Cum a fost Alin Oprea trădat de Tavi Colen: „A fost o mișcare strategică, el a vrut să ia și membrii formației, a vorbit cu fiecare în parte, și brandul Talisman"

 Tudorache Simona
.

Alin Oprea crede că Tavi Colen, fostul lui coleg de la Talisman, a vrut să îl excludă din trupă și să meargă mai departe cu numele formației, cu piesele și cu ceilalți colegi cu care cântau. Tavi a vorbit cu fiecare în parte despre această mutare, dar nimeni nu a vrut să îl urmeze. Artistul are convingerea că Tavi Colen și-a pregătit în detaliu plecarea, dar viața a decis altceva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Alin Oprea crede că Tavi Colen a vrut să îi sapă groapa, dar a avut ghinionul să cadă el în ea. Solistul crede că prietenul lui de o viață își dorea să îl lase singur pe scenă și fără brandul Talisman, dar nu i-au ieșit jocurile. Deși au cântat împreună și au lansat multe piese de succes, cei doi nu își mai vorbesc astăzi și își aduc reciproc acuzații.

alin oprea 22alin oprea 22

Cum și-a pregătit Tavi Colen plecarea din Talisman

Alin Oprea și Tavi Colen nu reușesc nici astăzi să îngroape securea războiului, deși nu mai cântă de ceva ani împreună. Alin Oprea nu poate uita trădarea celui care îi era coleg și prieten.

„Plecarea lui (nr. Tavi Colen) a fost una strategică, practic el și-a săpat groapa cu propriile mâini. Din păcate, groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu. El a vrut să preia brandul Talisman, fundația Talisman era deja preluată de el cu acordul meu că așa a fost, s-a ocupat de partea financiară unde erau bani, contracte, aparatură, audio-video, mașini microbuzul. El, practic, când a plecat de la formația Talisman, nici nu m-am gândit vreodată să lupt să le iau că era ilegal, erau ale noastre. Când el a luat hotărârea asta de a pleca, a fost o mișcare strategică, pentru că el a vrut să ia și membrii formației, a vorbit cu fiecare în parte, și brandul Talisman și eu să fiu dat afară, nu să plec din trupă, ci să fiu lăsat singur și dat afară din trupă', a povestit Alin Oprea în podcastul lui Adrian Artene.

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul'

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și ce mai face fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Eliza Iliescu are 19 ani și studiază la două facultăți: „Îi place foarte mult…”

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură”

Ce acuzații îi aduce Alin Oprea

Alin Oprea susține că Tavi Colen a rămas cu Fundația, dar ar fi vrut să îi ia totul, numele trupei și colegii. Băieții nu l-au urmat însă. Alin Oprea crede că Dumnezeu a decis lucrurile și în această situație.

„Membrii formației au refuzat să meargă, iar piesele formației Talisman erau, evident, trecute pe numele meu, că eram compozitor. În momentul în care eu am fost de acord ca la el să rămână fundația Talisman, practic să se ocupe să fie el președinte, mi-a zis că nu pot fi doi președinți și trebuie să fie așa și așa și atunci am zis: ok, dacă tu vrei să fii cu banii, măcar să înțeleg și eu ceva din trupa asta.

Dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva, piesele mele să fie, și brandul, că până la urmă eu te-am luat la formația asta. Fă ce vrei cu brandul tău.' Când a plecat de la formația Talisman, s-a dus la OSIM să înscrie Talisman și atunci a aflat, de fapt, că nu se poate, că e înscris de atunci de când am vorbit noi și și-a a dat acordul. De unde vine mângâierea lui? Din asta. El a vrut să ia formația, să ia numele, să ia piese, să ia tot și eu să mă duc la plimbare, că deja aveam destule piese și destulă faimă și strategia a fost că pleacă el, după el vin băieții, după ei împreună hotărăsc să rămână, dar Dumnezeu a fost acolo și le-a aranjat cum nu se poate mai bine', a mai spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton