Cum a convins-o regizorul Iura Luncașu pe Anamaria Prodan să joace în filmul Complotul bonelor: "Am apreciat faptul că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a convins-o regizorul Iura Luncașu pe Anamaria Prodan să joace în filmul Complotul bonelor. Impresara Anamaria Prodan a acceptat o provoxare inedită, aceea de a fi actriță, într-un film de comedie a regizorului Iura Luncașu. Impresara este foarte entuziasmată pentru acest proiect și, chiar dacă viața ei profesională este una foarte încărcată, vedeta nu a putut spune „nu”, unei astfel de ocazii. Anamaria Prodan a spus cum a reușit s-o convingă Iura Luncașu să joace în film.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a convins-o regizorul Iura Luncașu pe Anamaria Prodan să joace în filmul Complotul bonelor. Anamaria Prodan, 50 de ani, traversează o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Recent, impresara a primit propunerea de a juca într-o comedie, regizată de Iura Luncașu și a acceptat imediat. Se știe că Anamaria Prodan nu colaborează cu oricine și este mereu foarte atentă din acest punct de vedere. Prodan joacă în film alături de fiul ei, Bebeto, dar și de celebrul actor Cristi Iacob.

zmars-ma-anamaria-prodan-derapaj-la-adresa-lui-reghecampf-dupa-declaratiile-facute-zpumnul-ala-trebuia_size6zmars-ma-anamaria-prodan-derapaj-la-adresa-lui-reghecampf-dupa-declaratiile-facute-zpumnul-ala-trebuia_size6

Cum a convins-o regizorul Iura Luncașu pe Anamaria Prodan să joace în filmul Complotul bonelor

Anamaria Prodan a fost extrem de entuziasmată atunci când regizorul Iura Luncașu vrea să facă o comedie romantică despre o femeie puternică și independentă. Vedeta s-a identificat imediat cu personajul, așa că a acceptat imediat provocarea.

Personajul din film are foarte multe lucruri în comun cu mine. Mă regăsesc și zâmbesc în fiecare replică sau scenă pe care o joc. Într-o seară am primit un telefon de la Adrian Pescariu, make-up artistul meu și de la regizorul Iura Luncașu. Era un 3 way call și a fost totul foarte simplu! Iura mi-a spus atât de simplu. Anamaria am scris un scenariu de comedie romantică și caut femeia super puternică , super bogată super stăpână pe sine care conduce afaceri de milioane! Te-ar interesa să facem echipă pentru această comedie romantică?

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de când s-au bătut în plină stradă: „Are greșelile lui, dar își iubește copilul. Se va trezi în curând…’

Citește și:Cine a fost alături de Anamaria Prodan după moartea mamei sale, Ionela Prodan: „Îmi spunea că orice s-ar întâmpla o să fie acolo'

Răspunsul meu a fost la fel de simplu. Iura, ești ceva fabulos în tot ceea ce faci. Răspunsul meu este DA . Din secunda aia ne-am lipit unul de altul și încredere mea în el a fost fără limită. Am apreciat enorm faptul că nu a pus la îndoială calitățile mele native în domeniul artei și a zâmbit când i-am spus că tot ce fac în viața asta ridic la rang de arta. I-am promis că voi învață tot ce se poate învăța în cinematografie pentru a face performanță și în acest domeniu', a declarat Anamaria pentru Libertatea.

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu actorul Cristi Iacob

Unul dintre colegii de platou ai Anamariei Prodan, este chiar actorul Cristi Iacob. Impresara a povestit că a învățat foarte multe de la talentatul actor și că atmosfera de la filmări este excelentă, având parte de susținerea întregii echipe.

Suntem o familie pe platoul de filmare. Cristi Iacob este ceva … nu am cuvinte să explic ce om , ce profesionist, ce suflet mare și nobil. Mă ajută enorm. Mă învață enorm ! Se bucură pentru mine ca pentru el de fiecare replică reușită. La fel Adrian. Este incredibil. Un profesionist în domeniul lui, în noua aventură a lui', a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Viața mea s-a schimbat radical”

După ce, anul trecut, Anamaria Prodan a trecut prin câteva momente de cumpănă în plan personal, acum impresara este din nou val și se simte mai împlinită ca oricând.

Viața mea s-a schimbat radical. Sunt fericită și împlinită. Copiii mei sunt alături de mine secundă de secundă. Ne susținem și ne bucurăm unul pentru celălat. Cel mic Laurentiu Jr joacă alături de mine. Și o face perfect. Sunt cea mai mândră fiinta de pe pământ. Îi multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă pe care mi-a dat-o să o trăiesc !

Viața mea este minunată și acest proiect a venit când aveam nevoie de o nouă provocare în viața mea. Am să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și mi-au dat un rol principal într-un film cum este Complotul bonelor. Și vă promit tuturor că veți râde pe cinste și va veți simți de vis iar această comedie va rămâne una de referință în cinematografia românească', a mai adăugat impresara.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton