Cum a încercat Florin Salam s-o împace Roxana Dobre, după ce a ieșit de la Secția de Poliție: ”O iubesc ca pe copiii mei...” / Este acuzat că a bătut o tânără în camera de hotel

 Calin Maria Bianca
.

Florin Salam, gest de iubire pentru Roxana Dobre, după ce a ieșit de la Secția de Poliție. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în aceste momente, Florin Salam se află în plin scandal cu o tânără de 23 de ani, fiind acuzat că a bătut-o în camera de hotel. S-a ales deja cu dosar penal, după ce presupusa damă de companie l-a reclamat, însă cercetările continuă, astfel că recent a fost și el la Secția de Poliție, alături de el fiind, bineînțeles, soția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși nu o duce deloc bine și are probleme în prezent, pe fondul a ceea ce s-a întâmplat într-o cameră de hotel pe data de 1 ianuarie, Florin Salam nu uită să-i mulțumească soției lui pentru că-i este alături. Artistul a făcut cu adevărat un gest neașteptat, care a surprins pe toată lumea, mai ales fiind implicat într-un scandal cu o presupusă damă de companie.

salam-betty-1salam-betty-1

Citește și: Florin Salam este acuzat că a bătut o tânără în camera unui hotel din București, pe 1 ianuarie. Artistul s-a ales cu dosar penal după ce femeia l-a reclamat

Citește și: Primele declarații ale tinerei care susține că a fost bătută de Florin Salam într-o cameră de hotel: „Mergi la un om care pare ok și vezi un monstru”/ Unde se află artistul în prezent

Citește și: Florin Salam, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut o tânără la hotel: „A rămas ea cu gânduri rele, a furat! Mi se înscenează…' / Artistul susține că ar fi ajuns din greșeală în aceeași cameră cu ea

Citește și: Eliminările se vor face diferit la Survivor All Stars 2024. Cum îi va afecta noua regulă pe concurenți

Cum a încercat Florin Salam s-o împace Roxana Dobre, după ce a ieșit de la Secția de Poliție

Florin Salam a fost în miez de noapte la Secția de Poliție, iar afară îl aștepta nimeni alta decât soția lui. Pentru a-și arăta dragostea și recunoștința față de Roxana Dobre, care-i este alături în astfel de momente, deși nu-i aduc deloc cinste vorbele care se spun despre soțul ei, acesta a surprins-o cu un buchet mare de flori. Imediat cum a ieșit de la Secția de Poliție, s-a oprit la prima florărie, însă pe lângă buchetul pe care i l-a oferit, i-a făcut și o declarație de dragoste.

'Roxana e viața mea. Știe toată lumea că o iubesc la fel ca pe copiii mei. Roxana e cum sunt Betty, Maria, cum sunt copiii mei. Dacă am o viață mai complicată…Sunt obișnuit. Important e că eu nu fac rău nimănui', a declarat Florin Salam, la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

Gestul plin de romantism s-a putut observa chiar în cadrul emisiunii, unde se vedea clar că deși îi dăruiește un buchet de flori, Roxana Dobre nu schița vreun zâmbet, semn că situația nu o face deloc să se simtă confortabil.

Florin Salam susține că scandalul în care este implicat este, de fapt, o înscenare

Tânăra de 23 de ani, presupusă damă de companie, aduce la adresa lui Florin Salam o serie de acuzații destul de grave, însă cu toate acestea artistul continuă să se apare, explicând că totul ar fi o înscenare. Ba mai mult, manelistul susține că nu este prima problemă de acest fel prin care trece de când s-a făcut bine și a reluat cântările.

De când am început să cânt mi se înscenează tot felul de prostiiDacă aveți nevoie de ceva, vin să vă cânt pe gratis. Decât să-mi faceți mie măgăreli din astea, vă cânt și nu vă iau niciun ban‘., a spus Florin Salam pentru PRO TV.

Florin Salam nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a mărturisit inclusiv faptul că ar fi ajuns din greșeală cu această tânără în cameră, ea fiind, de fapt, iubita prietenului său.

‘A chemat-o iubitul ei. Ei doi au venit, el s-a făcut nevăzut și a rămas ea, cu gânduri rele. Nu că a vrut, a furat! Punct! Nu zic nimic! Cine știe ce a mai luat. Aveam mai multe, că eram de două, trei zile. Nu zic nu, că a luat, dar nici nu zic că a luat! Știi ceva? Să fie sănătoasă și să își vadă de treaba ei, să nu se mai ia după oamenii care o învață să facă rele’, a declarat Florin Salam, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton