Cum a reacționat Alexandra când a aflat că Dennis vrea să cunoască și alte fete de la Casa Iubirii: „Nu aș accepta ca bărbatul de lângă mine să se întoarcă pentru că nu a fost bine într-un alt loc"

.

Alexandra de la Casa iubirii a spus cum stau, de fapt, lucrurile între ea și Dennis. Sunt în faza de cunoaștere, se simt bine împreună, dar asta nu e tot. Acesta a intrat de puțin timp în casă, dar pare pare dornic să le descopere și pe celelalte fete. Alexandra se simte deranjată de decizia lui și a încercat să ia atitudine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

După ce au purtat o discuție, lucrurile au evoluat la fel. Alexandra a ținut să îi spună lui Dennis că nu o să îl mai aștepte prea mult timp, pentru că nu îi place rolul de rezervă. Pe de altă parte, Dennis nu vrea să renunțe la Alexandra, chiar dacă acum analizează și are posibilități și privește către celelalte concurente.

alexandra 456alexandra 456

Cum a reacționat Alexandra de la Casa iubirii atunci când Dennis i-a spus că vrea să cunoască și alte fete

Andreea Mantea: Crezi că ar putea fi supărată din cauza deciziei tale de a cunoaște și alte fete?

Dennis: Probabil, pentru că mi-a și spus că nu este o chestie care o face neapărat fericită. Eu știu asta. Andreea Mantea: Cine a zis, pe sistemul mergi, le cunoști pe toate și dacă nu îți convine, te întorci.

Virginia: Julia.

Dennis: Cu Julia parcă am lămurit-o acum, cât am fost în casă, de față și cu Alexandra. I-am spus, i-am explicat încă o dată ceea ce gândesc eu și cum interpretez eu situația.

Julia: Sigur un băiat a zis asta.

De ce e supărată Alexandra de la Casa iubirii

Alexandra nu e mulțumită de decizia lui Dennis, de a mai cunoaște și alte fete. Ea a dat de înțeles că nu are de gând să îl aștepte prea multă vreme să revină.

Andreea Mantea: De asta ești supărată?

Alexandra: Nu e vorba că sunt supărată. Asta am discutat și cu el și ieri. Nu mi-ar conveni neapărat, dar e decizia lui. E liber să facă exact ce vrea și ce simte.

Andreea Mantea: Dar mai ești acolo când se întoarce?

Alexandra: Nu pot să promit.

Dennis: În primul rând, nu îmi place definiția asta „când se întoarce…'

Andreea Mantea: Vorba vine. Din grădină, din Camera Roșie.

Dennis: Este adevărat. Doar că ea prea mult spus. Pentru că i-am spus și Alexandrei că eu cu ea rezonez cel mai bine și că în continuare petrec cel mai mult timp.

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Crudu în prezent: „După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie”

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Citește și: „Dacă nu mi-ar fi fost mamă, probabil aș fi fost și acum în clasa a XI-a, aș fi mestecat tutun și aș fi condus un Audi alb!” Carol Ionescu i-a trimis mamei lui, Magda Catone, un mesaj de suflet, de ziua ei

Citește și: Augustin Viziru spune că și-ar da viața pentru fratele său, dar tot nu-și vorbesc. De ce e supărat pe Lucian: „Evităm să ne deranjăm unul pe altul. A trebuit să aflu…'

Alexandra nu știe dacă îl mai poate aștepta pe Dennis

Brunetei nu i se pare nimic anormal în discuțiile lui Dennis cu celelalte fete, însă, cu toate acestea, nu știe cât îl va putea aștepta.

Andreea Mantea: Bun, după ce le vei cunoaște pe celelalte fete, crezi că Alexandra o să te aștepte?

Dennis: Am spus că mi-ar plăcea să le cunosc în mod amical.

Alexandra: Asta am înțeles. Pentru că și interacțiunea pe care am avut-o astăzi la masă nu e deranjată deloc și chiar pot să o înțeleg. E perfect normal ce se întâmplă. Dacă ar interacționa. Și nu, nu promit că aș mai fi acolo pentru el.

Gagea: Asta îi spuneam și eu la masă lui Dennis. Alexandra: Pentru că nu aș accepta ca bărbatul de lângă mine să se întoarcă pentru că nu a fost bine într-un alt loc.

Andreea Mantea: Vedeți voi. Sunt sigură că Dennis o să se descurce.

Alexandra: Și eu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton