Cum a ajuns Theo Rose la Vocea României și cu cine a concurat pentru scaunul de jurat: "ProTV nu e televiziunea maică-mii!"

 Dumba Gabriela
.

Anul trecut, Theo Rose a ajuns jurat la Vocea României și multă lume a comentat în online acest lucru, punând reușita profesională a cântăreței pe seama „pilelor”. Theo Rose a explicat cum a ajuns la Vocea României și cu cine a concurat pentru scaunul de jurat la Pro TV, la un casting uriaș, cu multe nume cunoscute din showbiz.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose mărturisește că s-a dus în joacă la castingul pentru Vocea României și nu și-a imaginat nici o secundă că tocmai ea va fi aleasă să ocupe un scaun de jurat. Cântăreața de 24 de ani a dezvăluit cum a venit propunerea de a face parte din juriul Vocea României și cum a fost la castingul de la Pro TV.

321103034_2340064752823467_3190635268359134239_n321103034_2340064752823467_3190635268359134239_n

Cum a ajuns Theo Rose jurat la Vocea României

Theo Rose a dezvăluit că prima persoană care a întrebat-o dacă i-ar plăcea să facă parte din juriul Vocea României a fost Horia Brenciu.

'Așa am ajuns la Vocea României. M-am dus într-o glumă la casting. Neimagindu-mă nicio secundă pe un scaun la Vocea. Fiind întrebată în podcastul lui Horia Brenciu dacă aș accepta să fac parte din juriu…m-a întrebat cu câteva luni înainte să mi se propună….am zis că NU', a povestit Theo Rose despre primele momente în care a cochetat cu ideea de a face parte din echipa Vocea României.

Theo Rose spune că au participat multe vedete la casting, însă ea a bifat cu brio toate condițiile producătorilor Vocea României și a fost aleasă.

'La castingul ăla a fost trei sferturi din industria muzicală românească. Adică, au fost foarte mulți oameni prezenși la casting. ProTV nu e televiziunea maică-mii, că mulți se întreabă chestia asta, dacă cineva din familia mea deține televiziunea asta, de sunt băgată în atâtea chestii.

Nu, nu avem nicio treabă. Ai mei sunt funcționari publici. Efectiv, trebuie să livrezi ce trebuie și să fii dispus să faci chetsia asta, indiferent dacă ți-e rău, dacă ai o zi mai proastă, că lucrurile astea nu contează pentru o echipă de sute de oameni care lucrează la proiect', a dezvăluit Theo Rose la „Podcast vin de-o poveste„, prezentat de Radu Țibulcă.

Citește și: Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui. Ce mesaj i-a trimis actorul bărbatului, după ce Ana Pandeli a rămas însărcinată: „Erau certați când noi am decis să ne mutăm’

Citește și: Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier, în București: „Sunt vinovat, daunele sunt…'. Ce amendă a primit prezentatorul TV

Care este misiunea lui Theo Rose la Vocea României

Theo Rose a dezvăluit ce are ea de făcut la Vocea României. Pe lângă talentul muzical și îndrumarea concurenților aleși, un jurat trebuie să știe să livreze energie și atmosferă, spune Theo.

'Nu există să fii doar pedagog. Tu trebuie să livrezi, să fii dispus să livrezi. Energie, să fii spontan, să dai niște chestii pentru public, pentru cei de acasă. Ce ține de concurenți, Vocea României poate fi o rampă de lansare, pentru fiecare dintre ei.

Dar oamenii trebuie să înțeleagă că ține foarte mult și de concurenți. Datoria noastră este să ajungem până în etapele finale cu cei mai buni dintre ei. Mai departe este datoria oamenilor să-i susțină. Lăsând la o parte show-ul, chiar și după', a mai declarat Theo Rose.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton