Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții lui Tavi Clonda: „Îmi era teamă cumva. Mama mi-a zis să am grijă, să nu mă arunc...". Sunt căsătoriți de nouă ani

 Tudorache Simona
.

Tavi Clonda recunoaște că atunci când a prezentat-o pe Gabriela Cristea părinților săi au existat emoții de ambele părți. Artistul s-a simțit ca în adolescență, ca și cum avea pentru prima oară iubită. Tabi Clonda admite că s-a gândit cu teamă la acest moment, pentru că la Brașov au o casă îngrijită, dar care la momentul respectiv nu era renovată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Tavi Clonda a primit și un sfat de la cea care i-a dat viață. Mama lui Clonda a plăcut-o pe Gabriela Cristea, dar i-a spus fiului ei să nu se arunce cu capul înainte. Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți de nouă ani, iar în toamnă împlinesc cinci ani de la nuntă. Deși au trecut prin multe, relația lor a devenit cu timpul tot mai puternică.

gabi-cristea-14gabi-cristea-14

Cum a fost prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții lui Tavi Clonda

Tavi Clonda nu poate uita nici acum prima întâlnire dintre cea care i-a devenit soție și părinții lui. S-a lăsat cu multe trăiri, dar totul a fost bine până la final. Atunci, tatăl lui era în viață.

„Țin minte și acum fața ei, fericită, emoționată, se înroșise. Venisem și cu mașina ei. Tata era cu mașinile, mă întreba ce mașină are. Încerca să schimbe subiectul ca să ascundă niște emoții pe care le-au avut. A fost ca în adolescență, ca și cum am avut pentru prima oară iubită.

A fost altceva, numai sentimente curate, de emoție. Foarte frumos. Mie îmi era teamă cumva, pentru că la Brașov bunica are o casă, o curte mare frumoasă, dar nu știu cât de renovată era la momentul ăla. I-am spus mamei să nu își facă griji atâta timp cât e curat în casă, iar oamenii au sufletul curat, exact așa cum m-a învățat și ea. Da, trebuie să faci o curățenie, să gătești, dar i-am spus mamei să nu își facă griji, pentru că ea e o fată naturală și o să-i placă foarte mult', a povestit Tavi Clonda, în emisiunea În oglindă.

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Citește și: „Copilul, deși ne aduce niște lucruri foarte frumoase în viață, poate distruge relația dintre părinți'. Diana Dumitrescu spune cum stau, de fapt, lucrurile între ea și soțul ei

Citește și: Cât de bine arată Monica Dascălu, de când nu mai apare pe sticlă! Imagini rare cu prezentatoarea, care a devenit mamă pentru a doua oară la 45 de ani și pare că a întinerit

Citește și: Carmen Tănase a fost îndrăgostită de Al Pacino, dar nu i-a plăcut de el când l-a întâlnit la un eveniment: „A fost neatent și nu se poate să fii neatent când sunt eu pe acolo. Drept care…”

Citește și: Fiul Geaninei Ilieș intenționează să plece la studii în străinătate: „La facultate cu profil business management, mai exact în Spania. Nu e uşor, e foarte mult de studiat, pe lângă toate lucrurile pe care le face în prezent…” / EXCLUSIV

Ce sfat a primit Tavi Clonda de la mama lui

Tavi Clonda nu a purtat prea multe discuții cu părinții lui despre fete. Mama lui a plăcut-o pe Gabriela Cristea. I-a cerut doar să aibă grijă, iar el i-a amintit de educația primită.

„Tata o singură dată mi-a zis atunci când eram mic și aveam o relație de prea mult timp. Mi-a zis că trebuie să cunosc mai multe fete. Cred că a fost singura discuție despre fete cu tata din viața mea. Mama nu știu dacă mi-a zis, pentru că a plăcut-o pe Gabriela, dar la un moment dat parcă mi-a zis să am și eu grijă. Cred că mi-a zis să am grijă de mine, adică să nu mă arunc cu capul înainte, cum fac mamele așa protective, ușor geloase. Tot timpul îi ziceam să aibă încredere în mine și în felul în care m-a crescut', a mai spus Tavi Clonda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton