Cum a decurs prima întâlnire dintre Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, în urmă cu 19 ani: "Am fost la o înghețată. Pe vremea aia se întâmplau și astfel de lucruri"

 Oana Pantazi
.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof. Sunt aproape două decenii de când Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează un cuplu, timp în care mariajul lor a fost binecuvântat cu o fetiță superbă, Ingrid, care a moștenit frumusețea mamei sale. Iată ce a povestit Simona Pătruleasa despre prima întâlnire cu soțul ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof a început în anul 2005. Trei ani mai târziu, aceștia au decis să-și unească destinele și, ulterior, au devenit părinții unei fetițe superbe, deși medicii i-au spus prezentatoarei TV că este imposibil să devină mamă. Anul acesta, jurnalista și omul de afaceri împlinesc 20 ani de căsnicie, o căsnicie pe care au ținut-o departe de ochii curioșilor.

i-3i-3

Cum a decurs prima întâlnire dintre Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează unul dintre cele mai longevive, dar și mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani, iar jurnalista a rememorat recent prima lor întâlnire. Pe vremea aceea, relațiile nu se legau pe repede-înainte ca acum, drept dovadă cei doi au vorbit la telefon nu mai puțin de 6 luni înainte de a se vedea fizic.

Citește și: Cum s-au cunoscut Simona Pătruleasa și Andreea Marin: „O admiram'

Citește și: Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Oreste Teodorescu: „Cu nici 60.000 de euro am ridicat-o'

Ba da, chiar da! (n.r. a vorbit 6 luni la telefon cu soțul ei înainte să îl cunoască) Este ceva WOW, dar vorbim despre ce s-a întâmplat acum aproximativ 20 de ani. Cu 20 de ani în urmă se mai întâmplau și astfel de lucruri! Foarte frumoasă a fost prima întâlnire! Și scurtă! Am fost la o înghețată!

Dar mai mult nu spun! La anul împlinim 20 de ani de la ziua respectivă! Nu există niciun secret, cred că este dorința de a merge împreună, de a face lucruri! Cred că există și respectul, dar și comunicarea! Toate relațiile sunt cu bune și rele. Important este să vrei să mergi împreună mai departe!', a povestit Simona Pătruleasa pentru EGO.

Ce sacrificii a făcut Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă

Prezentatoarea Știrilor Kanal D, Simona Pătruleasa, și-a dorit enorm să devină mamă, deși medicii îi dăduseră șanse minime. Vedeta a învins prognosticurile medicilor în urmă cu mai bine de 12 ani și a reușit să își împlinească cel mai mare vis.

În ciuda faptului că șansele să devină mamă erau minime, Simona Pătruleasa a reușit pînă la urmă să rămână însărcinată, și astfel a venit pe lume copilul ei și al lui Sabin Ivanof, o fetiță pe nume Ingrid.

Cea mai mare provocare a fost să devin mamă, mai ales ca toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil. A fost o perioadă foarte grea atunci, cu tratamente, dar mai ales cu o încarcatură emoțională foarte intensă’, a mărturisit Simona Pătruleasa, în interviul acordat kanald.ro.

Prezentatoarea TV spune că Sabin Ivanof este un tată foarte implicat și nu se ferește de responsabilitățile creșterii unui copil. În eventualitatea în care Ingrid ar alege să studieze în străinătate, Simona Pătruleasa este pregătită să renunțe la carieră și să o urmeze.

„E un tată implicat față de alți părinți, care poate nu au timp. Petrece foarte mult timp cu ea, fac temele împreună, îi dă să mănânce, face tot ce fac și eu.

Are foarte multe teme și foarte multe de făcut la vârsta ei, copeșitor pentru un copil. Mă surprinde cu tot felul de lucruri, curiozități, informații. E pusă pe șotii. Nu ne imaginăm viața departe de ea, așa că sperăm să rămână aici. Dar, dacă va alege varianta asta, mergem și noi după ea’, a încheiat aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton