Cum a fost revederea dintre Andreea Esca și copiii ei, Alexia și Aris Eram, după ce s-au întors de la America Express: "Ne-am strâns tare în brațe..."

 Dumitrache Laura
.

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram și au împreună doi copii, Alexia și Aris Eram. Cei doi tineri au format o echipă la America Express, iar recent s-au întors de la filmări. Știrista a dezvăluit cum a decurs revederea dintre Andreea Esca și copiii ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta formează un cuplu minunat cu Alexandre Eram, iar împreună au doi copii, Alexia și Aris. Fiica Andreei Esca este un influencer cunoscut în mediul online, in timp ce Aris preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

andreea esca copiiandreea esca copii

Aris și Alexia Eram au acceptat provocarea de a merge împreună la America Express, iar recent s-au întors de la filmări. Andreea Esca a stat departe de copiii ei câteva săptămâni și a dezvăluti cum a fost revederea cu cei doi.

Citește și: Cum aratau Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, acum 23 de ani. Imagine de colecție cu celebrul cuplu, la începuturile relației

Citește și:Cătălin Măruță, farsă inedită pentru Andreea Esca, chiar înainte de prezentarea jurnalului de știri: „Nu mai vreau surprize…”

Citește și:Mihaela Bilic a fost criticată în mediul online, după ce a făcut reclamă la pâine albă, pentru o dietă sănătoasă: „Face orice pentru bani”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au separat: 'Despărțirea lor nu mă…'

Cum a fost revederea dintre Andreea Esca și copiii ei, Alexia și Aris Eram, după ce s-au întors de la America Express

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are doi copii minunati si este căsătorită de mai bine de două decenii cu Alexandre Eram. Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca au participat la America Express, iar în urmă cu câteva zile s-au întors în țară. Știrista a dezvăluit cum a decurs revederea cu copiii ei. Vedeta a dezvăluit că atunci când vine vorba despre viața de mamă, nu își sună des copiii.

Când au venit îți spun sincer că mi s-a părut foarte important să stea cu prietenii lor. Mi se pare că este o vârstă la care cel mai mult îți dorești să te revezi cu prietenii, nu neapărat cu părinții.

Ne-am strâns tare în brațe, am povestit mult și apoi fiecare s-a dus la gașca lui. Poate le-am făcut tartă de praz, nu mai știu. M-am gândit la asta, dar nu îmi aduc aminte dacă le-am făcut. Până la urmă, cred că cel mai important este să strângi în brațe pe cineva.', a spus Andreea Esca pentru ego.ro.

Alexia Eram împrumută haine de la mama ei

Alexia Eram și Andreea Esca au o relație specială și se înteleg foarte bine. Știrista a dezvăluit că fiica ei mai împrumută haine de la ea. Știrista de la Pro TV a mai spus că este atentă la stilul vestimentar al fiicei ei, și dacă dorește ceva, îi spune că îi cumpere si ei.

Da, mai există. Mai mult ea de la mine, eu nu port mărimea ei. Ea poate să poarte mai larg. Nu sunt foarte multe, erau când era adolescentă, dar acum nu.

Atunci stătea cu mine, acum nu stăm împreună, deci nu prea avem cum să ne împrumutăm hainele. Îi spun și acum. (n.r. când vrea o haină de la Alexia Eram).Spre exemplu, are niște costume de sport și îi spun: Uite, îmi place pentru pilates! Să îmi iei și mie!'. Sau ea vede la mine ceva și mă întreabă: De unde ai luat acest ceas? Este simpatic!'. Se întâmplă asta.', a mai spus vedeta.

Andreea Esca este foarte mândră de copiii ei și spune că nu are nicio regulă cu privire la cât de des își sună copiii. Îi iubesc, pur și simplu, asta fac cu ei tot timpul, îi iubesc. A fost emoționantă, sigur că da. (n.r. revederea cu Alexia și Aris) A fost și cu multe povești. Sunt multe reguli pe care le respectăm, dar nu știu să dau un exemplu acum. Nu avem niciun fel de regulă. (n.r. cu privire la cât de des se sună)Nici eu nu îi sun doar ca să verific ce fac, sun când simt că trebuie să sun. Le cunosc prietenii, știu unde sunt, dar nu înseamnă că toată ziua îi oblig să mă sune sau că avem un ritual și că la ora 5 ne sunăm. Vorbim foarte mult, oricum, poate că de asta nici nu mă gândesc să existe vreo regulă.', a mai adăugat Andreeea Esca.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton