Cum a reacționat Alina Ceușan, după ce fanii au criticat-o pentru fotografia cu picioarele pe lojă: ”Era o petrecere boss! A fost într-un alt context...” / Ulterior, a șters imaginea

.

Cum a reacționat Alina Ceușan, după ce fanii au criticat-o pentru fotografia din lojă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în prezent, Alina Ceușan a intrat în atenția tuturor, asta după ce Oana Pellea a criticat-o foarte dur pentru gestul său. Nu doar marea actriță a 'tras-o la răspundere', ci și marea ei comunitate de pe rețelele de socializare. A șters fotografia, însă răspunsurile ei la comentariile fanilor au ajuns imediat subiect de discuție în acest context!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Înainte de a șterge fotografia care a plasat-o în mijlocul unui mare conflict, Alina Ceușan a răspuns la câteva comentarii puse chiar de către fanii ei, care o criticau pentru faptul că și-a fotografiat picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală de spectacol. Ei bine însă, chiar dacă acum a făcut un mesaj public și și-a cerut scuze, prima ei reacție i-a înfuriat pe toți!

alina-ceusan-6alina-ceusan-6

Citește și: Cine este Alina Ceușan. Tot ce nu știai despre ea: este căsătorită, are doi copii și este unul dintre cei mai mari influenceri din România

Citește și: Oana Pellea, revoltată după ce Alina Ceușan s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Câtă lipsă de bun simț, câtă vulgaritate. Să vă fie rușine!'. Mesajul influenceriței după valul de critici

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Citește și: Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. S-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau

Cum a reacționat Alina Ceușan, după ce fanii au criticat-o pentru fotografia din lojă

Alina Ceușan a atras atenția tuturor cu postarea ei, ce se voia a fi o poză instagramabilă, de tipul celor de pe Pinterest. În timp ce pentru unii a apărut a fi o poză artistică, alții au fost cu adevărat revoltați de atitudinea pe care a abordat-o influencerița.

Internaut: 'Să mergi la teatru și să pui picioarele așa…Gest de cioban!'
Alina Ceușan: „Era o petrecere, boss!', a fost prima reacție a Alinei Ceușan atunci când a început valul de critici pentru poza postată din lojă.
Internaut: 'Penibilă atitudinea! Replica asta: „era o petrecere boss', denotă mult bun simț. E cool să faci poze din astea, eventual te vor imita și fanii tăi, ca să fie ca tine.'

De aici, fanii s-au revoltat și mai tare, astfel că au urmat o serie de comentarii acide în care majoritatea celor care o urmăresc pe rețele de socializare au criticat-o pentru gestul ei. Deși a șters fotografia în care avea picioarele pe lojă, internauții au comentat la mult alte fotografii pe care le are pe conturile ei, inclusiv la cele în care apare alături de cei doi copii.

'Real vorbind tu nu îți asumi nimic și nici nu cred că știi ce înseamnă asumare. / Deci până la urmă nu îți ceri scuze pentru gest, nu? Că doar recunoști că ai greșit. Nici măcar scuze petru ceea ce ai făcut, că na, 'a fost într-un alt context' / Nu ești la tine în bătătură! / Lipsa educației nu este recuperată nici de haine, nici de notorietate, nici de 7 facultăți. Așa e când ajungi la teatru doar pentru poze de Instagram și nu cunoști adevărata artă și adevăratele valori / Suntem așa de glam and cool., dar nu știm să ne comportăm / Nu ești la tine în sufragerie. Dă picioarele jos! / Ce ar fi să nu mai calci tu pe la teatru? / Se observă că faci reclamă la ceva ce nu cosnumi.' sunt doar câteva dintre comentariile acide primite de Alina Ceușan.

Alina Ceușan: „Le-am pus pentru poză, exact 5 secunde'

În continuare, Alina Ceușan a răspunsul valului de critici, ba chiar le-a explicat că și-a pus picioarele pe lojă doar pentru a face fotografia respectivă.

'Sincer, le-am pus pentru poză, exact 5 secunde', a mai spus Alina Ceușan.

Lucrurile s-au complicat din ce în ce mai tare, asta fiindcă după acest val de critici din partea internauților, a urmat un mesaj dur din partea Oanei Pellea, care nu s-a putut abține atunci când a văzut poza cu picioarele ei pe lojă.

Oana Pellea, reacție tranșantă după postare Alinei Ceușan la Teatrul Odeon

Oana Pellea a spus clar că nu poate înțelege cum a făcut un asemenea gest într-un loc frecventat de mari personalități din cultura română, printre care Octavian Paler, Alexandru Paleologu și Lucian Pintilie.

„O persoană de sex feminin, „influencer’ de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrata unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare… dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de „fashion’. Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori.

Știu, pentru ca eu i-am invitat la premiera cu Noaptea furtunoasă’ în regia lui Mihai Manutiu… Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii… cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc… Am înțeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclamă cu o postare nesimțită… și totuși…câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate… Dacă persoana respectivă îmi citește postarea (m-aș mira) îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE’, a transmis Oana Pellea pe Facebook.

Alina Ceușan și-a cerut scuze pentru gestul ei

După valul de critici și mesaje dure, cât și după numeroasele ei replici la comentariile fanilor, care au stârnit și mai multe reacții, Alina Ceușan a făcut o postare în care și-a cerut scuze pentru acest gest.

„În urma valului de comentarii de la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni. Deși a fost într-un alt context, este într-o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut-o așa la momentul respectiv, înțeleg, într-adevăr, că nu e un gest frumos și nu se va mai repeta', a fost comentariul scris de Alina Ceușan la postarea respectivă, pe Instagram.

„Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și cu siguranță era o lecție de invățat', a mai scris influencerița, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton