Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală după ce a câștigat Românii au Talent 2023: "Mi-au dat surprize..."

 Dumitrache Laura
.

Rareș Prisacariu a reușit să uimească o țară întreagă. În vârstă de șapte ani, Rareș Prisacariu a câștigat marele premiu de 120.000 de euro, la Românii au Talent 2023. După reușita sa, acesta a mers la școală, în Botoșani, iar colegii l-au surprins. Iată cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rareș Prisacariu este marele câștigător al emisiunii Românii au Talent 2023. La doar șapte ani a reușit să-i impresioneze pe jurații concursului de talente, dar și pe telespectatorii care l-au votat în marea finală. Recent, Rareș Prisacariu s-a întors la școală, unde a primit multe suprize din partea colegilor săi.

rares prisacariu romaniirares prisacariu romanii

Invitat la Știrile Pro Tv, Rareș Prisacariu a povestit cum a fost așteptat de colegii săi de școală. Acesta a fost bucuros să își revadă colegii și chiar a fost surprins de reacția acestora. Rareș Prisacariu învață la o școală din Botoșani.

Citește și: „Suntem înconjurați de cretini. Lăsați-l, domnilor, să se dezvolte”. Florin Zamfirescu a sărit în apărarea lui Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023

Citește și:Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, a uimit din nou, după ce a pronunțat cel mai lung cuvânt din limba română fără să se încurce. Cătălin Măruță: „Tu ți-ai propus să mă faci praf…'

Citește și:Ce a spus Mircea Radu când a fost întrebat dacă revine emisiunea Din dragoste la TV: „Cu mine? Niciodată să…”

Citește și:Ștefania Stănilă este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Ce se întâmplă cu ceilalți nominalizați

Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală după ce a câștigat Românii au Talent 2023

Rareș Prisacariu a câștigat marele premiu de la Românii au Talent 2023. În vârstă de șapte ani, Rareș i-a impresionat pe telespectatori cu numărul său emoționant. Micuțul este pasionat de poezii și de recitat, iar în marea finală a avut un moment de exceptie. A doua zi de la marele eveniment, Rareș Prisacariu a povestit cum a fost întâmpinat de colegi la școală.

Acesta a povestit că l-au așteptat cu surprize și l-au felicitat. „De fiecare dată când am venit la școală, după ce am fost pe scena Românii au talent, m-au îmbrățișat și m-au felicitat și mi-au dat surprize', scrie protv.ro.

De asemenea, Rareș Prisacariu a postat un mesaj pe Facebook în care a dezvăluit că și profesoarele de la școală sunt mândre de el. Sunt oameni în viața mea fără de care nu aș fi putut să evoluez. Astăzi și în fiecare zi, aș vrea să le mulțumesc îndrumătorilor mei, doamna mea profesoară Silvia Răileanu, de la Școala de Arte „George Enescu', Botoșani, și doamna Daniela Orășanu, învățatoarea mea de Școala Gimnazială nr. 7, Botoșani, pentru care am tot respectul și admirația.Lor le datorez participarea mea la Romanii au talent, pentru că au crezut în mine, m-au susținut, m-au încurajat și mi-au dat aripi. Le sunt recunoscător și abia aștept să ne reîntâlnim pentru că acum fiecare dintre noi suntem în diferite colțuri ale lumii. Sunt fericit și binecuvântat să vă am alături și vă mulțumesc pentru că sunteți parte din viața și educația mea! ', e mesajul postat de curând pe pagina lui oficială de Facebook.

Ce au spus părinții lui Rareș Prisăcariu după ce fiul lor a câștigat premiul Românii au Talent 2023

Gina și Mihai Prisacariu sunt foarte fericiți de reușita fiului lor. Deși unii internauți i-au criticat pentru modul în care îl cresc pe fiul lor, aceștia au explicat că Rareș Prisacariu face ceea ce își dorește. În ceea ce privește banii, părinții micuțului au spus că îi vor investi în educația fiului lor.

Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți. Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și în cazul emisiunii Românii au Talent. Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări. Noi vom încerca să rămânem aceiași. Și eu, și tatăl său, și copilul. Suntem oameni simpli și asta vom fi și pe mai departe. Va trebui să găsim soluțiile cele mai bune ca să-l ținem departe de anumite lucruri care se întâmplă în exteriorul nostru și pe care nu le apreciem deloc”, a declarat Gina Prisăcariu pentru Playtech

Ce și-a dorit Rareș Prisacariu după ce a câștigat Românii au Talent 2023

După ce a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la Românii au Talent, Rareș Prisacariu le-a cerut părinților un joc de lego și câteva cărți. Fericiți pentru fiul lor, aceștia i-au îndeplinit dorința. De asemenea, Gina și Mihai Prisacariu susțin că îi vor oferi fiului lor o educație frumoasă.

„Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră”, a mai spus mama lui Rareș Prisacariu. Micuțul este extrem de fericit că a reușit această performanță .'A fost destinul meu pe scenă. Foarte frumoasă a fost finala', a mărturisit el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton