Cum a încercat Robert de la Insula Iubiri, sezonul 8, să scape de pisicile Biancăi, iubita lui: „M-a adus în pragul disperării sincer. Erau și încă sunt motivul pentru care noi nu putem să depășim un impas în relație...”

.

Cum a încercat Robert de la Insula Iubiri, sezonul 8, să scape de pisicile Biancăi, iubita lui. S-a dat startul celui mai așteptat realityshow al verii! Insula Iubirii a ținut numeroși telespectatori în fața micilor ecrane aseară, mai ales că a fost marea premieră, astfel că s-au aflat povești neștiute din viața celor cinci cupluri participante. Incredibil la ce gest a recurs Robert Braia după ce s-a simțit neglijat de iubita lui, Bianca Mitroi, din cauza pisicilor ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Înainte de a forma un cuplu, Bianca Mitroi avea mai mulți motani, astfel că după ce a început povestea de dragoste a continuat să aibă grijă de ei și să le ofere aceeași atenție ca și înainte. Totuși, se pare că pe iubitul ei l-a deranjat foarte tare acest lucru și a simțit că este pe locul doi, motiv pentru care a făcut un gest complet neașteptat, care a adus-o pe Bianca Mitroi într-o criză de plâns.

img-2024-07-16t143939.951img-2024-07-16t143939.951

Citește și: „Am stabilit data nunţii. Am dat avans pentru toate'. Un cuplu de la Insula iubirii își testează relația înainte de a deveni soț și soție

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru”. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Citește și: Unde a mai purtat Simona Halep rochia cu care a făcut furori la nunta lui Ianis Hagi. A accesorizat-o cu o geantă pe măsură, cu un preț năucitor, de zeci de mii de euro

Citește și: Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Imaginea cu care a gafat pe Instagram: „Zici că e o gonflabilă. Atâta poate…'

Cum a încercat Robert de la Insula Iubiri, sezonul 8, să scape de pisicile Biancăi, iubita lui

Bianca Mitroi și Robert Braia au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația de iubire și a trece peste cea mai mare provocare a poveștii lor de dragoste. În timp ce se prezentau și povesteau despre povestea lor de dragoste, concurentul a dezvăluit, în fața tuturor, un subiect delicat pentru iubita lui, pentru care nu l-a putut ierta nici în prezent și încă o afectează ceea ce s-a întâmplat.

Mai concret, după ce a văzut că este ignorat de Bianca în detrimentul pisicilor ei, Robert Braia a încercat să scape de motani, fără a mai ține cont de ceea ce ar urma.

'În seara în care au dispărut, a venit un prieten pe la mine, am lăsat geamul deschis, am plecat și au plecat și ele. Oarecum ea era extraordinar de atașată, zicea că sunt ca și copiii ei.

Nu consider că am fost gelos pe ei, ci erau și încă sunt motivul pentru care noi nu putem să depășim un impas în relație. (…) Nu voiam sa fiu doar eu și atât. Eu i-am zis că sunt și alergic la motani. (…) Pe mine m-a adus în pragul disperării sincer, și de asta am făcut ce am făcut', a declarat Robert Braia, la Insula Iubirii.

Bianca a fost foarte afectată de gestul iubitului ei

Acest eveniment neplăcut s-a întâmplat în urmă cu mai mult timp și a afectat-o foarte tare pe Bianca Mitroi. Nici în prezent nu este indiferentă atunci când se aduce în discuție acest subiect sensibil pentru ea, cum a fost în prima seară la emisiunea Insula Iubirii, unde se vedea că nu se simte deloc confortabil.

Deși o deranja acest subiect, Robert Braia a explicat cum a început totul și de ce a recurs la acest gest, ceea ce nu a încântat-o deloc pe Bianca Mitroi. Tânăra este în continuare de părere că nu știe dacă poate trece peste acest episod dureros din viața ei.

Bianca Mitroi s-a răzbunat pe iubitul ei după ce el i-a pierdut motanii

Concurenta a dezvăluit și ea, la rândul ei, că în toată suferința ei, simțea nevoia să se răzbune pe el, moment în care nu a stat prea mult pe gânduri. Cum el i-a provocat o durere mare și a rănit-o cu ceea ce iubea mai mult, la fel a făcut și ea, dar cu mașina lui Robert.

'M-a deranjat foarte mult și reacția ei după ce a aflat chestia asta. S-a dus și mi-a vandalizat mașina', a mai spus concurentul.

De asemenea, a ținut să precizeze că ea a aflat accidental, din mesajele lui Robert Braia cu o altă persoană, că el și-a dorit să nu mai existe motanii în viețile lor. Acum, cum o să decurgă experiența lor la Insula Iubirii și dacă pot trece peste aceste episoade din viața lor de cuplu, rămâne de văzut în următoarele ediții la Insula Iubirii, sezonul 8.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton