Cum a asigurat Anca Serea viitorul celor șase copii: "Este un sfat pe care l-aș da tuturor părinților"

 Laciu Andreea
.

Anca Serea este considerată o adevărată mamă eroină în showbiz. Are șase copii și reușește cumva să jongleze cu succes cu viața de familie, cariera și afacerile proprii. Muncește din greu și se gândește deja la modul în care poate să facă niște investiții înțelepte în viitorul copiilor ei. Nu este deloc ușor, însă vedeta a pus la cale un plan clar, împreună cu soțul ei. Pe lângă economiile financiare pe care le face pentru studiile acestora, Anca Serea mai are de gând să cumpere și niște imobile în care să locuiască cei șase, când va veni momentul să plece de acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea a devenit mamă pentru prima dată când avea doar 22 de ani. Primul ei copil, David, este acum student în Olanda. Ea s-a gândit la un moment dat că ar fi bine să facă niște economii de care copiii ei să beneficieze la împlinirea vârstei de 18 ani. Astfel, ei vor putea utiliza atunci fondurile respective pentru studii, la nevoie.

anca-serea-1anca-serea-1

Cum a asigurat Anca Serea viitorul celor șase copii

A început încă de la primii copii, apoi a continuat să facă la fel și după ce au venit pe lume ceilalți patru, povestește vedeta.

„David și cu Sarah au avut încă de pe vremea în care erau foarte mici, un fel de asigurări pentru studii. Dar nu vă gândiți că e o sumă foarte mare. Nu am apelat la acea sumă nici acum, dar, da, le plătim lunar tuturor copiilor.

Se numește Academica. Nu e reclamă. Este un sfat pe care l-aș da tuturor părinților. Nu este o sumă mare de plătit. Undeva în jur de 200 lei alocăm copiilor și, în momentul în care ei vor face 18 ani, se vor bucura de acea sumă. Plus ce mai pune banca. Se numește o bursă de studii', a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă recunosc că Sărbătorile cu șase copii sunt costisitoare: „Lista nu este una scurtă. E scump… „

Citește și: „Am fost în comă, câteva luni.Nu credeau că o să rezist”. Tania Popa, la un pas de moarte, la vârsta de trei ani

Citește și: Cum o mai cheamă pe Anca Serea în buletin. Vedeta a fost recrutată în armată la 18 ani: „Au zis că sunt băiat”

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, vacanță de vis în Bali:”Casa mea pentru trei luni”. Ce mesaj le-a transmis artista celor care o critică

Ce sfat le dă părinților

Chiar dacă pare greu să faci economii, Anca Serea crede că micile sacrificii de zi cu zi vor da roade pe termen lung, din punct de vedere financiar.

„Putem să renunțăm la o țigară, la un pantof, la o manichiură, habar nu am. Eu sunt adepta lucrurilor sigure în viață. Din momentul în care decidem să fim părinți, implică foarte multe și costuri și griji și provocări. Dacă putem să facem asta… Știu că pare un efort, dar putem să o facem.

În meseria asta trebuie să fii într-o formă bună și în interior, și în exterior. Înainte, cred că eram mult mai cheltuitoare. Acum mai degrabă fac niște proiecte de suflet. Mă gândesc cum să investesc în businessul pe care îl avem cu cosmetice. Mă gândesc cum să achiziționez în viitor niște imobile copiilor, să ne securizăm cumva viitorul. Nu e chiar simplu, dar asta este. Când ești om mare, ai și multe responsabilități', a adăugat ea.

Ce se întâmplă cu jobul din televiziune

A fost una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ale știrilor sportive, dar în ultimul an a apărut la TV doar ca invitată în emisiuni.

„Televiziunea nu mai este dragostea mea. Nu am trecut-o în plan secund. Nu a fost niciodată prioritară pentru mine. Nici nu s-a nimerit să fiu undeva, să am o poziție la care aș fi renunțat cu greu. Pentru mine, ăsta a fost un semn foarte important, că poate este locul altora să își facă meseria în acel domeniu.

Eu am încercat să îmi canalizez energia și bucuria vieții către alte domenii și către alte activități. Iată că așa s-a inventat compania noastră de cosmetice. Ne aduce foarte multe bucurii și satisfacții zilnice. Practic, avem rezultate cu ceea ce facem', a mai spus Anca Serea.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton