Cum a demonstrat Dinu Maxer că are studii medicale. Artistul a răbufnit: „Am dobândit acest certificat de medic specialist de familie. În cadrul examenului am luat nota 9,36″

 Tudorache Simona
.

Dinu Maxer a studiat ca să devină medic, dar, după finalizarea studiilor, a renunțat la această idee și nu a profesat în domeniul pentru care se pregătise. A ales să facă muzică și nu are regrete. Artistul și-a arătat diplomele pe rețele de socializare, asta ca să le închidă gura celor care le contestă autenticitatea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Dinu Maxer a reușit să își găsească fericirea și pe plan sentimental. După divorțul dureros de Deea Maxer, solistul a început o relație cu Magdalena Chihaia. Povestea lor durează de un an. Cei doi se află în aceste zile în Italia, unde aniversează un an de relație, apoi vor merge pe litoral, unde vor îmbina distracția cu munca.

dinu-maxer-67dinu-maxer-67

Cum a demonstrat Dinu Maxer că are studii medicale

Dinu Maxer a ținut să demonstreze că are studii medicale, chiar dacă nu profesează și face muzică. „Astăzi m-am hotărât să răspund celor care îmi contesă studiile medicale. Am în mână cele două diplome care contează, adică diploma de licență din anul 1989, că am făcut facultatea la Universitatea „Carol Davila'. La sfârșitul celor 6 ani dai trei examene de specialitate și o lucrare de diplomă.
N-am fost un elev de 10, foaia matricolă are pe spate „promovat 8,89'. În 2004 am dat examenul de rezidențiat pentru medic de familie și a urmat 3 ani de rezidențiat. După 3 ani am dat examen și am dobândit acest certificat de medic specialist de familie. În cadrul examenului am luat nota 9,36, a explicat Dinu Maxer, pe o rețea de socializare.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, împreună pe scenă, dar și în viață

Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, vor avea o vară încărcată, pentru că au multe proiecte în desfășurare.
„Noutăți nu mai avem, pentru că muncim în continuu. Programul meu este unul foarte aglomerat. De exemplu, sunt zile când încep la nouă dimineața și termin la două noaptea, mai ales în perioada aceasta, pentru că este și perioada balurilor, unde merg și onorez evenimentele pentru că sunt MC la spectacole. Plus că, pe lângă asta, mai predau și valsul mirilor când am o fereastră și Dinu este la fel de încărcat cu programul, pentru că el mă ajută și pe mine la spectacole cu partea muzicală, plus că mai prezintă evenimente și zile de oraș și mai joacă și în spectacole și nu doar', a spus Magdalena Chihaia, pentru Click!

Citește și: Cum a reușit Emma, fiica lui Ilie Năstase, să intre la universitatea unde au studiat Prințul William și Kate Middleton. Ce a povestit Amalia Năstase: 'A avut de susținut 19 examene…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Alexandru Papadopol despre revenirea pe micul ecran, după 10 ani de pauză: „Mi se întâmplă deseori să îmi spună fete tinere că ele când erau mici se uitau la mine, la televizor”. Cum se înțelege cu colegii din serialul „Brigada Nimic”/ EXCLUSIV

Citește și: Zanni și Cristi Mitrea, scandal cu replici dure, în direct, la Măruță: „Nu ești cizelat deloc' / „Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu pleacă în vacanță împreună cu soțul și cei doi copii: 'George ar vrea să ajungem și în Bahamas…' De ce nu mai cheltuiește vedeta banii pe haine / EXCLUSIV

Citește și: Călin Geambașu sare în apărarea lui Cristian Ciaușu, câștigătorul de la Românii au Talent, sezonul 14: „Este o chestiune de șansă. Omul trebuie aplaudat, atâta vreme cât își face în mod autentic meseria. Sunt instrumentiști fabuloși, care cântă în stradă…”

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia aniversează un an de relație în Italia

Dinu Maxer și aleasa lui se află în aceste zile în Italia, unde vor marca un an de relație. Cei doi vor cânta în această vară și pe litoral, unde vor ajunge în curând.
„Am plecat timp de patru zile în Italia, la o mică relaxare, o să celebrăm acolo un an de relație, pentru că pe 11 iunie aniversăm un an de când suntem împreună, dar când ne întoarcem iar o să începem un program full plin de evenimente până când o să plecăm în Mamaia toți trei: eu, Dinu și Andreas, timp de două luni, pe litoral, la muncă”, mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton