Cum a devenit cunoscută Andreea Ibacka. Se întâmpla în 2007, când făcea furori alături de un alt bărbat frumos

 Pirvu Cristina
.

Andreea Ibacka a devenit cunoscută cu ani în urmă. Actriţa a jucat în telenovele de succes care au adus-o în prim plan. Iată evoluţia soţiei lui Cabral!

Andreea Pătraşcu, cunoscută acum ca Andreea Ibacka după căsătoria cu Cabral, a cucerit inimile publicului în anul 2007 la debutul său în filmul „Inimă de ţigan”. Pe atunci, ea interpreta rolul Irinei Dumbravă. Partanarul ei de scenă era actorul Denis Ștefan.

În serial, Andreea a fost o studentă la Medicină, o fată cochetă, inteligentă, sensibilă, care provine dintr-o familie foarte bogată şi care are ocazia să trăiască o tumultoasă poveste de dragoste alături de Medalion Fieraru. Acesta este fiul bulibaşei Aurică şi al Spaniei, un ţigan care a plecat din şatră, a mers la şcoală şi a devenit unul dintre cei mai buni medici de la Ambulanţă. Medalion este mândru de originea lui, chiar dacă trebuie să înfrunte în fiecare zi prejudecăţile şi neîncrederea celor din jur.

Irina trebuie să-l convingă pe tatăl ei, Gigi Dumbravă, să-l accepte pe Medalion. Seniorul Dumbravă se declară împotriva acestei relaţii. Aşadar, Irina şi Medalion sunt doi tineri care aparţin unor lumi diferite şi care trec peste orice obstacol pentru a fi împreună.

După acest film, Andreea joacă în „Regina”, apoi „Aniela”, urmat de „Iubire și onoare” în 2010 şi multe altele.

Andreea Ibacka, în filmul „Inimă de ţigan”Andreea Ibacka, în filmul „Inimă de ţigan”

Andreea Ibacka a născut o fetiţă

Andreea Ibacka a depășit cele nouă luni de sarcină cu două săptămâni, dar iată că, în sfârșit, bebelușa a venit pe lume. Soția lui Cabral a născut pe 4 decembrie, o fetiță perfect sănătoasă. Cabral și Andreea Ibacka au așeptat-o cu sufletul la gură pe micuța lor.

Înainte ca fetița lor să vină pe lume, prezentatorul TV a anunțat pe rețelele de socializare: ‘Gata. E timpul’. Cabral a fost alături de soția lui la spital, iar emoțiile sunt foarte mari pentru amândoi. Cabral mai are o fată, Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka.

Primul copil al cuplului s-a lăsat așteptat, pentru că Andreea Ibacka a depășit termenul limită. Glumeț din fire, Cabral chiar a glumit pe seama soției sale însărcinate. ‘Eu cred că e doar grasă. Și ne-a mințit atâtea luni că ar fi gravidă, de-am stat ca băbălăul cu sufletul la gură. Sigur e grasă, sau balonată, ceva… că s-a făcut termenul și nu văd niciun copil în plus prin casă. Aloooo! Dă-mi copilu, Andreea Ibacka!’, a scris proaspătul tătic pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Facebook, Captură Youtube 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton