Marian Drăgulescu se căsătorește a treia oară. Cum a cerut-o marele sportiv în căsătorie pe Simona

.

Marian Drăgulescu și-a cerut iubita în căsătorie, în timpul unei plimbări cu balonul. Marele sportiv a vrut ca acest eveniment să fie unul cu totul special, așa că și-a dus logodnica într-o vacanță de vis. Marian Drăgulescu și Simona au mers în Cappadocia, iar ce s-a întâmplat acolo le schimbă viața pentru totdeauna.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În Turcia, într-un cadru de poveste, și-au jurat să fie tot timpul fericiți și întotdeauna acolo unul pentru celălalt. Simona a trăit cu intensitate acest moment. Iubita lui Marian Drăgulescu a spus imediat Da atunci când a primit marea cerere și inelul, un simbol al iubirii lor.

marian-dragulescu-9marian-dragulescu-9

Marian Drăgulescu și-a cerut iubita în căsătorie

Marian Drăgulescu și-a găsit fericirea când nici nu se mai aștepta, iar acum se pregătește să facă pentru a treia oară marele pas. Ne completăm foarte bine atât în viața privată cât și în viața profesională. Am rămas plăcut surprins că a înțeles extraordinar de mult din acest domeniu al sportului, al gimnasticii.

Mă uimește deja cât de multe lucruri a învățat și câte lucruri știe. Noi nici nu simțim că am stat prea mult unul cu altul, că lucrăm practic în același loc. Nouă chiar ne prinde bine”, a declarat Marian Drăgulescu, la Antena Stars, despre iubita lui, Simona Carmen.

Marian Drăgulescu lasă în urmă două mariaje. El a mai fost căsătorit de două ori: cu Larisa, alături de care are doi copii, și cu Corina, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. 

Cum a cunoscut-o Marian Drăgulescu pe Simona

Marele sportiv a plăcut-o pe Simona din primul moment, dar i-a luat trei luni să o invite la o cafea. Viitoarea lui soție lucra pe atunci la o firmă de construcții care avea sediul chiar la parterul blocului unde el locuia.

 „Simona lucra la o firmă de construcții de la parterul blocului unde locuiam eu. M-au atras ochii ei. Ne vedeam zilnic și ne urmăream din priviri de fiecare dată când treceam prin dreptul firmei. A durat vreo 3 luni până să îmi fac curaj să o invit la o cafea. Despre căsătorie pot să vă spun că ne simțim foarte bine împreună, și veți afla când se va întâmpla’, declara Marian Drăgulescu, conform Fanatik.

Citește și: Gabi Bădălău, despre pensia alimentară, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că nu le dă bani copiilor: „M-am săturat de toate acuzele ei nefondate!”. Ce spune despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă

Citește și: Cristina Bâtlan și-a schimbat stilul de viață și dieta, după ce a avut probleme cu greutatea: „Am filmat mult la Imperiul Leilor și am mâncat mult, am dormit puțin…”. La ce alimente a renunțat și la ce truc apelează pentru slăbi rapid / EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape 7 ani, când a luat decizia, după operația la coloană, de a-și schimba viața: 'Dacă pun două kilograme într-un weekend din acesta cu agitație, cu oboseală, cu mâncat la ore ciudate, după aceea, în trei zile le-am dat jos…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, mărturisiri în lacrimi despre momentul când a fost separată de fiica ei, imediat după naștere: „Am ieșit din spital, nu mai eram nici gravidă, nu mai aveam nici copil. Este inimaginabil'

Citește și: Cum se comportă Adela Popescu cu Radu Vâlcan în intimitate. Regula de la care nu se abat: „Dacă tu te ocupi de partener și el de tine, copiii simt liniștea aceasta”


Ce relație are Marian Drăgulescu cu Larisa și copiii

Marian Drăgulescu a lăsat în urmă neînțelegerile și cu Larisa Drăgulescu. Duce dorul celor doi copii pe care îi au împreună, pentru că Richard și Beatrice locuiesc la Reșița cu cea care le-a dat viață, dar se aud destul de des la telefon. Marele sportiv e mândru de evoluția lor și de domeniile în care activează.

„Cu copiii mei am o relație specială, ei locuiesc cu mama lor la Reșița, iar eu la București. Ne vedem rar, dar vorbim la telefon. Sunt mândru de ei. Beatrice este o artistă/pictoriță foarte talentată, iar Richard se descurcă foarte bine la chitară și voce„, spune Marian Drăgulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton