Cum a început povestea de iubire dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu: „Am invitat-o la Viena. De aici a pornit totul...” / El era însurat, iar ea într-o relație

 Calin Maria Bianca
.

Cum a început povestea de iubire dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Ei bine, până a ajunge să se bucure de liniște și de frumoasa familie pe care și-au întemeiat-o, cei doi au fost protagoniștii a numeroase scandaluri în mediul online. Mulți au acuzat-o pe Cristina Șișcanu că i-a stricat mariajul lui Mădălin Ionescu, însă acum au vorbit despre începutul relației lor fără a mai ezita!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul anilor, atât Mădălin Ionescu, cât și Cristina Șișcanu, au tot fost criticați de către urmăritorii lor din mediul online, deși au tot vorbit deschis despre cum au ajuns să formeze o relație, de fapt. Cu toate aceasta, încă mai primesc mesaje răutăcioase, motiv pentru care, cu ocazia împlinirii a 13 ani de relația, prezentatorul TV a făcut o serie de precizări referitoare la acest subiect.

madalin-ionescu-a-spus-adevarul-despre-relatia-cu-cristina-siscanu-.-cum-si-a-putut-descrie-propria-sotie-1madalin-ionescu-a-spus-adevarul-despre-relatia-cu-cristina-siscanu-.-cum-si-a-putut-descrie-propria-sotie-1

Citește și: Cristina Șișcanu, anunț neașteptat după 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu: „De ceva timp mă preocupă, obsesiv chiar, o situație. Începe să mă sperie treaba asta'

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru că nu l-a luat în vacanță pe Filip, fiul lui Mădălin Ionescu: „Sunteți specialiști în a arunca cu noroi, fără să știți!'

Citește și: Ce regulă de bază au Cornelia și Lupu Renic, încă de la începutul căsniciei: „Este cel mai josnic lucru să încerci să jignești. Ne certăm, dar…”. Cum depășesc conflictele după 30 de ani mariaj

Citește și: Irinel Columbeanu și-a crescut fiica într-un lux greu de imaginat. Camera Irinei de la Izvorani era cat un apartament, cu dressing și baie proprie

Cum a început povestea de iubire dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu nu a mai ezitat și printr-o frumoasă declarație de dragoste destinată soției lui, Cristina Șișcanu, a povestit pe larg cum a început povestea lor de dragoste. Nu, nu a intrat în prea multe amănunte, însă a ținut să precizeze că avea doar 6 zile de relația și au plecat la Viena, când presa a aflat de ei. Au ținut primele pagini ale ziarelor și toată lumea voia o confirmare, cât și o reacție, astfel că escapada romantică a fost un eșec, însă nu și acum, când au repetat experiența pentru a sărbători iubirea lor care rezistă cu brio de 13 ani.

Acum 13 ani și un pic am invitat-o pe Cristina la Viena. Eram de șase zile împreună. Fix. În orașul împărătesei Maria Theresa povestea noastră a devenit un iureș mediatic… Țin minte că ne-am deplasat la Schonbrunn (ca și astăzi), dar ne sunau telefoanele întruna și nu ne-am putut bucura de măreția locului… De aici a pornit totul. Două luni am stat zilnic pe prima pagină a ziarelor, fapt fără precedent… O nebunie care nu a avut niciun fundament de tip tabloid. Era «doar» o poveste de iubire… adevărată, nefardată, sinceră și smerită, fără nimic reprobabil… Noi și Dumnezeu știm asta. Ne-a fost și ne este de ajuns. La mulți ani, baby!!! Te iubesc enorm!', a scris Mădălin Ionescu în mediul online.

Au fost dați afară de la locul de muncă când s-a aflat despre relația lor

Au trecut 13 ani de când formează un cuplu, însă adevărul este că nu le-a fost deloc ușor, mai ales la început, când s-a aflat de relația lor. Pe atunci, amândoi lucrau la Antena 1, astfel că la doar câteva zile după ce s-a confirmat idila lor amoroasă, conducerea i-a concediat pe amândoi. Părea că toată lumea este împotriva lor, însă au luat-o de la capăt și au reușit.

Pe mine m-au dat afară, dar nu am înțeles de ce, pentru că nu mi s-a spus. Și la scurt timp și pe Mădălin. Foarte multe persoane s-au mai despărțit tot din cadrul aceluiași trust și nu s-a întâmplat nimic. Și noi am luat-o de la capăt', a declarat Cristina Șișcanu în urmă cu mai mult timp.

Ce spune Cristina Șișcanu despre începutul relației lor

Povestea lor de dragoste este una foarte frumoasă din declarațiile lor și din ceea ce se poate vede pe rețelele lor de socializare, astfel că în urmă cu mai mult timp, Cristina Șișcanu a spus clar că nu ea l-a despărțit de Mădălin Ionescu de fosta soție. Potrivit declarațiilor ei, actualul ei soț și fosta lui soție erau deja despărțiți, deși nu se aflase, tocmai pentru imaginea lui de pe micile ecrane.

Eu pe Mădălin l-am cunoscut la o emisiune TV, Acces Direct, eu eram reporter. Eu când m-am angajat la acea emisiune, Mădălin era deja separat cumva de fosta relație. Chiar așa am auzit discuții.

Înțeleg că i s-a cerut de la acea televiziune să nu facă acel divorț pentru a nu afecta imaginea. I s-a cerut de la acea televiziune. Asta se întâmpla cu aproape doi ani înainte ca noi să ne cuplăm. Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate.’, a dezvăluit Cristina Șișcanu, în emisiunea Danei Săvuică.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton