Cum a început relația dintre Eliza și Cosmin Natanticu și cine a făcut primul pas: "Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit-o". Ce spune actorul despre primii bani câștigați/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum a început relația dintre Eliza și Cosmin Natanticu și cine a făcut primul pas. Sunt împreună din anul 2013, dar abia în 2018 și-au oficializat relația. Tot ceea ce își mai doresc acum concurenții de la Power Couple este un copil. Actorul ne-a vorbit deschis despre relația cu Eliza și ne-a povestit și cum și-a luat țeapă cu primii bani câștigați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Eliza și Cosmin Natanticu formează un cuplu de aproximativ 11 ani, iar actorul ne-a povestit cum a început relația lor și cine a făcut primul pas. De asemenea, ne-a mai povestit și cum a câștigat primii bani, și ce a făcut cu ei. Într-un interviu pentru viva.ro, Cosmin Natanticu a dezvăluit și care este secretul relației cu Eliza.

cine-este-cosmin-natanticucine-este-cosmin-natanticu

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Power Couple. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a rămăs fără mamă la 19 ani

Citește și: Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. La ce alte emisiuni a mai participat soția lui Cosmin Natanticu

Citește și: Ce sfat a primit Cristina Ciobănașu de la Ruxandra Ion, după despărțirea de Vlad Gherman: „Era speriată, nu eram bine nici eu. Văzându-mă în starea asta…”. Ce greutăți întâmpină ca persoană publică / EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Cezara Dafinescu la atletism și cum a devenit actriță. Părinții ei își doreau să facă Medicina: „A fost un cutremur în familie. Tata era foarte dezamăgit de alegerea mea'/ EXCLUSIV

Cosmin Natanticu, dezvăluiri despre relația cu Eliza

Cosmin Natanticu face echipă cu soția lui, Eliza, la Power Couple și amândoi sunt pregătiți să se bucure de noua emisiune, cu toate provocările sale. Actor de stand-up, dar nu numai, Cosmin Natanticu ne dezvăluie cine cântă în casă, 'cocoșul sau găina'?

Ce faci, Cosmine? Cum merge treaba? Cum ai început anul?

Anul? Ca toată lumea, puțin mahmur după Revelion, dar cu gânduri mărețe. Dar știam ce mă așteaptă și am încercat să îmi încarc bateriile în vacanța aceasta de iarnă și acum asta fac, pornesc cu forțe noi.

Cine cântă în casă, cocoșul sau găina?

Lizzy cântă. Ea are voce, deci ea poate să fie și găină și cocoș. Ea poate să cânte și pe voci, eu ce să caut la cântat? Nu am voce, n-am aceste valențe.

Natanticu: 'Nu vreau să vorbesc despre planurile mele pentru că am o superstiție…'

Ce planuri ai pentru acest an?

Nu vreau să-mi fac planuri. Vreau să dau acum răspuns la interviu ca un fotbalist: vreau să o iau pas cu pas, să văd ce se întâmplă. Nu vreau să vorbesc despre planurile mele pentru că am o superstiție gen, 'Nu se mai întâmplă dacă vorbesc despre ele'. Deci, habar nu am. Să fiu sănătos, să îmi duc proiectele la capăt, care nu sunt puține.

Anul trecut te-am văzut și la mare. Ești foarte activ.

Sunt activ cât mă ține Dumnezeu sănătos și pot să fac lucruri. Și vreau să mă bucur de ceea ce mi se întâmplă. În rest, mă simt foarte împlinit din punctul acesta de vedere, profesional. Acum, se întâmplă chiar toate lucrurile pe care mi le-am dorit când am început această meserie. Culeg laurii. Dar laurii nu se culeg fără muncă. Este muncă, dar nu mă plâng!

Natanticu: 'Mi-am luat țeapă cu primii bani'

Când ai câștigat prima dată primii bani și ce ai făcut cu ei?

Primii bani din meseria aceasta au fost câștigați la un bal de boboci; bani pe care nu i-am mai primit și i-am cheltuit înainte să îi primesc. Mi-am luat țeapă cu primii bani. Era echivalentul a două pachete de țigări. Fumam pe atunci. Asta am făcut.

Eram la Petroșani și era vorba de puțini bani, pentru că am început de jos și nu făceam pentru bani meseria asta. Dar, te motivau cumva: 'Uite se pot face bani din asta. Mai mult sau mai puțin dar faci bani'.

În București când te-ai mutat?

În București am venit acum 23 de ani, în 2021.

Cum a început relația dintre Eliza și Cosmin Natanticu și cine a făcut primul pas

Cu Eliza alcătuiești un cuplu frumos. De când sunteți împreună?

Anul acesta am intrat în anul 11 de când suntem împreună. Practic din 2013 suntem împreună.

Cine a făcut primul pas?

Ea a făcut primul pas. Ea m-a chemat la o masă.

E mai îndrăzneață?

Cred că mai mult curioasă a fost. Și bine a făcut.

Natanticu: 'Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit-o pe Eliza'

Care e secretul relației voastre?

Nu există un secret. Eu cred că nu există o formulă, nu există un secret. Te întâlnești atunci când trebuie să te întâlnești și simți că este ceea ce trebuie. De aceea, unii încă 'bâjbâie', caută… Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit-o pe Eliza.

Sau poate unii au găsit ceea ce nu trebuie…

Exact. Dar, eu sunt de principiul că înveți din orice experiență.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton