Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz: "Am rămas șocată când l-am văzut în genunchi și cu inelul, punând deja întrebarea dacă vreau să fiu soția lui!"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american după fix trei ani de relație, iar cântăreața spune că nu a bănuit nici o secundă că Doug avea acest plan. Anamaria Ferentz a povestit, cu lux de amănunte, cum a avut loc marea cerere în căsătorie, într-un moment despre care ea credea că este o simplă plimbare în natură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Anamaria Ferentz s-a mutat în America în urmă cu mulți ani, iar acolo și-a întâlnit sufletul pereche. Douglas are origini americane, este om de afaceri și are 7 copii. În curând, cântăreața va fi soția lui și este cum nu se poate mai fericită că relația lor a trecut la nivelul următor.

411445326_907651247398316_2640301795715307160_n411445326_907651247398316_2640301795715307160_n

Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz

Pe 8 mai, Anamaria Ferentz a fost cerută în căsătorie de iubitul american, Douglas. Cei doi s-au logodit chiar în ziua când au aniversat trei ani de relație și într-un loc de suflet.

„M-am întors acasă, în America, pe 7 mai pentru că știam că pe 8 mai sărbătoream  3 ani de când ne-am cunoscut prima dată, după care primul sărut, pe 16 mai și tot așa. Noi avem zilele noastre și le sărbătorim pe toate. Am venit acasă și chiar nu mă așteptăm la nimic special, știind că el a fost super ocupat cu copiii, pentru că a fost singur cu copiii în toată perioada aceasta, și cu muncă, a avut multe lucruri de făcut, așa că nu mă așteptam la nimic deosebit. De aceea surpriza a fost și mai mare și mai frumoasă! Atunci când nu te aștepți totul e mult mai minunat și de proporții mult mai mari!', povestește viitoarea mireasă pentru Ciao.ro.

Viitorul soț al Anamariei Ferentz s-a pregătit ca la carte pentru ziua în care și-a cerut iubita în căsătorie.

„De la aeroport m-a așteptat cu flori în mână, flori în mașină, flori în portbagaj, flori peste tot, și apoi, ajungând acasă, totul era plin de flori și pe masă și totul cu simbolistica celor 3 ani. A cumpărat multe flori și multe plante în vase micuțe și în fața casei a scris: „Bine ai venit acasă, iubito!' și a făcut din flori și o inimioară. Le-a făcut cu mâna lui și s-a pregătit intens pentru toate aceste lucruri. Am apreciat foarte mult! M-a impresionat foarte tare, în special știind cât este de ocupat. Nu mă așteptam la altă surpriză decât asta sau la alte cadori!', a mai spus Ferentz care nu știa că în curând o să primească și un inel prețios cu piatră mare, de culoare albastră.

După ce au ieșit la plimbare pe poteca lor din spatele casei și s-au relaxat prin pădure, a urmat un alt moment important pentru Anamaria Ferentz. Artista a recunoscut că în momentul cererii a rămas șocată și fără cuvinte.

Citește și: De ce s-a mutat Anamaria Ferentz, de fapt, în America: „Am plecat în 2010, nu aveam pe nimeni, nu aveam prieteni. Nu m-am dus să visez la cai verzi pe pereți, să devin vedetă la Hollywood…'

Citește și: Anamaria Ferentz a revenit în România, după 14 ani: „E mai frumos decât mă așteptam. Sunt foarte plăcut surprinsă, pentru că în București…'. Cum a așteptat-o prietena ei, Cristina Spătar

„Noi ne facem mereu, împreună, dimineața și seară, plimbarea cu cățelul, prin pădure.  Pe lângă surpriza cu florile, într-un loc preferat al nostru, aproape de pârâu, unde e un peisaj super, de câte ori treceam pe acolo, spuneam să punem o bancă. A aranjat foarte frumos acolo, a pus pietre, a bătătorit terenul, l-a făcut locul nostru sub un copac, a pus o banca, a muncit și pe ploaie cât timp am fost eu plecată în țară. Mi s-a părut extraodinar! Am apreciat efortul lui și faptul că s-a gândit la aceste lucruri.

Este foarte romantic, ceea ce îmi place mult. Eu sunt mai pragmatică, e o combinație destul de faină! După ce am mers o oră a zis să ne așezăm pe banca aceea, eu eram oricum epuizată și dată peste cap cu fusul orar. Am zis că e perfect! Era frumos, cald și relaxant!', mai povestește Anamaria Ferentz care a ramas total fară glas când Doug, iubitul ei, a scos inelul din buzunar.

Anamaria Ferentz, șocată în momentul în care și-a văzut iubitul în genunchi

Anamaria Ferentz recunoaște că nu se aștepta să fie cerută de soție, astfel că momentul a fost cu atât mai special și romantic.

„Stăteam pe bancă și el îmi arată ceva în stânga: „Ce e acolo?'. Eu nu vedeam nimic. El era în dreapta mea, s-a și pus într-un genunchi, nu am realizat când a scos inelul, m-am întors în momentul în care mă cerea deja. Am rămas șocată când l-am văzut în genunchi și cu inelul, punând deja întrebarea dacă vreau să fiu soția lui! Mi s-a părut cea mai frumoasă cerere dintotdeauna.

Nici cea mai mică idee nu aveam că se va întâmplă asta, atât de frumos și simplu, și elegant. Am rămas mască! Eu încercăm să procesez ceea ce se întâmplă! Nu ziceam nimic.

El a spus: „Este o întrebare cu da și nu! Am spus: „Da', normal. E un moment magic, nici acum nu-mi vine să cred, acel loc este locul nostru, am început să plantăm copaci acolo, să punem căsuțe pentru vrăbiuțe în copaci, este locul nostru de suflet. Îmi pare rău că nu a pus o cameră de filmat acolo să îmi văd și eu reacția din acel moment. Sunt foarte curioasă! Am făcut un video haios cu Supai, cățelul meu, care a fost super haios, mirosea inelul, cutia în care a fost, este un câine foarte receptiv, se comportă uneori ca un om…', a mai povestit cântăreața.

Cum s-au cunoscut Anamaria Ferentz și logodnicul ei

Anamaria Ferentz ne-a povestit cum l-a cunoscut pe logodnicul ei, în America. Câțiva prieteni comuni au simțit compatibilitatea dintre ei și au jucat rolul lui Cupidon. Artista recunoaște că a fost sceptică la început, însă Douglas a cucerit-o de la prima întâlnire.

„Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni. Cum eu nu prea ieșeam din casă să socializez, le spuneam prietenilor că ei sunt singura mea șansă să mai cunosc pe cineva, așa că s-au conformat. (zâmbește) Prima dată când am auzit că are șapte copii și stă în Oregon, nu mi-am dorit să îl cunosc, eu locuiam în Bel Air, California, și clar nu mi-aș fi dorit să mă mut mai departe de 10 minute de condus.

Dar insistențele lor că este un om minunat și rar de întâlnit m-au făcut să accept prima întâlnire. Și mă bucur mult că am făcut-o, au avut mare dreptate! Este cel mai minunat om pe care l-am întâlnit. Suntem o super echipă și a fost cea mai curajoasă decizie a mea, pe lângă cea de a veni în US’, ne-a povestit Anamaria, în 2023, într-un interviu pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton