Cum a fost surprinsă Shakira alături de Rauw Alejandro. Cântărețul portorican, cu 16 ani mai tânăr, s-a despărțit recent de logodnică

 Oana Pantazi
.

După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu pilotul Lewis Hamilton, iată că, recent, Shakira (46) a fost surprinsă distrându-se de minune alături de cântărețul Rauw Aljandro (30). Aflată în Puerto Rico alături de cei doi copii ai ei, artista a profitat la maximum de întâlnirea cu Rauw, iar imaginile cu cei doi înotând împreună s-au viralizat imediat.

CITESTE GRATIS AICI REVISTA VIVA! DE IULIE

Shakira a petrecut o zi în Puerto Rico, săptămâna aceasta, cu cântărețul Rauw Alejandro, iar imaginile cu cei doi au devenit foarte repede virale. Artiștii se cunosc de ceva vreme și chiar au cântat împreună, însă imaginația fanilor s-a aprins imediat când i-au văzut înotând într-un râu, alături de cei doi copii ai artistei, Milan (10) și Sasha (8). Întâmplător sau nu, artistul portorican s-a despărțit în urmă cu scurt timp de logodnică, așa că fanii s-au gândit imediat la o posibilă relație între cei doi.

screenshot-1134screenshot-1134

Cum a fost surprinsă Shakira alături de Rauw Alejandro

Shakira s-a despărțit de Gerad Pique după 12 ani de relație. Anul trecut, cei doi au anunțat despărțirea, după ce s-a aflat că fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă. Drept urmare, Shakira e liberă de contract, cum se spune, de ceva vreme, așadar, la 46 de ani, își poate reface viața oricând, chiar și cu un bărbat mai tânăr ca ea cu 16 ani… După ce, luna trecută, a fost surprinsă sărutându-se cu pilotul Lewis Hamilton, iată că artista columbiană le-a dat de lucru paparazzilor care sunt pe urmele ei afișându-se alături de artistul portorican Rauw Alejandro, în vârstă de doar 30 de ani. Pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie, se pare, mai ales că au colaborat și în plan profesional.

Citește și: Shakira și pilotul Lewis Hamilton formează un cuplu? Unde a fost surprinsă cântăreața în weekend

Citește și: Shakira și Gerard Pique s-au certat în Miami, iar Poliția a intervenit: „Fratele cântăreței a sărit la bătaie'

Citește și: De ce pune Bianca Drăgușanu scorțișoară pe pragul ușii pe data de 1 a fiecărei luni: ‘La mine s-a nimerit și mi-au dat rezultat…’

Cei doi au fost surprinși înotând împreună, alături de copiii Shakirei, și fanii lor nu au putut să nu se întrebe dacă între ei nu este și o legătură romantică, asta cu atât mai mult cu cât Rauw a anunțat în social media că tocmai s-a despărțit de logodnica lui, Rosalía, pe care în urmă cu 4 luni o ceruse în căsătorie…

Rauw Alejandro s-a despărțit de logodnică după trei ani de relație

Rauw Alejandro și Rosalía s-au despărțit după 3 ani de relație, anunța People pe 25 iulie. Cei doi s-au afișat împreună pentru prima oară în luna august 2021, iar în luna martie a acestui an, artista anunța în social media că Rauw a cerut-o de soție.

Conform sursei citate, în ciuda iubirii și respectului pe care cântăreții și le poartă unul altuia, amândoi au fost de acord să pună capăt logodnei lor, la doar 4 luni după ce artistul o ceruse de soție pe Rosalía. Asta în pofida faptului că, în martie anul trecut, cântăreața de origine spaniolă a dezvăluit că și-a tatuat „RR' pe picior, inițialele numelui iubitului ei. O lună mai târziu, Alejandro dezvăluia că și-a tatuat și el numele iubitei, „Rosalía', deasupra buricului.

Shakira și Rauw sunt prieteni bunide când au lucrat împreună, anul trecut, la piesa Te Felicito. De când a divorțat de Gerard Pique, artista a fost văzută cu Lewis Hamilton și s-a spus că ar fi curtată de Tom Cruise.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton