Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan. Cei doi s-au mutat rapid împreună: „Ești muza mea. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur"

 Tudorache Simona
.

Jador și Oana Ciocan împart o poveste frumoasă de dragoste. Cei doi și-au legat destinele când se așteptau mai puțin, iar acum sunt hotărâți să își ducă relația la următorul nivel. Artistul a revenit acasă după ce a fost descalificat la Survivor All Stars, dar pare că a prins aripi după ce și-a cerut iubita în căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi s-au cunoscut atunci când au fost convocați la Survivor All Stars. Jador și Oana Ciocan s-au îndrăgostit atât de tare unul de celălalt încât au decis să se mute împreună încă de a doua zi.

jador-43jador-43

Jador, primele declarații după ce și-a cerut iubita în căsătorie: „E prima emisiune în care sunt logodit și ultima în care cer pe cineva'

„Sunt acasă. Sunt bombă. Sunt mai alb acum, mamă, mă vezi. E prima emisiune în care sunt logodit și ultima în care cer pe cineva', a spus Jador, care a pășit semeț în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Jador și Oana Ciocan s-au mutat împreună a doua zi de la debutul relației

Jador are convingerea că a tras lozul câștigător atunci când a cunoscut-o pe Oana Ciocan. Idila lor s-a născut într-un mod neașteptat și a evoluat rapid. Jador recunoaște că aleasa lui i-a atras atenția încă de la început și a fost uimit atunci când a aflat că va merge la Survivor All Stars, pentru că el credea că e vreo asistentă.

 „M-au sunat colegii de la Survivor, mi-au zis să merg să fac analizele. Când veneam, eram ori beat, ori mâncat, ori nu dormeam, așa că am făcut vizita cu o parte din Războinici. Când am ajuns, îmi propusesem să nu beau rachiu deloc, să nu supăr. Când am ajuns, era Oana în fața mea .Credeam că e o asistentă, ceva. Nu, că vine și ea la Survivor. Când ne-am văzut, ea avea o față super îndrăgostită. A doua zi s-a mutat cu o parte din haine la mine. Eu știam că o să fie cu mine. E o fată super, nu merit așa fată bună. Dacă nu vine acasă într-o săptămână, hai două, sunt diliu. Pleacă, îți zic', a povestit artistul, la PRO TV. 

Citește și: Oana Ciocan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie de Jador. Imaginea care a apărut pe Instagram nu mai lasă loc de interpretări

Citește și: Andrei Neacșu, surprins alături de noua iubită, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată femeia și cum s-au afișat împreună

Citește și: Gal Gadot a născut a patra fetiță, la 39 de ani, și i-a ales un nume special: „Sarcina nu a fost ușoară și am reușit să trecem peste”. Prima fotografie cu bebelușul

Citește și: Andra le-a cerut ajutorul nutriționiștilor ca să slăbească: „Nu pentru că nu-mi place cum arăt, dar atunci când corpul îți dă semne…'

Jador i-a scris Oanei Ciocan o scrisoare

Înainte de a-și cere iubita în căsătorie, Jador a vrut ca Oana Ciocan să citească scrisoarea pe care i-a scris-o și în care își făcea cunoscute sentimentele. Artistul a ținut să precizeze că o vede pe Oana mama copiilor lui și că atunci când e vorba de ea își găsește cu greu cuvintele.

„Ştii că eu nu sunt capabil să scot cuvinte frumoase pe gură pentru că mi-e ruşine, aşa că am scris. După ce o citeşti, o arzi. (În spate: Eu de multe ori în loc să îi spun că o iubesc, îi spun că e grasă. Mi-e ruşine să vorbesc frumos, nu ştiu de ce. Îmi e ruşine să spun te iubesc, eşti fata cu care îmi doresc să am copii)', a spus Jador, la Survivor All Stars.

„Femeia mea, aș vrea să îți pot cânta ce simt, dar tot ce pot face acum este să îți scriu. Știi că foamea, stresul și neacceptarea oamenilor nu reprezintă o pricină de poticnire pentru mine. Aici mi-am dat seama că toată viața am alergat după succes și, în sfârșit, mi-am făcut curaj să alerg după dragostea mea', și-a început Jador pledoaria.

Jador, mărturisiri pătimașe: „Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna”

Artistul i-a mărturisit Oanei că trăiește dragostea la care nu visa și că toate piesele pe care urmează să le lanseze îi vor fi dedicate. Jador are convingerea că Oana Ciocan îi înțelege cel mai bine sufletul.

„Acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată, pentru că ești singura care a putut să vadă dincolo de Jador, singura care a înțeles că sunt doar un suflet care caută sufletul potrivit pentru a-și întemeia o familie. Ești muza mea, așa că toate piesele pe care le voi lansa ți le dedic ție', a precizat el.
„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Adu-mi trofeul acasă, căci mi se cuvine. Am mare încredere în tine, pentru că atunci când regele nu mai poate, mai poate regina. Te iubesc și îmi e dor de tine'
, a spus el în încheiere.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton