„Nu bate inimioara, nu mișcă nimic. Plângi, urli, țipi”. Cum a făcut față Mirela Vaida dramei de a pierde trei sarcini

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a făcut față Mirela Vaida dramei de a pierde trei sarcini. Mirela Vaida a fos invitată la podcastul „Gând la gând cu Teo', unde și-a deschis sufletul cu privire la un subiect extrem de delicat. Prezentatoarea a oferit detalii tulburătoare despre cele trei sarcini pe care le-a pierdut, două dintre avorturile spontane survenind în timp ce se afla pe scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida, 41 de ani, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, însă marea ei realizare este familia frumoasă, în special cei trei copii: Carla, Vladimir şi Tudor Ştefan. Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut, însă, printr-un adevărat chin până să aducă pe lume primul bebeluș. Vaida a pierdut trei sarcini, iar, recent, a dezvăluit detalii extrem de dureroase despre momentele prin care a trecut.

copii-bolnavi-mirela-vaida-5-1copii-bolnavi-mirela-vaida-5-1

Cum a făcut față Mirela Vaida dramei de a pierde trei sarcini

Invitată în podcastul „Gând la Gând cu Teo', găzduit de Teo Trandafir, Mirela Vaida a vorbit despre cele trei sarcini pe care le-a pierdut înainte să devină mamă. Mirela Vaida a pierdut prima sarcină la Sinaia, pe scenă. Purta o rochie până la genunchi și s-a retras de pe scenă după ce a simțit o hemoragie puternică.

Citește și: Brigitte Pastramă a slăbit 27 de kilograme, după ce a suferit o intervenție la stomac, în trecut: „Nu mi-a plăcut mâncarea în Dubai. Cât cântărește acum și ce spune despre momentele grele din căsnicia ei / EXCLUSIV

Citește și: Cine a fost Filip Poplingher, primul soț al Ancăi Serea. Era un afacerist prosper și l-a răpus o boală incurabilă, la doar 36 de ani

Nu știu cum am ajuns în lift, nu știu cum am ajuns în cameră, dar atunci mi-am dat seama uitându-mă. Era ca un copil, un cheag, ceva îngrozitor. M-am speriat atât de tare încât am zis bine că sunt în viață. A trebuit să fac perfuzii și așa mai departe. A doua oară s-a întâmplat pe scena Teatrului de Revistă. Tot pe scenă. Eu cred că se întâmplă pentru că acolo sunt emoții și ardere puternică', a povestit Mirela Vaida, pentru sursa citată.

Mirela Vaida: „Iară plânsete, iară depresie'

Mirela Vaida a spus că, după o intervenție laparoscopică foarte complicată care a durat patru ore, doctorița care a operat-o i-a recomandat fertilizarea in vitro pentru a deveni mamă.

„Avusesem niște probleme. Am avut nevoie de o intervenție laparoscopică, niște fibroame uterine, cum au femeile. Iară plânsete, iară depresie, m-am rugat la Dumnezeu. Dacă mi-ar mai da Dumnezeu un copil sau doi odată i-aș mai face. Soțul meu zice că nu. Sigur, dacă o luăm un pic la rece, lucrurile nu sunt chiar atât de ușoare la vârsta noastră. Suntem totuși niște părinți care n-au făcut copii la tinerețe. Vrem să-i vedem și mari, vrem să ne și bucurăm de ei, să ne vedem nepoții', a povestit Mirela Vaida, pentru sursa citată.

Mirela Vaida, despre cea de-a treia sarcină pierdută

A treia sarcină pierdută de Mirela Vaida a fost anembrionară. O sarcină fără embrion constă într-un ovul fertilizat care se implantează în uter, din care se formează placenta și sacul embrionar, dar embrionul nu.

Mi-a zis doctorița că ea nu a citit decât în cărți. Era un sac gestațional fără embrion în el. Mi-a zis că eu mă voi umfla, voi arăta ca o gravidă, dar nu am copil. Asta se întâmplă o dată la un milion de cazuri. Asta era a treia oară, după ce pierdusem două. Mai întâi o iei razna. Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat, slăbești, nu mănânci, nu mai vrei nimic. Te simți vinovată față de soțul tău, față de familia ta. Te simți vinovată că nu poți să-i dai ceea ce și-ar dori. Spui că tu nu ești bună de nimic', a mai spus interpreta de muzică populară.

Nu bate inimioara, nu mișcă nimic. Era și nu era. A trebuit să fac procedura să elimin sarcina. O iei de la capăt, n-ai ce să faci. La 33 de ani a venit primul copil, la 34 al doilea, s-a desfundat conducta, și la 37 a venit și al treilea', a mai spus Mirela Vaida.

FOTO: Facebook YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton