Cum a cucerit-o Alex Gully pe Cosmina Păsărin. Noi detalii despre relația lor: "Aceste aspecte contează pentru mine"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a cucerit-o Alex Gully pe Cosmina Păsărin. Cosmina Păsărin trăiește, de ceva timp, o poveste de dragoste cu DJ-ul Alex Gully. Vedeta a fost dintotdeauna discretă cu relațiile sale, însă de această dată a decis să vorbească despre calitățile bărbatului care o face fericită. Cosmina Păsărin radiază de fericire și a declarat că atât ea cât și partenerul ei, Alex Gully, vor să construiască o relație cât mai armonioasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a cucerit-o Alex Gully pe Cosmina Păsărin. Cosmina Păsărin are un nou partener și a decis să vorbească despre relația ei, după o bună perioadă de timp, în care a păstrat tăcerea asupra vieții ei sentimentale. Numele bărbatului care a reușit să intre în grațiile Cosminei Păsărin este DJ-ul Alex Gully. Prezentatoarea este foarte impresionată de muzician, despre care spune că are o mulțime de calități, cea mai importantă dintre acestea fiind blândețea.

img-39-1img-39-1

Cum a cucerit-o Alex Gully pe Cosmina Păsărin

Cosmina Păsărin și Alex Gully formează un cuplu de ceva vreme, iar vedeta a decis să ofere câteva detalii despre relația lor. Prezentatoarea a menționat că ea și iubitul ei vor să construiască o relație cât mai echilibrată și mai armonioasă. Printre calitățile care au impresionat-o pe Cosmina la iubitul ei se numără simțul umorului, dar și blîndețea.

Citește și: Ce dietă ține Cosmina Păsărin, pentru o siluetă ca-n tinerețe: „Sunt la fel ca la 20 de ani!'

Citește și:Cosmina Păsărin are un nou iubit. Vedeta face primele dezvăluiri despre partenerul ei: „Am o relaţie şi sunt fericită’

Nu am postat eu imagini, el a postat, dar apoi sigur am început și eu să postez. Pot să vă spun despre relația pe care o am că este o relație foarte frumoasă. Încercăm amândoi să avem o relație echilibrată, încercăm amândoi să construim această relație, să facem eforturi zilnice pentru a menține această relație cât mai sănătoasă și cred că e important să ținem cont de toate aceste aspecte tot timpul.

Îmi place blândețea lui, este un om foarte blând, foarte cald, foarte vesel, noi râdem foarte mult împreună. Aceste aspecte contează pentru mine', a precizat vedeta pentru Spynews.

Cosmina Păsărin, despre nunta cu Alex Gully

Cosmina Păsărin trăiește de câteva luni o poveste de dragoste frumoasă alături de Alex Gally. Cei doi sunt împreună de putin timp și sunt discreți cu relația lor. Recent, Cosmina Păsărin a vorbit despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă. Fosta prezentatoarea Tv nu se grăbește să ajungă în fața altarului și să își întemeie o familie.

Sunt bine alături de iubitul meu. Nu bat clopote de nuntă, deocamdată nu. Încă ne cunoaștem, o luăm ușor – ușor că așa e mai bine. Nu locuim împreună, fiecare locuiește la casa lui. În momentul de față, ne tratăm relația cu respect și cam atât. Cât despre un copil, nu este cazul momentan. Important acum este să ne înțelegem noi doi, după aceea vom vedem ce o să urmeze’, a declarat, Cosmina Păsărin, potrivit Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton