Cum a fost căsătoria dintre Marina Voica și Viorel Teodorescu: „Dacă bărbatul vine acasă să doarmă cu tine, să doarmă acasă, înseamnă că e în regulă totul"

 Tudorache Simona
.

Marina Voica și-a cunoscut marea dragoste atunci când a venit în România. Artista a avut o relație în timpul facultății, dar adevăratele sentimente avea să le cunoască lângă medicul Viorel Teodorescu, care i-a devenit soț și sprijin. Cântăreața a avut o copilărie grea, marcată de sărăcie, însă neajunsurile nu au împiedicat-o să-și urmeze vocația.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Marina Voica a fost căsătorită de două ori, prima dată cu Marcel Voica, apoi cu Viorel Teodorescu. Marina Voica a divorțat de primul soț, Marcel Voica, după șase ani de mariaj. Ulterior, l-a întâlnit pe Viorel Teodorescu, care a sunat-o după ce a văzut-o la televizor. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1962–1981. Solista și-a pierdut soțul pe când avea 41 de ani.

marina voica 67marina voica 67

Cum l-a cunoscut Marina Voica pe Viorel Teodorescu

Marina Voica și-ar putea povesti poveștile de amor într-un roman. Artista a avut lângă ea bărbați aleși, care ar fi făcut orice ca să o facă fericită. Unul dintre ei a fost Viorel Teodorescu, care a remarcat-o la televizor și s-a îndrăgostit.

Când am venit în România, mi-am dat seama că nu o să stau mult cu el (n.r. Marcel Voica). A apărut altul care m-a furat, tot oltean. Eu nu eram geloasă, eram convinsă că nu mă lasă și mă iubește. Asta a fost iubirea unui bărbat adevărat. Atunci când bărbatului i-ai intrat aici, în suflet, acolo va rămâne. Poate să fie toate femeile frumoase, se uită, noi și comentam', a declarat Marina Voica la Antena Stars, în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Ce regulă crede Marina Voica că trebuie să respecți în căsătorie

Marina Voica a trăit multe. A fost iubită și a oferit afecțiune. Astăzi crede că un mariaj poate rezista dacă cei doi respectă anumite reguli.

Știți cum se spune. Dacă bărbatul vine acasă să doarmă cu tine, să doarmă acasă, înseamnă că e în regulă totul. Aceasta este regula. Când nu mai vine acasă să doarmă, e deja un semn de întrebare. Totul era bine, era mare fan al meu', a declarat artista.

Citește și: Prinţesa Sofia a Suediei e însărcinată a patra oară! În prima fotografie cu burtica de gravidă a apărut alături de soțul ei, Prinţul Carl Philip și cei trei copii

Citește și: Andreea Esca consideră că America Express a schimbat modul în care sunt percepuți copiii ei, Aris și Alexia Eram: „A fost o oportunitate bună pentru a arăta lumii cine sunt. Ei au plecat cu dezavantajul…' / EXCLUSIV

Citește și: Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor: „E trist. Nu știu ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea”

Citește și: Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!'

Citește și: Cine este Sorina Docuz. A fost căsătorită cu Robert Negoiță, are un fiu și i se spune „protejata lui Marcel Ciolacu'

De ce a fost interzisă Marina Voica

Marina Voica și soțul ei au vrut să plece din țară în 1980. Cei doi au dorit să se stabilească în Germania, însă lucrurile au luat o întorsătură tragică la numai un an de la plecarea lor.  Medicul Viorel Teodorescu s-a îmbolnăvit grav, iar după decesul acestuia, Marina Voica a revenit în România. Cu toate acestea, ajunsă în țară, ea a fost interzisă de către autoritățile comuniste, conform Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton