Florin Dumitrescu: "Am înlemnit. Câtă putere emana...". Cum a decurs prima întâlnire dintre producătoarea Mona Segall și jurații Chefi la Cuțite

 Dumitrache Laura
.

Telespectatorii emisiunii Chefi la cuțite au avut parte o surpriză neașteptată, după ce producătorii reality show-ului au anunțat că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul emisiunii. Invitat într-un podcast, Florin Dumitrescu a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Mona Segall, producătoarea emisiunii Chefi la cuțite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au debutat odată cu emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1. Deși au avut mare succes cu toate cele 12 sezoane ale emisiunii, producătorii emisiunii au anunțat că cei trei jurați au încheiat colaborarea cu Antena 1.

podcast dumitrescupodcast dumitrescu

Invitat în podcastul La fileu, moderat de Speak, Florin Dumitrescu a vorbit despre începuturile sale în televiziune. De asemenea, bucătarul a rememorat momentul întâlnirii cu producătoarea emisunii, Mona Segall.

Citește și: Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la cuțite, acum 7 ani. Cât de mult s-au schimbat

Citește și:Când are loc finala Chefi la cuțite, sezonul 12. Este ultima ediție la care participă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Citește și:Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc”. Avea doar 51 de ani

Citește și:Schimb de replici acid între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, la Vocea României: „Ne-ai cam obosit un pic”. O tânără de doar 17 ani a iscat o ceartă aprinsă între antrenori

Cum a decurs prima întâlnire dintre producătoarea Mona Segall și jurații Chefi la Cuțite

În urmă cu aproape zece ani, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu deveneau faimoși odată cu emisiunea Chefi la cuțite, la Antena 1. Cei trei au fost jurați ai emisiunii MasterChef de la Pro tv, dar ulterior s-au transferat la Antena 1, pentru proiectul Iadul Bucătarilor. După câteva sezoane, această emisiune a fost înlocuită de Chefi la cuțite, în 2016. Spre surprinderea multora, în urmă cu câteva zile, producătorii emisiunii culinare au anunțat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul Chefi la cuțite.

Invitat în podcastul moderat de Speak, Florin Dumitrescu a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Mona Segall, producătoarea emisiunii Chefi la cuțite. „Întâlnirea dintre noi trei a fost cum a fost, dar întâlnirea cu Mona Segall a fost cea mai de impact. Noi eram bucătari, veneam fiecare din zona lui de cârciumăreală, nu aveam nicio treabă cu televiziunea. În momentul în care ne-am întâlnit cu Mona, era seara, întuneric. Când a intrat Mona în cameră, s-a schimbat energia. Instant! Gata, nu mai era nimic important! Când s-a așezat la masa noastră, am înlemnit. Bă, câtă putere emana! A avut un impact foarte mare asupra noastră”, a dezvăluit Florin Dumitrescu în podcastul La fileu.

Mona Segall, despre plecarea celor trei jurați de la Chefi la cuțite

Sezonul 13 Chefi la cuțite va fi fără cei trei chefi. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au decis să plece din emisiunea de la Antena, 1, iar producătoarea reality show-ului, Mona Segall, a dezvăluit motivul. Potrivit acesteia, cei trei jurați se simt obosiți, motiv pentru care au decis să renunțe la proiectul Chefi la cuțite.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile', a declarat Mona Segall, producătorul emisiunii.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton