Cum a câștigat Răzvan Simion primii bani și pe ce i-a cheltuit: "I-am făcut cu Dani, la Reșița. Am primit o sumă considerabilă"

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Simion, acum una dintre cele mai iubite vedete de televiziune, își amintește cum și-a câștigat primii bani, dar mai ales pe ce i-a cheltuit. Era tot cu Dani Oțil și atunci, prietenul lui încă de la grădiniță, și a dezvăluit momentul în care a început, practic, cariera lor de prezentatori. Se întâmpla în liceu și matinalul de la Antena 1 ține minte perfect ce și-a cumpărat din primii bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De mai mult de 10 ani, Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, însă prezintă și evenimente private, iar veniturile lor sunt pe măsură. Cei doi n-au făcut niciodată, însă, un secret din faptul că au fost foarte săraci la începutul carierei lor, când împărțeau o chirie în București.

4545

Cum a câștigat Răzvan Simion primii lui bani, alături de Dani Oțil

Răzvan Simion a povestit cum a câștigat el primii săi bani, alături de Dani Oțil, evident, colegul său de muncă dintotdeauna și cel mai bun prieten, încă din primii ani de viață.

„Primii bani i-am făcut la Reșița, cu Dani. Am făcut un bal de boboci la liceu și am primit o sumă considerabilă. Știu ce am făcut cu banii, am pus și din alocație pentru că nu îmi ajungeau. Mi-am luat 2 cărți, le țin minte și acum. Mi-am luat „O beție cu Marx' de Mircea Dinescu și a doua a fost de Andrei Pleșu, dar îmi scapă. Sunt la Reșița.

Nici nu prea aveai la Reșița alte tâmpenii să îți iei. În 86 la Reșița maxim un tricou, ce puteai să îți iei? Cărți! Povestea noastră a început la gradiniță. (n.r. el cu Dani Oțil). Noi am fost împreună încă de pe atunci, mai întâi am fost prieteni și după colegi de platou. Toate evenimentele le-am făcut împreună.

Pasul de la radio la TV l-am făcut împreună, la fel și pasul pentru Antena 1, acum 16 ani. Lucrurile s-au întâmplat în grupul statuar „degeaba', așa cum zicem noi! Nu m-am gândit, toată viața am făcut doar asta! (n.r. la altă meserie) Fie că a fost o televiziune locală, un radio local și apoi regional, fie că un radio național și apoi o televiziune națională, toate au fost doar în zona comunicării!', a declarat Răzvan Simion pentru ego.ro.

Citește și: De ce s-a întors Nadine în România. Ce a dezamăgit-o pe artistă, după un an petrecut în Franța: „Ei fac imediat legătura cu rromii. La un moment dat, îți ajunge la os…

Citește și: Ce lecție de viață importantă a primit Adrian Nartea, după ce a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană: „Momentele alea prin care am trecut m-au făcut să…'/ Începuturile poveștii de iubire cu soția lui / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă la mormântul actriței Stela Popescu, la șase ani de la moartea ei. Fiica adoptivă Doina Maximilian: „I-o datorez până la sfârșitul vieții'

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil la Antena 1

Una dintre cele mai longevive emisiuni de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani, este și una cu cele mai mari audiențe, drept pentru care cei doi prezentatori încasează salarii substanțiale.

Potrivit informațiilor apărute în presă, matinalii Răzvan Simion și Dani Oțil ar încasa amândoi, în fiecare lună, un onorariu de aproape 10.000 de euro de la Antena 1.

Însă veniturile nu se opresc aici. Pe lângă salariul de la postul TV, Răzvan și Dani sunt solicitați să prezinte evenimente private, acolo unde fac bani frumoși pentru câteva ore. Pentru un singur eveniment, cei doi ar primi câte 1500 de euro.

De asemenea, cei doi se preocupă și de afaceri. Spre exemplu, Dani Oțil  șase companii, cinci dintre ele având activitate în ultimul an fiscal, potrivit Fanatik.

Dani deține atât restaurante, cât și firme care se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. În anul 2021, unul dintre restaurantele pe care le deține Dani Oțil a avut o cifră de afaceri de peste 5,1 milioane de lei.

Și Răzvan Simion stă bine la capitolul „afaceri'. Omul de televiziune are două firme, una având ca obiect de activitate producția cinematografică, video și de programe de televiziune, care a înregistrat în anul 2021 o cifră de afaceri de aproape 1,4 milioane de lei și un profit de 70.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton