Cum a început relația dintre Vali Vijelie și soția lui: "Eu aveam 20 de ani și ea 15". Carmen a declarat că s-au despărțit, după ce l-a văzut în compania altei femei

 Dumba Gabriela
.

Vali Vijelie povestea, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe soția sa. Manelistul avea 20 de ani atunci, iar Carmen era doar o copilă de 15 ani, care a știut din primul moment că Vali Vijelie este bărbatul cu care își dorește o familie, în ciuda vârstei sale. Au trecut 28 de ani de atunci, au împreună doi copii, însă în ultimele zile au apărut zvonuri că Vali Vijelie ar avea amantă, după ce a fost surprins împreună cu o tânără sexy.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vali VIjelie este celebru pentru refrenul uneia dintre manelele sale, respectiv „Sa iubesti două femei/
Să nu știi pe care o vrei/ Una’i mama la copii/ Alta’i pofta inimii”, așa că nu a surprins pe nimeni vestea că manelistul ar avea amantă, dar și soție și „mamă la copii”. De altfel, când a fost întrebat despre infidelitate, Vali Vijelie a recunoscut că toți bărbații calcă strâmb.

81329197-3187848181242944-395125966050951168-o81329197-3187848181242944-395125966050951168-o

Cum a început relația dintre Vali Vijelie și soția lui.

Manelistul are o familie solidă, de 21 de ani, spune că soția sa nu este geloasă și căsnicia lor nu a fost zdruncinată de bârfele apărute în spațiul public, vizavi de escapadele amoroase ale lui Vali Vijelie.

Vali Vijelie a cunoscut-o pe Carmen când avea 15 ani, dar mama ei nu a fost de acord cu relația lor, iar la acel moment destinele lor s-au separat. „Prim și prima întâlnire a fost în 90. Atunci ne-am cunoscut, eu cântam într-un restaurant. Ea era mică atunci, mama ei era contra. Ea avea 15- 16 ani, a trecut pe acolo întâmplător. Eu aveam 20 de ani și mama ei nu a fost de acord și apoi, peste șase ani ne-am întâlnit”, a povestit Vali Vijelie, la „În oglindă'.

Patru ani mai târziu, soarta i-a adus iar față în față pe cei doi, iar din acel moment a început frumoasa lor poveste de iubire. „Eu am mers la studio la un prieten, el vorbea cu prietena ei și i-am spus: Știi cu cine înregistrez astăzi?! Cu iubirea vieții tale, cu Vali Vijelie. Ea a venit acolo, eu sincer să fiu nu am mai cunoscut-o și când am văzut-o zic: mamă ce gagică!(…) De acolo am rămas împreună”, a mai explicat artistul.

Vali Vijelie este căsătorit de 28 de ani cu Carmen Rusu, femeia care i-a dăruit doi copii și l-a „acceptat așa cum este'. Manelistul mai are doi băieți, dintr-o relație anterioară și spune că este un bărbat îndrăgostit de soția sa, chiar și după atâta timp.

Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează„, spunea Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.

„Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu, a povestit Vali Vijelie.

În ciuda controverselor de natura sentimentală în care a fost implicat, Vali Vijelie susține că spune foarte des ‘te iubesc.

„Eu mereu spun „Te iubesc', e cel mai frumos sentiment. Pentru mine vârsta este doar o cifră și din punctul meu de vedere, mereu mă gândesc că am cunoscut-o ieri pe soția mea, e ceva natural, simplu„, preciza Vali Vijelie.

Citește și: Cea mai bună ținută de până acum! Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta purtată  în vizita diplomatică din Coreea de Sud: „Un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil…'

Citește și: David Pușcaș nu mai vorbește cu Luminița Anghel, dar îi duce dorul. Ce plan are să se împace cu ea: „E parte din mine mama. Văd defectele, văd și calitățile'

Ce a răspuns Vali Vijelie când a fost întrebat dacă și-a înșelat soția. Carmen a declarat că s-au despărțit

Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă’, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Vali Vijelie a vorbit fără perdea despre infidelitatea în relația de cuplu.

„De 27 de ani sunt căsătorit cu Carmen! Ne-am cunoscut în 90, ea era mică atunci, avea 15-16 ani, eu cântam la un restaurant. Mama ei nu a fost de acord, dar peste șase ani în care nu am păstrat legătura, ne-am întâlnit la un studio de înregistrări. Eu n-am mai cunoscut-o… De atunci am rămas împreună', a povestit Vali Vijelie, anul trecut.

„Eu acasă sunt blând, sunt bun, vreau să-i fac pe toți fericiți! Dacă pe stradă sunt leu, acasă îmi pun blana de oaie!', a mai continuat manelistul.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă a călcat vreodată strâmb și dacă melodia „Să iubești două femei' a fost inspirată din realitate, Vali Vijelie a răspuns cu sinceritate: Știi că e o vorbă: care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt. Din punctul meu de vedere noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc. Tu din ce categorie faci parte? Vezi ce înseamnă tăcerea? Are un răspuns! Și de aici vine vorba!’, a spus manelistul.

„Dar dumneavoastră păcatele le recunoașteți în fața preotului?’, a continuat moderatorul.

„Nu! Am greșit, îmi asum, le recunosc în fața lui Dumnezeu. Spune popa că-i păcat să iubești necununat, nici popa nu-i poamă bună, și el se sperie când tună. Așa că cine nu știe să-și trăiască viața, trece pe lângă ea', a mărturisit Vali Vijelie.

Soția lui Vali Vijelie, primele reacții după ce au apărut imaginile cu artistul

În cursul zilei de luni, în presă au apărut o serie de imagini cu artistul, alături de o altă femeie. Soția manelistului a precizat că nu divorțează, dar se va separa de Vali Vijelie, chiar dacă acceptă să locuiască în aceeași casă cu el.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei.

De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața.  Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el', a spus Carmen Rusu pentru Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton