Cum a cucerit-o Florentin Pandele pe Gabriela Firea după decesul fostului ei soț: "M-a șocat. Și acum ne întrebăm cum s-a întâmplat..."

 Dumitrache Laura
.

Florentin Pandele și Gabriela Firea formează un cuplu de mai bine de zece ani. Au împreună doi băieți, Zian Mihail și David Petru și au o familie fericită. Fostul primar general al Capitalei a vorbit despre începuturile relației cu Florentin Pandele și a dezvăluit cum a reușit să o cucerească, după decesul fostului ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele de 13 ani și au o familie unită și fericită. Rodul iubirii lor sunt Zian Mihail și David Petru. De asemenea, fostul ministru al Familiei și Egalității mai are un fiu, în vârstă de 28 de ani, Tudor Firea, cu primul ei soț, Răsvan Firea.

florentin pandele si gabriela firea relatieflorentin pandele si gabriela firea relatie

Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Gabriela Firea a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Florentin Pandele, dar și cum a cucerit-o. La acea vreme, politiciană era văduvă. Primul ei soț, Răsvan Firea, a decedat în anul 2010, la vârsta de 54 de ani.

Citește și:Ce salariu avea Gabriela Firea ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității. Ce sumă apare în declarația de avere

Citește și: Gabriela Firea, primele declarații după ce și-a dat demisia în urma scandalului azilelor groazei: „Sunt complet nevinovată, plătesc pentru vina de a fi avut încredere în oameni”

Citește și:Cum arată soția lui Mircea Radu. Fostul prezentator TV și Raluca s-au fotografiat în vacanța din Creta: „Mă bucur că o cunoaștem și pe frumoasa ta doamnă'

Citește și:Andreea Berecleanu și Constantin Stan, experiență incredibilă în vacanța din Islanda: „Câteva ore cu balenele, delfinii…” / Sunt îmbrăcați cu geci și bocanci

Cum a cucerit-o Florentin Pandele pe Gabriela Firea, după decesul fostului ei soț

Gabriela Firea și Florentin Pandele formează un cuplu de 13 ani și au doi băieți împreună. Putină lume știe că Gabriela Firea a mai fost căsătorită în trecut și a rămas văduvă. Fostul ministrul al Familiei și Egalității a fost măritată cu Răsvan Firea, iar împreună au un băiat, Tudor. Primul soț al Gabrielei Firea a decedat în anul 2010, la vârsta de 54 de ani, în urma unui atac cerebral. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Gabriela Firea a dezvăluit cum a cucerit-o Florentin Pandele. Gabriela Firea și Florentin Pandele s-au căsătorit la opt luni după înmormântarea lui Răsvan Firea.

Credeți-mă că dau și eu timpul înapoi și sunt la fel de uimită de fiecare dată. Cum s-a întâmplat totul atât de repede, atât de neașteptat, de neobișnuit, viața mea a luat o cu totul și cu totul altă turnură, și la nivel intim-personal, și ulterior și profesional. Nu pot decât să-mi explic că așa a fost să fie și că așa ne-a fost scris și așa a vrut bunul Dumnezeu.

Eu mă rugam de fiecare dată, după tragedia cu Răzvan, să-mi dea bunul Dumnezeu tărie să pot să merg mai departe, să fiu o mamă bună pentru Tudor și să pot să am o viață activă așa cum am fost și înainte. Să nu intru într-o stare de depresie foarte gravă cum am avut primele luni și să nu mi se oprească tot ceea ce putea să-mi ofere viața de la acea vârstă înainte. Pentru că nu eram nici foarte tânără, nici foarte în vârstă', a răspuns Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „Acesta a fost destinul, să fim împreună”

Gabriela Firea a fost cucerită de Florentin Pandele în doar trei săptămâni. Fostul edil al Capitalei este de părere că destinul i-a adus împreună și crede că Florentin Pandele este ultimul bărbat din viața ei. Actualul soț i-a dăruit doi copii, iar din căsnicia cu fostul soț mai are un fiu.

Sunt un om care iubește viața și ce este frumos în viață și pur, puritatea vieții. Într-adevăr m-a șocat, realmente, când mi-am dat seama că mi se face curte, nu mă așteptam! Și cred că oricine ar fi făcut acest lucru nu ar fi avut șanse, dar Florentin are acea calitate umană de a nu invada sufletul persoanei dar, totuși, să lase o amintire de neșters. Consider că așa ne-a fost scris, acesta a fost destinul nostru, să fim împreună eu, văduvă, el, divorțat, și să începem o viață nouă. Și acum ne întrebăm de foarte multe ori cum s-a întâmplat', a mai spus Gabriela Firea.

Sursa foto; Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton