Cum a început povestea de iubire dintre Adi Sînă și Anca Serea: "Probabil că nu era pregătită pentru un date, iar eu nu eram bărbatul potrivit, și atunci...". Cum a cerut-o artistul de soție, chiar în noaptea de Revelion

 Oana Pantazi
.

Sunt unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri însă puțini știu cum a început povestea de iubire dintre Adi Sînă și Anca Serea și cum a cerut-o artistul de soție. Deși este greu de crezut, Adi Sînă a fost refuzat inițial de către cea care îi furase inima. Din fericire însă, Anca Serea s-a răzgândit, iar povestea lor frumoasă, alături de cei șase copii, se scrie și azi…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum a început povestea de iubire dintre Adi Sînă și Anca Serea. Cei doi formează un cuplu de nu mai puțin de 13 ani și sunt părinții a 6 copii, însă, după cum au povestit recent, inițial Anca Serea l-a refuzat pe Adi Sînă când a invitat-o la date. Ea rămăsese văduvă la 29 de ani și avea deja doi copii, iar asta a împiedicat-o inițial să-și facă planuri cu artistul.

anca-serea-_i-adi-sina-1-1anca-serea-_i-adi-sina-1-1

Cum a început povestea de iubire dintre Adi Sînă și Anca Serea

E greu de crezut, dar Adi Sînă s-a lovit mai întâi de un refuz din partea Ancăi Serea atunci când a invitat-o prima oară în oraș. Deși inițial i-a acceptat refuzul, artistul nu a vrut să renunțe chiar de la prima încercare, așa că și-a mai încercat norocul o dată, iar a doua oară a primit răspunsul pe care și-l dorea.

Citește și: Ce au pățit Anca Serea și copiii ei în timpul unei călătorii cu trenul spre Paris, anul trecut: „Am stat pe jos, în fața toaletelor

Citește și: „Am ajuns să mi se transfuzeze 2 litri de sânge. Nu mai puteam să…’. Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele sale de sănătate

Citește și: Anca Serea s-a apucat de sport, la îndemnul medicului: „Am un antrenor personal și lucrăm de 4 ori pe săptămână. Ce schimbări a observat până acum

„Am ieșit la restaurant, a acceptat invitația mea după niște zile în care am insistat cu telefon, cu mesaje și la un moment dat mi-a zis: „Auzi, nu vreau să-ți faci o impresie greșită și aș vrea să rămânem la stadiul acesta și poate ar trebui să-ți vezi de treaba ta'. Probabil că nu era pregătită pentru un date, iar eu nu eram bărbatul potrivit și atunci am zis OK, accept refuzul. Nu știu cum, am mai trimis un mesaj la câteva zile distanță și mesajul ei de replay a fost total în altă direcție de cea pe care o stabilisem deja', a povestit Adi Sînă despre prima sa întâlnire cu Anca Serea, în podcastul lui Mihai Morar, Lucruri simple.

„Mi-a dat timp să mă gândesc și să reconsider anumite chestiuni și a fost foarte amuzant. Ascultam muzică și am primit mesajul de la Adi (…) Și iată că a avut marele noroc că a mai insistat și peste două-trei zile. E norocos, atât am de zis', a povestit, zâmbind, și Anca Serea.

Anca Serea, însărcinată după 6 luni de relație

Deși erau super îndrăgostiți și la început de relație, Anca Serea nu și-a neglijat niciodată copiii, așadar întâlnirile cu Adi Sînă aveau loc noaptea, după ce se ocupa de micuți, care nu știau că mama lor are pe cineva…

„Am făcut multe eforturi la început, ne întâlneam fără știrea copiilor, doar mama știa. Adi pe vremea aia avea o casă foarte frumoasă la Corbeanca și eu stăteam undeva pe la Pantelimon. Dar îmi făceam îndatoririle de mamă, îi culcam pe cei mici, stăteam le citeam povești, și pe la 11:30 – 12 noaptea mă aranjam și luam mașina și plecam la Adi la Corbeanca. Deci practic atunci începea viața noastră de cuplu', a dezvăluit Anca Serea.

Cei doi au luat decizia să schimbe situația în momentul în care, după 6 luni de relație, Anca a rămas însărcinată.

„Atunci mi-am dat seama că lucrurile trebuie să se schimbe. Adică nu mai putem avea viața asta de noapte', a completat artistul.

Cum a fost cerută de soție Anca Serea

Anca Serea și Adi Sînă formau deja o familie în momentul încare s-au căsătorit, iar decizia de a deveni un cuplu cu acte în regulă a venit și din cauza încurcăturilor care se produceau atunci când călătoreau împreună și nu numai.

„Eram mulți, aveam multe nume. Lumea se pierdea în detalii. Noi încercam să le explicăm – pe el îl cheamă Serea Poplingher, pe mine că cheamă Serea și mă cheamă și Luis, că nu știu dacă știe lumea că mă cheamă și Luis. E o greșeală. Așa am luat de la starea civilă. Trebuia să mă cheme Luisa, dar mă cheamă Luis. N-am mai spus la nimeni, e o premieră. M-au și chemat să mă înrolez în armată. Nu m-am dus', a povestit, amuzată, Anca Serea.

Anca a primit inelul de logodnă de la Adi Sînă pe când se aflau în Egipt, la un concert de-al lui, chiar în noaptea de Anul Nou.

„Am zis să facem o fuziune și că e momentul să o cer în căsătorie. A fost un moment drăguț, chiar în noaptea de Revelion, 2015, pe scenă, în Egipt. Eram pe scenă, tocmai terminasem concertul, 12 noaptea, artificii. Mai erau două minute (până la miezul nopții) când el a spus stop și m-a chemat pe scenă. Mă și enervasem, eu nu eram în elementul meu. A început lumea să aplaude. Eram copleșită de prea multă atenție. Mi-a șoptit la ureche și am zis DA', a mai dezvăluit Anca Serea.

Cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să facă amor cu 6 copii în casă

Aceasta este o întrebare pe care și-au pus-o multe cupluri cu copii, și nu cu 6, ci doar cu 1-2. Chiar și când traversează perioade încărcate din punct de vedere profesional, cuplul reușește să evadeze în mici escapade romantice. Asta nu înseamnă că, atunci când sunt acasă alături de copiii lor, uită să fie, în afară de părinți, și doi adulți la fel de îndrăgostiți după atâți ani de căsnicie.

Pentru noi, viața intimă, e foarte importantă. Încercăm să facem o prioritate din acest subiect. Cred că cel mai important este să conștientizăm dacă avem o problemă și să o discutăm sincer cu partenerul. În cazul acesta, fiți deschiși unul cu celălalt!

Personal cred că femeia are un rol important în menținerea pasiunii într-un cuplu. Depuneți, însă, amândoi un efort activ, pentru a iniția momente dedicate cupluluiCuplurile uită de nevoia de pasiune și de dorință, și se axează foarte mult pe iubire și siguranță’, le-a mărturisit Anca Serea fanilor ei.

Evident că, mai în glumă, mai în serios, nu puțini sunt cei care se întreabă cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să facă amor cu 6 copii în casă, imaginându-și că, în asemenea condiții, nu poate exista nicidecum intimitate. Vedeta le-a făcut pe plac fanilor, dezvăluind cum reușesc ea și soțul ei să păstreze flacăra aprinsă în cuplu.

„Nu e simplu, mai ales când casa este plină de copii, dar încercăm să găsim niște momente doar ale noastre. Cel puțin de două ori pe săptămână ieșim la cină și, mai nou, la cinematograf. Periodic, fugim câteva zile. Mai închidem ușa de la dormitor și tot așa!’, a mai spus Anca Serea pe Instagram.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton