Dar a fost o căsătorie nereușită. Noi ne potriveam foarte bine pe scenă, dar deloc în viața de familie. Am divorțat după trei ani', povestea Silvia Dumitrescu la emisiunea Totul pentru dragoste, la Antena 1.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton