Cum a ajuns Tudor Chirilă să părăsească trupa Vama Veche: „Ne-am despărțit de orgolii. Și eu sunt conștient că am făcut greșeli"

 Tudorache Simona
.

Tudor Chirilă a făcut dezvăluiri despre destrămarea trupei Vama Veche, care a luat prin surprindere pe toată lumea. Juratul de la Vocea României a activat în formație până în 2006, când s-a produs ruptura. După acest episod, Tudor Chirilă a mers mai departe cu Vama, cu care face spectacole și în prezent.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Artistul crede că a făcut și el greșeli în acea perioadă, când era mai greu de tolerat. În rest, dă vina pe nepotrivirea de caracter. După separare, trupa Vama veche s-a scindat în două tabere. Ba mai mult, s-a ajuns și la tribunal, pentru că aveau interdicție să mai cânte piesele. Într-un final, lucrurile s-au așezat.

todor-chirila-11-1todor-chirila-11-1

 Tudor Chirilă, despre cum a ajuns trupa Vama veche să se destrame

 Tudor Chirilă a făcut lumină și a povestit cum a ajuns trupa Vama veche să se destrame. Artistul își asumă o parte din greșeli.

„Nepotrivire de caracter. Ne-am despărțit de orgolii, de viziuni și nu cred că mai mergea. Mi se pare mai important că ne-am despărțit decât să o târâim ca alte trupe ale căror exemple nu vreau să le pomenesc, dar care doar numele cumva mai rămâne. Dacă nu se mai putea lucra împreună, să nu mai continuăm.
Nu a avut nimeni tăria, a fost greu. Pe oricine ai asculta, are perspectiva lui. Și eu sunt conștient că am făcut greșeli, și eu eram un individ greu de digerat în perioada aia și cred că și ei au făcut greșeli', a spus Tudor Chirilă în podcastul Vreau să știu.

Citește și: Acasă la Manuela Hărăbor. Pictorial EXCLUSIV, alături de fiul ei, Andrei: „E centrul vieții mele, așa cum și eu sunt pentru el centrul vieții lui. Pentru totdeauna, atât cât ne va îngădui bunul Dumnezeu”/ FOTO din locuința actriței

Citește și: Episodul care a făcut-o pe Doinița Oancea să se răzgândească, deși nu avea în plan actoria: „Drumul meu nu era foarte clar. Îmi găsisem un job la o firmă de construcții, ca asistent manager, însă fix în aceeași zi…”. În ce relații a rămas cu Gheorghe Visu și Carmen Tănase, după „Inimă de țigan” / EXCLUSIV

Citește și: Ce nași va avea Pepe la nunta cu Yasmine: „Oamenii care m-au crescut și de la care am învățat cum e bine să iubești'

Citește și: Reacția Oanei Moșneagu când a văzut-o pe Ioana Blaj în rochie albă la nunta ei: „Am fost surprinsă în prima secundă. M-am uitat la ea și i-am zis…'

Citește și: Cătălin Botezatu, critic la adresa femeilor care abuzează de operațiile estetice: „Exagerează pentru că nu-și dau seama că îmbătrânirea face parte din viața noastră. Majoritatea sunt penibile'

De ce a ajuns Tudor Chirilă cu foștii colegi la tribunal

După separare a mai apărut o problemă, pentru că fiecare își dorea să aibă în repertoriu piesele cu care au avut succes. Într-un final, s-a stabilit că ambele formații pot cânta melodiile.

„Ne-am împărțit în două tabere. Discuție foarte lungă, procesul a fost iarăși interesant. S-a creat un precedent nu neapărat cel mai plăcut, am avut interdicție să cântăm piesele, până la urmă am ajuns la o înțelegere prin avocați și într-un final lucrurile s-au așezat', a mai spus Tudor Chirilă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton