Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel și cum s-a îndrăgostit de ea: ”Eram căsătorit, dar am zis că trebuie să o cheme Borcea. Gata, declanșăm atacul”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel. Deși de cele mai multe ori Cristi Borcea alege să fie discret cu viața lui intimă și personală, mai ales de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fostul fotomodel care cucerise America, de data aceasta nu s-a mai abținut și le-a povestit fanilor cum a cunoscut-o, cucerit-o, dar și cum evoluează relația lor amoroasă. Ce-i drept, are numai cuvinte de laudă la adresa ei, iar dragostea se vede cu ochiul liber din declarațiile pe care le-a făcut recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel radiază de fericire unul în jurul altuia, trăind o căsnicie frumoasă, alături de copiii pe care-i au împreună. Fostul acționar de la Dinamo București a vorbit despre relația cu Valentina Pelinel, și a mărturisit inclusiv care a fost momentul în care a decis să o cucerească și cum vede viitorul alături de ea. Mai mult decât atât, nu s-a sfiit că de când a intrat în viața lui, lucrurile au luat o altă întorsătură.

pelinel-1pelinel-1

Cristi Borcea nu poate decât să se laude cu o soție precum Valentina Pelinel. Știe că pe când era fotomodel mulți bărbați erau îndrăgostiți de ea, astfel că se mândrește la orice pas cu o astfel de femeie lângă el, mai ales că și-au întemeiat și o familie împreună. De asemenea, fiindcă cuvintele de dragoste sunt la ordinea zilei în casa lor, nu a uitat să spună public că pentru el este cea mai frumoasă femeie, alături de care vrea să îmbătrânească.

Citește și: Cristi Borcea a spus motivul pentru care ar divorța de Valentina Pelinel: „Nu poate să… pentru asta am ajuns la două divorțuri”

Citește și: Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea în privința celui de-al patrulea copil: „Eu cred că am ştiut”

Citește și: Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. Cum arată inelul de logodnă și primele declarații despre nuntă: „Este firesc să primiți vestea de la noi'

Citește și: A murit Jerry Springer. Legendarul prezentator TV suferea de o boală cruntă, abia descoperită: „Pierderea sa este de neînlocuit'

Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit fără a se ascunde în spatele cuvintelor faptul că între el și Valentina Pelinel a fost dragoste la prima vedere. S-a îndrăgostit iremediabil de ea, așa că, deși era căsătorit, nu a putut să o uite. A vrut cu orice preț să o cunoască, astfel că nu a durat mult și au început să trăiască o poveste de dragoste împreună.

'Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o…(…) Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: `Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea`', a mai dezvăluit Cristi Borcea, la Fanatik SuperLiga.

Cristi Borcea: 'Asta e ultima căsătorie'

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trecut prin suișuri și coborâșuri împreună, însă au reușit să depășească totul cu brio, inclusiv anii de pușcărie ai fostului acționar de la Dinamo București. Cristi Borcea nu s-a ferit să afirme că perioada aventurilor și cuceririlor sentimentale s-a terminat pentru el, Valentina Pelinel fiind ultima sa căsătorie și femeie din viața lui. Mai mult, a precizat și faptul că cei trei copii mici pe care-i are acasă sunt făcuți în perioada de detenție.

'Eram căsătorit, da… (când a cucerit-o pe Valentina Pelinel, n. red.). Dar asta e ultima căsătorie. (…) A suportat foarte greu, eu am făcut toți cei trei copiii mai mici în detenție. Eram în permisiile acelea. Trebuia să muncești, să participi la cursuri ca să poți să beneficiezi de permisii', povestește Cristi Borcea.

Cum se înțeleg copiii lui Cristi Borcea între ei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trecutul amoros al lui Cristi Borcea este unul destul de tumultuos. A fost căsătorit de mai multe ori, iar din mariajele pe care le-a avut au rezultat și copiii. În prezent este tatăl a nouă copiii, care, în ciuda a tot, se înțeleg perfect. Mai mult decât atât, chiar dacă trei dintre ei sunt în SUA, și restul de șase în România, au o relație frumoasă.

'Se înțeleg toți nouă și se iubesc foarte mult. Cu cât înaintează în vârstă cu atât problemele sunt mai mari. Dar încerc să discut cu ei și să compensez, cum fac toți, material… Am trei în America și șase sunt aici', a mai spus Cristi Borcea.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton